Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
@ SpoofU
nazileri türklerle bir tutmadım tutmamda şunu dedim sana senin medeniyetini belirlicek ülke
Almanya: Geçen yıl türkleri yaktılar
Bulgaristan: Camileri değiştirerek eskiden allah yazan yerlere kadın resimleri koydular
İngiltere: bu yıl otobüslere müslümanlara hakaret eden reklam yapıştırdılar
Danimarka: Bu yıl ve daha öncelerde İslam ve Hazreti Muhammede hakaret eden karikatürler çizdi
.
.
.
Amerika: İnsanları müslüman diye vahşice katlettiler ( Irak - Ebu Garip )
İsrail:Arapları ve müslümanları ikinci sınıf insan olarak gördüler ve uyarmadan sivilleri öldürdüler ( Sahil vakası )
.
.
.
Saymakla bitmez bence bunlar bizim medeniyetimizi ölçecek insanlar değil bunlar bize barbar diyebilcek insanlar değil
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@patates
senin babanın sitesi galibaki açtığım konuya karışıyosun komünist genç sizide gördük masum bi gençle bir polisi öldürdünüz geçende ... ben açtım konuyu kardeşim girersin okursen cevabını ister yazarsın ister yazmassın sana kalmış ama bana hakaret edemezsin tahribatta bi kere küfür ve hakaret yasaklandı siz alışmışınız kural çiğnemeye ya sizide çiğnerler bi gün
-----------------------------
Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç. -
patates bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
CcC ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ CcC
saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie
-----------------------------Her siyasi görüşe saygı duyacaksın! Herkes haddini bilecek! Öyle laf çakmakla olmaz! Ben burdaki videoya yorumumu yapıyorsam önünde şapka çıkaracaksın! Sonuçta ben sana laf yetiştirmiyorum. Sağcı solcu ayaklarına girmiyorum! Ülkücü olmayabilirsin amenna ama bir TÜRK-İSLAM olarak yaklaşacaksın bu videoya! Herkes haddini bilsin!
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------wuuuuu....
bunlar gibisi çok tabii. çakma yoldaşçılar, yok efendim vatancılar, aydınlar vs vs ..
-
@Razorback
Peki siz ülküclerin bu tarz kişilere saygı duymasını isterken ne diye ülkücülere saygı duymuyosunuz hakaret ediyosunuz sövüyosunuz , biz neden koministlere sövmüyoruz görüşlere saygılıyız neden bu saygıyı siz bize duymuyosunuz siz bize duyunca bi ondan sonra biz bu tarz kişileri protesto ettiğimizde uyarın
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------wuuuuu....
bunlar gibisi çok tabii. çakma yoldaşçılar, yok efendim vatancılar, aydınlar vs vs ..
-----------------------------Hiç yoktan orada incili tevratı sattırmayan kişilerin siyasi kişiliklerine bak! Sizin tabirinizle solcu kişilerin hangisi (sağcı-solcu ayrımı yapmam ben herkes benim kardeşimdir) ; sizin tabirinizle solcuların hangisi çıkıpta burda satamazsınız diyor? Aydın olanlar sizlersiniz değil mi?
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie
-----------------------------Her siyasi görüşe saygı duyacaksın! Herkes haddini bilecek! Öyle laf çakmakla olmaz! Ben burdaki videoya yorumumu yapıyorsam önünde şapka çıkaracaksın! Sonuçta ben sana laf yetiştirmiyorum. Sağcı solcu ayaklarına girmiyorum! Ülkücü olmayabilirsin amenna ama bir TÜRK-İSLAM olarak yaklaşacaksın bu videoya! Herkes haddini bilsin!
Katılmadığımız bi fikir sizi çokmu rahatsız ediyor hocam.İnsanların hepsi sizden olmak zorunda mı?Din toplumun afyonudur deyip muhabbeti ucuzlaştırıp kısa öz cevaplar daha kapalı kutu olmaz mı?Velakin bizim karşı görüşümüz bi değer bi anlam ifade etmiyormu size? Bunları bi açıklayın. -
Razorback bunu yazdı:
Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.
-----------------------------Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------@Razorback
Peki siz ülküclerin bu tarz kişilere saygı duymasını isterken ne diye ülkücülere saygı duymuyosunuz hakaret ediyosunuz sövüyosunuz , biz neden koministlere sövmüyoruz görüşlere saygılıyız neden bu saygıyı siz bize duymuyosunuz siz bize duyunca bi ondan sonra biz bu tarz kişileri protesto ettiğimizde uyarın
Güzel kardeşim neden sövelim sövenler banlanıyo ben değer taşıyon bi kaç yorum katmaktan bahsediyorum.Yarası olan gocunurki sen karşıt görüşü sövmekten bahsediyosun ki şartlar müsayit olsa söveceksin demi? Ancak konumuz incil meselesi ve muhalif cevaplara saygı gösteremiyorsunuz eyvallah seninde düşüncen bu diyemiyorsunuz? -
Razorback bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
FAYDALI bunu yazdı:
Katılmadığımız bi fikir sizi çokmu rahatsız ediyor hocam.İnsanların hepsi sizden olmak zorunda mı?Din toplumun afyonudur deyip muhabbeti ucuzlaştırıp kısa öz cevaplar daha kapalı kutu olmaz mı?Velakin bizim karşı görüşümüz bi değer bi anlam ifade etmiyormu size? Bunları bi açıklayın.
-----------------------------Hayır! Eğer görüşlerin bana birşey ifade etmeseydi bende sana "saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie" derdim. Sizler bizim görüşlerimizi görmezden geliyorsunuz bildiğiniz tek şey dışlamak, hor görmek küçümsemek, ama bizler birşeyler dedimmi zorunuza gidiyo, bizi dinlemiyorsunuz denilmeye başlıyor sizin ettiğiniz küfürler meşru ama biz konuşursak yanlış değilmi?
Ülkücüyüm | Türküm | Gururluyum...