folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:
    -----------------------------

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

" Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

" www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c "

Videoyu baştan sona izlesek daha ii olur sadece o söz degil başkasını kötülemeyelim.

evet sadece o söz dedğil baştan sonra dinledim. Bizim Türkiye ile Türklerle bir kavgamız yok amacımız gayemiz bağımsız bir özgür ülke gibisinden birşey sözlüyo ilk 5 dk

ayrıca bu daha 1 tane aponon bayrakları posterleri  sizin hiç yakınınız şehit olmamış inşallah böyle vesilelerle anlamazsınız gerçekleri

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:

" Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

Videoyu baştan sona izlesek daha ii olur sadece o söz degil başkasını kötülemeyelim.

Videonun tamamını izlesen ne olur, yarısını izlesen ne olur. O kahbe bu sözü söylemiş. Konserde  pkk'nın sözde paçavrası açılmış. apo kahbesine methiyeler dizilmiş. Siz daha neyin peşindesiniz ? Ne kanıtlamaya çalışıyorsunuz ?

Evet " TOP " olacaklar isimlerini yazdırsın. Yarın bizim antep'de Doktor MUTAF var. Adam işin uzmanı. Bu konuda dünyada söz sahibi doktorlardan biridir. Deliklerinizin çapını da siz belirleyebilirsiniz :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    wedatcan bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi

kardeşim sevmiyosan yorum yapma!

çocuk bak şuna

Tahribat Forum
    Derin Konular
          Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

düşünceler düşünce kavramını açayım sana.  Ahmet kaya hakkında şahsi düşüncelerimizi soruyor çocuk

ama başlıkta sevmiyorsan yorum yapma diye birşey göremedim. 

----------------------------------------------------------
    Bn şaşırdım şahsen neyse altdan alın konuya devam...

inan şuan şu yazdıklarıma herkes hayret ediyor çünkü beni başka zaman böyle sakin bulamazsın çocuk hadi git kumda oyna bakayım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )

3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. (  Kanıtlayamayan TOP olsun…)

4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır. 

Valla hacı kanıtlama ya kısa bir sözüm varda  yanlış anlama.Aponun tutuklama yıl dünümü onun için sokaklara dükülen ve polislerimizle kavga eden çocuklar ve  gençleri herşeyi ifade ediyor kanıta gerek  yok.Kanıt o

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    elinde apo posterleri olan bir kalabalığa doğru yaşasın Türkiye dese bile sizce ne kadar samimi olur bu ?  arkada apo posteri önde pkkyandaşı kalabalık onların sanatçısı ahmet kaya dilinde apoyu özledik ama birilerine göre bu adam iyi bir adamdı öylemi bu adamı bu şekilde iyi görenin Bu ülke hakkında düşüncelerinden şüphe duyarım

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

xxxmstxxx bunu yazdı:
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|

Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ...

sımdı masum olmaması lazım dedıgıne gore hoca demı 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

xxxmstxxx bunu yazdı:
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|

Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ...

sımdı masum olmaması lazım dedıgıne gore hoca demı 

O zaman aç kör gözünüde gör.Herifler sabahtan beri link veriyor.Aç izle.Aç googlede arat gör.Sonra sacma sapan konuşup daha çok kendini rezil etme.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:

Videonun tamamını izlesen ne olur, yarısını izlesen ne olur. O kahbe bu sözü söylemiş. Konserde  pkk'nın sözde paçavrası açılmış. apo kahbesine methiyeler dizilmiş. Siz daha neyin peşindesiniz ? Ne kanıtlamaya çalışıyorsunuz ?

Evet " TOP " olacaklar isimlerini yazdırsın. Yarın bizim antep'de Doktor MUTAF var. Adam işin uzmanı. Bu konuda dünyada söz sahibi doktorlardan biridir. Deliklerinizin çapını da siz belirleyebilirsiniz :) 

Peki hacı neden izin veriyor bizim polis neden sonradan elini atıyor konuya ya izin verme  baştan sona yada izin verdinse sesin çıkarma dimi. Sanki başka ülkede çekilmiş video.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    http://www.cafrande.org/?p=457 ahmet kaya bu saate dinlemek iyi gider

ben müziğine bakarım , dinlerim , gayet güsel sesi var

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    KuralsiZ bunu yazdı:

İsimleri alalım :D. Mutafa kestiririz :D 

Toplam Hit: 31945 Toplam Mesaj: 217