Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------inanmıycaksınız ama boyle bı konu acmaya nıyetım vardı
neyse göruşüme gelıcek olursak olmasaydı sonu boyle 8/
-----------------------------
:=)arkadaşlar görüşlerini yazsın bizde bişeyler kapalım senin ya da benim açmam önemli deyil dostum...
Ben Ahmet Kaya'nın sanatında görüşlerine deyil duygularını anlatmasını seviyorum ya da dnliyorum -
Sesi güzel kendisi dingil. Ahmet KAYA gibi dusunen bir çok insan var...Ancak beni kendi görüşleri ilgilendirmiyor sarkılarını hala dinlerim...
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------TORN bunu yazdı:
bilemem ama adamın şarkılar süper be abi bide adam kürtçe şarkı söledi dışlandı sonra pkk lı oldu sanırsam..
-----------------------------yok hocam öyle olsaydı bütün kürtce şarkı söyleyenler pkk lı olurdu
o zaman ahmoş tek hedef olmazdı
mantıklı geliyomu sana sadece şarkı yüzünden olduğu
-----------------------------sende haklısın da bildiğin gibi herkes satın alındı benimde kafa karışık tüm medya satılmış stv,kanal 7 oturmuş recepin kucağıına,kanal d zaten baykalın kucağında nerde dogru bilemioz li şöle özgün bir haber kanalı olucak ama korku olmucak araştırıcaklar herşeyi..
-
Bu arada bence öldü niye böyle bi oyun oynasın ki?çokmu korkakmıs?korkak olsaydı görüşlerini bu kadar acık ve net belirtmezdi. benim fikrim bu :/
-
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
-
Şimdi kesinlikle biri adam kürtce şarkı söylediği için dışlandı falan demesin direk söverim onu söyleyeyim !
-
TORN bunu yazdı:
bilemem ama adamın şarkılar süper be abi bide adam kürtçe şarkı söledi dışlandı sonra pkk lı oldu sanırsam..
-----------------------------evet kurtce sarkı soyledı dıye catal bıcak atıldı adama sahnedeyken. dava acıldı hakında yurt dısına kactı.sımdı devletın kendı kanalı kurtce yayın yapıyo bu ne pehriz bu ne lahanatursusu 8|
-
nuggets54 bunu yazdı:
MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Fiyasko... bak kürtçe kanal bile açtılar ... -
tam bir solcu değil tam bir pkklıydı iyiki geberdi gitti o pkklıya solcu diyerek solcuların adını kirletmeyin
-
Bu konunun suyunu çıkarmıştık bi ara