Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...
-
tam bir solcu değil tam bir pkklıydı iyiki geberdi gitti o pkklıya solcu diyerek solcuların adını kirletmeyin
-------------------------
a.qq sen ahmet kaya hakkında ne bok biliyorsun öle konusuyorsun , bilmeden konuşma hocam , ben kendisini sevmem şahsen ama sesi ve şarkılarını hepsini dinlemişimdir , bundan 1 ay önce devlet bakanı ahmet kaya'dan özür diliyor , adam kürtçe klip yapcam diee sürgüne yolladılar , şimdi de şiwan perwer'i ikna edebilcek için her boku deniyorlar ama hala tr'ye getirmediler , suç başbakanda , bi derdin varsa git onunla sataş , burdan pkk'lı demen bence çok saçma , kürt olduğu için herkes onu pkklı zannediyor bence -
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------xxxmstxxx bunu yazdı:
-----------------------------
ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...
-----------------------------haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|
-----------------------------işte ülke diorum ki demokratikse bunları birbirimizi incitmeden tartışalım peki bu adam neden '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum ''
derken daha sonra terör örgütüne destek verdi.bunları bi gün bir gurup msni kurarak tartışmalı ve bir sonuca varmalıyız..
-
lazoglu bunu yazdı:
bişi diyecem banlayacaklar olmayacak tek diecegim mezarına köpek işesin...sesi yerine köpek havlaması dinlerim daha iyi
-----------------------------İşte hacı siz böyle bir gürüşe sahipsiniz biri sizin arkanınızdan bırak ölü insanı canlı insanın arkasında hayatta konuşmaz. Bilki bir müslümana böyle birşey denilmez bunu bence insanlar süylemez.
-
mosquit0 bunu yazdı:
ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...
-----------------------------haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|
Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ... -
xxxmstxxx bunu yazdı:
-----------------------------bak güzel kardeşim sosyalizm ile PKK yandaşlığını karıştırmayalım
"ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum" diyen herkesin söylediğine inana inana bu koyun milletim ufkunu açamadı.
kürt kürtlüğünü bilsin T.C. vatandaşıyım kimliğimde TÜRK yazıyor o halde ben de kürt kökenli bir Türküm demeli.
Atamın güsel bir sözü var. "Bu topraklar üzerinde yaşayıp da kendini Türk Hisseden herkez Türktür"
olay bu kadar basit
dinler kökenler ayrılığını ortaya çıkaran Ahmet kaya gibi kansız ve şerefsizlerin peşine takılacağınıza insan olmaya çalışın biraz..
-
By_Gizemli bunu yazdı:
tam bir solcu değil tam bir pkklıydı iyiki geberdi gitti o pkklıya solcu diyerek solcuların adını kirletmeyin
-------------------------
a.qq sen ahmet kaya hakkında ne bok biliyorsun öle konusuyorsun , bilmeden konuşma hocam , ben kendisini sevmem şahsen ama sesi ve şarkılarını hepsini dinlemişimdir , bundan 1 ay önce devlet bakanı ahmet kaya'dan özür diliyor , adam kürtçe klip yapcam diee sürgüne yolladılar , şimdi de şiwan perwer'i ikna edebilcek için her boku deniyorlar ama hala tr'ye getirmediler , suç başbakanda , bi derdin varsa git onunla sataş , burdan pkk'lı demen bence çok saçma , kürt olduğu için herkes onu pkklı zannediyor bence
-----------------------------kürt oldugu için degıl be hocam yapma 8) adam vallah apoyu özledım dıyo vıdeolarda pkklı dallamalara konser verırken
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi
-----------------------------Hacı insanların degeri biçilmez.
-
Davos bunu yazdı:
mosquit0 bunu yazdı:
Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ...
-----------------------------tamam sana vıdeoyu bulucam 8) burayada verıcem lınkı sen ızlememısındr ama ızleyenler mutlaka vardır
-
ohh dinliyesim geldi en son oglen dinlemistim ozlemisim :W
-
Yigit bunu yazdı:
-----------------------------kanı bozuk.
-----------------------------Her koyun kendi bacagından asılır her insan kendi kanını taşır salla gitsin kendi kanımıza bakalım.