Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@patates
Kardeşim Türküm Müslümanım sende diyosunki Türküm Dinsizim ben sana en mantıklısını diyorum senin dinin sana benim dinim bana konuyu parselleme buna denir pyramidle beraber konunun içine ettiniz sal da hoşuna gitmediyse açma , izleme videoyu
-----------------------------sanamı sorucam?
babanın sitesimi.
o zaman sende benim beğenmediğim konuyu açma ok?
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Bunlar yüzünden yabancılar bütün Türkleri barbar sanıyor. Şimdi bu adamın yaptığı müslümanlığa sığar mı?
Ne yapmışlar ki
-
HolygaN bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
Bunlar yüzünden yabancılar bütün Türkleri barbar sanıyor. Şimdi bu adamın yaptığı müslümanlığa sığar mı?
Ne yapmışlar ki
-----------------------------ne yapmamışlar asıl aq adam çıkıp fuarda bağırıyor.. ?
ayrıca Mustafa Kemal Atatürk karıştırma holygan. .!
-
@patates
senin babanın sitesi galibaki açtığım konuya karışıyosun komünist genç sizide gördük masum bi gençle bir polisi öldürdünüz geçende ... ben açtım konuyu kardeşim girersin okursen cevabını ister yazarsın ister yazmassın sana kalmış ama bana hakaret edemezsin tahribatta bi kere küfür ve hakaret yasaklandı siz alışmışınız kural çiğnemeye ya sizide çiğnerler bi gün
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@patates
senin babanın sitesi galibaki açtığım konuya karışıyosun komünist genç sizide gördük masum bi gençle bir polisi öldürdünüz geçende ... ben açtım konuyu kardeşim girersin okursen cevabını ister yazarsın ister yazmassın sana kalmış ama bana hakaret edemezsin tahribatta bi kere küfür ve hakaret yasaklandı siz alışmışınız kural çiğnemeye ya sizide çiğnerler bi gün
ya hoca bi .iktir git kusura bakma ne alakası var salak salak konuşmagerizekalı bu kadar düz mantık isen senin ideolojin sonucu yahudilerde kazana atıldı mına koyim böle bir mantık olabilirmi
-
Ben bunu anlamıyorum işte.Biz müslümanlar,diğer ülkelerde irşad ve tebliğ yapıyoruz,yapılması yükümlülük.
Başkası aynı şeyi yaptığı zaman tekme-tokat..(sadece bu video için değil yorumlarım)
Sen neden güvenmiyorsun vatandaşına,ya da niye karışıyorsun?
Yahu adamın incili okuyup,hristiyan olacağı varsa olur arkadaş,size ne oluyor?
Şimdi şöyle diyenler olacaktır,ama bizim dinimiz hak din,son din..
Tamam da arkadaşım,o adama göre de,onun dini hak din..
Misyonerleri dövmek midir çözüm?
Eğer vatandaşlarının kandırıldığından kaygı duyuyorsan,hatipleri,vaizleri,din ve diyanet görevlilerini tam donanımlı yetiştirmeye gayret edersin..
Videoyu izledim,bizim vatandaş rahatsızlık duyduğu şeyleri dile getirmiş..
Tersinden düşünelim,bu ülkücü adam ve yandaşları yurt dışında,örneğin İrlanda'da bir kitap fuarına katılsa,Kuran-ı Kerim satmaya çalışsın,ve İrlandalı cemaatte ona bu şekilde posta koysun,ne yapardı,ne yapabilirdi..Bu vatandaş İrlanda'ya gittiğinde Hristiyanlıkla alakalı kitaplara da yer verecek miydi?
Velhasıl kelam,özgürlük..
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
Ne yapmışlar ki
-----------------------------ne yapmamışlar asıl aq adam çıkıp fuarda bağırıyor.. ?
ayrıca Mustafa Kemal Atatürk karıştırma holygan. .!
-----------------------------Biz ona tartışma diyoruz.
Bana Atatürkü anlatmayı, ona karşı oldugumu, . tehditkar konuşmayı aklının ucundan bile geçirme
-
@patates
o idoloji faşistlik onun bende ... koyim ama ya neden beni zorluyosunuz küfür ettirmek için sonra ban yicem yine ama bence sen ...tir git ayrıca ben alakalı şeyler yazıyorum daha , komünistmisin ---evet şimdi ben de komünistlere sövüyorum geçende yaptıkları eylem yüzünden orda bir polis öldü ama senin sövdüğün ülkücü gençler polis öldürmedi sadece rusya yanlısı komunist avladılar vaktinde ondan birilerinin geçmişi karanlıksa ve o kişilerin türkiyede sayısı az sa destekçisi yoksa amaçları tehlikeliyse türklük bilincinin farkında deilse onlar sizlersiniz...
-
yalnizturk bunu yazdı:
o idoloji faşistlik onun bende ... koyim ama ya neden beni zorluyosunuz küfür ettirmek için sonra ban yicem yine ama bence sen ...tir git ayrıca ben alakalı şeyler yazıyorum daha , komünistmisin ---evet şimdi ben de komünistlere sövüyorum geçende yaptıkları eylem yüzünden orda bir polis öldü ama senin sövdüğün ülkücü gençler polis öldürmedi sadece rusya yanlısı komunist avladılar vaktinde ondan birilerinin geçmişi karanlıksa ve o kişilerin türkiyede sayısı az sa destekçisi yoksa amaçları tehlikeliyse türklük bilincinin farkında deilse onlar sizlersiniz...
saftirik ne alakası var o adamın kominizmle? kominist adam kendi yurtaşını öldürmezdi. o safsaloz biri devrim bilinci şuuru olmayan biri gözümde sadece bir teröristi.hee ülkücülerin yaptıklarına gelince. 6. filoyu biliyorsun değilmi onlara alkış çekiyordunuz amerialı askerler istanbulda keraneye gidecek diye.
sizin ideolojiniz amerikanın altına yatmaktı onuda laiki ile yaptınız şimdide amerikaya karşı çıkıyorsunuz.
:) amerika sizi kullandı la sonrada attı bir medndil gibi
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
saftirik ne alakası var o adamın kominizmle? kominist adam kendi yurtaşını öldürmezdi. o safsaloz biri devrim bilinci şuuru olmayan biri gözümde sadece bir teröristi.hee ülkücülerin yaptıklarına gelince. 6. filoyu biliyorsun değilmi onlara alkış çekiyordunuz amerialı askerler istanbulda keraneye gidecek diye.
sizin ideolojiniz amerikanın altına yatmaktı onuda laiki ile yaptınız şimdide amerikaya karşı çıkıyorsunuz.
:) amerika sizi kullandı la sonrada attı bir medndil gibi
-----------------------------Amerika bizi kullandıda sizi kullanmadımı Alexandr Pack kim biliyonmu eski Cia ajanı :) amacı ne biliyonmu türkiyede karışıklık çıkarmak başardımı evet olaylar sakinleşince görüldüki koministleri vuran silahla ülkücüleri vuran silah aynıydı yani ABD iki görüşüde kandırdı senin tabirinle kullandı 6. filo olayı dışında ne vardırki ABd yandaşı haraket edilen ki onu ABD yandaşı olarak deil nasıl az önce anlatıldığı şekilde kandırılysanız dıysak o zamanda öyle oldu doğru 6. filo olayından dolayı sizi tebrik etmek lazım ama siz siz olun kendi görüşünüz dışındakilere sataşmayın herkes kendi görüşünü yaşasın