Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------
yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
türkiyedekürt vatandaşlarım kardeşlerim özgürce ben kürdüm ben kürtçe konuşabilir ben kürtçe şarkı söyliyebilirim diyemezken.
kusura bakma sen türkiyede ben hristiyanım hiç diyemessin.
bunu karşımda söylemiş olsaydın hiç affetmezdim.
hocam öyle de bir söylerim ki..buna sen dahil kimse karışamaz..karşında söylemiş olsam ne yapacaktın..bizim kimseden korkumuz yok çok şükür.!
-
bu kadar ezik işte bunlar kabadayılıkla işlerinihalletmeye çalışan cahil topluluğudur ne hazindir ki 2 senemibunlara verdim ben boşagitmiş 2 sene bir yığın cahilinsalar ulan sanane senamerikada kuran satınca seni böyle yapmıyorlar allahın cahilleri gerikafalıları
-
Böyle mhp ülkücüsüne can kurban .efendi efendi konuşmuş .lafını koymuş olay çıkarmadan dağılmışlar.
son 10 saniyede dedikleri düzgün bir adam olduğunu kanıtlar nitelikte zaten.
kabadayı diyen arkadaşlara ; oraya öyle bir kabadayı ülkücü giderdiki uluslararası infiale yol açardı vallahi :)
-
1 liraya incilmi olur demişler kuranı bedava dağıtıyorlarya ayrıca müslüman incili okusun tevratı okusun bu ne şiddet belki içinizde hissettiğiniz din hristiyanlık ama kendinizi böyle kısıtlayınca bunun farkına varamıyorsunuz
-
Salazar bunu yazdı:
1 liraya incilmi olur demişler kuranı bedava dağıtıyorlarya ayrıca müslüman incili okusun tevratı okusun bu ne şiddet belki içinizde hissettiğiniz din hristiyanlık ama kendinizi böyle kısıtlayınca bunun farkına varamıyorsunuz
-----------------------------hacı sen olayı kaçırmışsın :)
müslüman ülkesinde incili bedavaya dağıtırsan işler değişir :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Salazar bunu yazdı:
-----------------------------hacı sen olayı kaçırmışsın :)
müslüman ülkesinde incili bedavaya dağıtırsan işler değişir :)
Müslümanlığı, İslam dinini lekeleyen birileri hemen kaba kuvvete soyunur değil mi? -
Mesajların yarısında küfür vs var..ayrıca konu siyaset olarak açılmasa bile siyasetten de kaymış birbirine saydırmaya dönmüş ama henüz ban yok..snrm birazdan gelir..
-
ülkücüleri aklı selim insanlar sanardım bu ne be böle tamam ilk başlarda güzel güzel konuştun adamı köşeye sıkıştırdın Barbanas incilini sorarak ama adamı konuşturmadın 2 soru sorup dinliyecem dedin ama çekip gittin
giderkende Türkiye Türktür türk kalacak dedin ne alaka adam ingiliz olmanın 100 kısa yolu ditye bi kitap satmıyoki
hadi Türkiye Müslümandır Müslüman kalacak desen bi ölçüye kadar kabul edilebilir amma garip insanlar var yaaa
-
cok sacma geldı ya mıllet kendı kafasına gore basıyor yer slogan atıyor sonra da turkuz dıye bagırıyor bu boyle olmamalı ıster bırlıraya satar ıster beles verır arkadsaındakı guce baglı artık...
burası turkıye tabıkı dag bası degıl ... ama boyle de olmaz yanı ...sacma yanı ısteyen ıstedıgını satar...
-
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------cok sacma geldı ya mıllet kendı kafasına gore basıyor yer slogan atıyor sonra da turkuz dıye bagırıyor bu boyle olmamalı ıster bırlıraya satar ıster beles verır arkadsaındakı guce baglı artık...
burası turkıye tabıkı dag bası degıl ... ama boyle de olmaz yanı ...sacma yanı ısteyen ıstedıgını satar...
-----------------------------Kardeşim Konu Ticaret değilki, Misyonerist Faaliyet. Zaten Ticaret olsa Oradaki Gencimiz Karışmazdıki adama. Adam İncilde Satsın ama Öyle Bedavaya yada Bir Liraya Şeklinde Gençlerimizin Aklına Ayar Çekme Girişimleridir diye tepkiyi yer tabiki.
Örneğin 15 Liradır İncil Merak etmişim Gitmiş Satın Almışım Buna Ne Oradaki Gencimiz Nede Buradaki Kardeşlerimizden Kimsenin bişey demeye hakkı yoktur. Almışım almışım Bu Kimseyi ilgilendirmez. Ama Bir Liraya Sattığında Durum değişir Tabiki Körpecik Çocuklarımıza Bunları Satma Eyilimi Sezeriz o zaman.