folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    -----------------------------
    yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık

İstisnalar kaideyi bozmaz. Burada ki bazı kendini ve tartışma bilmez bir kaç gençten dolayı tüm müslümanları bu şekilde görmen gayet yanlıştır. Bush'un yaptıklarını her ne kadar sanada yüklemek yanlışsa, seninkide o kadar yanlıştır.

Kaldı ki din, kültür, ırk vb. farklılıkların özgürce ve güzelce yaşandığı tek ülkedir TÜRKİYE!

Daha önce görenler vardır ama dışarıdan müslümanların görünüşünü anlatan en güzel hikayedir linkteki.

http://video.sezgiler.com/dini/avustralyada-bir-gencin-musluman-olma-hikayesi.html

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
    türkiyede

kürt vatandaşlarım kardeşlerim özgürce ben kürdüm ben kürtçe konuşabilir ben kürtçe şarkı söyliyebilirim diyemezken.

kusura bakma sen türkiyede ben hristiyanım hiç diyemessin.

bunu karşımda söylemiş olsaydın hiç affetmezdim.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Böyle olayların olması mükemmel. Şimdi olay incil satan birine satamazsın demek değildir.

Olay, Müslaman Türk gençlerinin akıllarına girmeye çalışırsanız, yada misyonerlik yapamaya çalışırsanız biz burdayız ecdadınızı **** demektir. Bir nevi göz dağı vermek olarak düşünün. Takdir ediyorum kardeşlerimi....

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

tam bir öküzlük abidesi, temsil ettikleri güruha yakışır bir zihniyet.

adam incil satmakla salyangoz satmayı bir tutuyor sonra da bizim hristiyan arkadaşlarımız var saygılıyız felan hadi be ordan.

açmışlar standlarını bekliyorlar gelen gelir, gelmeyen hiç bakmadan geçer gider, yoldan adam mı çeviriyorlar gel incil al diye. 

bugün belediyenin billboardlarında bile hz.muhammed ve islam reklamı yapılırken, adamların kendi dinlerini reklam etmelerine niye tahammül yok?

ha bana kalsa kimse reklamını yapmasın bütün dinler rahat bıraksın insanların yakasını artık ama, o henüz ütopya.

her zaman sizinki irşad onlarınki misyonerlik olur zaten, biri müslüman oldu mu göbek atarsınız, hristiyan oldu mu linç edersiniz.

tam da islamın hoşgörüsüne yakışır bir hareket, şaşırmıyorum.

bir de "neden hz.muhammed ile ilgili kitap yok?" sorusu var ki başlı başına evrimi çürütür:)

sen adamların kutsal kitabını salyangozla bir tut, sonra da neden bizim peygamberimize saygı göstermiyorsun de. oldu canım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:

lan ne saf adamlarsınız ülkücülerin başkada işi yok aylak insanlar işte.

parası ile değilmi isteyen satın alır istemeyen almaz kime ne?

sanki zorla satıyolar.

ülkücüler bunlarla uğraşacağına madem fetoyu alsınlar araya

ne aylağı lan sensin aylak senin gibi laf değil bazı ülkücüler icraat yapıyor dümbelek sana kim veriyor bütün ülkücülere aylak deme hakkını ? sensin o aylak boş gezenin boş kalfasımısın sen ? Senin görüşün nedir ? sen bu ülke için ne yaptın ? önce bunları yaz sonra gel bıdı bıdı et.

ayrıca bir kaç insanın yaptığı şey doğru veya yanlış hiçbir zaman o gruba mal edilemez sende düşünce türünü söyle bende seni göt edecek bir sürü şey bulurum genele laf atman yanlış hazmedemiyorsan girme böyle konulara.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Sırf Ülkücülüğü ve Ülkücüleri karalamak Yüce Dinimizi ve Asil ırkımızı sıradanlaştırmak hatta aşağılamak adına yapılan yorumlarınız beni bu siteden soğutuyor..

İnsan gibi tartışacaksanız tartışın yanlış varmı varsa nerde söyleyin saygı çerçevesinde bizde kendimizi savunalım.Ama o çerçevenin içine ediyorsunuz.Sonrada vay efendim bu ülkücüler zorba kendi düşüncesinden olmayanı adam yerine koymaz hatta asar keser dağa kaldırır diyorsunuz.Yürrü be kardeşim sen önce kendi hatalarınla yüzleş...

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

lan ne saf adamlarsınız ülkücülerin başkada işi yok aylak insanlar işte.

parası ile değilmi isteyen satın alır istemeyen almaz kime ne?

sanki zorla satıyolar.

ülkücüler bunlarla uğraşacağına madem fetoyu alsınlar araya

araya fetoyu degilde,seni alsak ?

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

yagiztektas bunu yazdı:
    abicim kimse senin hristiyanlığına bişey diyemez sana sövecek seni ezik karşılayacak varsada bu onun ezikliği olur.

önce yazdığım mesajda ne dedim ? bir kaç kişinin yaptığı doğru veya yanlış bütün gruba yüklenemez sende burda yanlış gördüğünü tahribata yükleme neden ? sende bir düşünceyi temsil ediyorsun sende bir grupsun yani aynı ortamdayız.

isteyen istediği dine inanır bunu islamiyette söylüyor benimde hristiyan arkadaşım var hergün otururuz din konusu geçincede ben ondan o benden bişeyler öğrenir rahat ol hiçkimsenin hiçkimseden farkı yok herkes eşittir senin gibileride kimse yadırgamıyor bu ortamda emin ol.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:

yagiztektas bunu yazdı:
    türkiyede

kürt vatandaşlarım kardeşlerim özgürce ben kürdüm ben kürtçe konuşabilir ben kürtçe şarkı söyliyebilirim diyemezken.

kusura bakma sen türkiyede ben hristiyanım hiç diyemessin.

bunu karşımda söylemiş olsaydın hiç affetmezdim.

tamam işte bunun arkasından demokrasi palavraları gelir bu iş uzar gider söylersin hocam söylersin bal gibide söylersin kendinizi o kadar sıkmayın pireyi deve yapıyorsunuz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yaw bu ülkücüleri seviyorum vallahi yaw :)

Süper konuştu dayı...

Toplam Hit: 24417 Toplam Mesaj: 154