folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

@ShockMan

Bu konudaki daha önceki mesajlarımda olayı türk - kürt çatışmasına çevirmeyin diye uyarı yapmıştım ama madem mevzusu geçiyor kürt reis diolar kim bu kürt reis_? , Aklımda bi kişi var ama onun türk olduna eminim  

-----------------------------

o aklındaki kişiden bahsedilmiyor kardeş.genel konuşuluyor.benim bulunduğum ocaklardada vardı kürt ve arap asıllı reisler.Onlar kendini Türk olarak görüyorsa sorun görmem ben.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    vay a.q ne kadar gareziniz varmış la ülkücülere sizde yapın yapında bu adam kadar yapın yani  burda yapılan protesyoya karşı gelenleri yadırgıyorum hele heleki medeniyetsiz barbar dio bazi koministler burdaki videoya onlarada şunu diyorum bugün gördük kimin barbar kimin medeni olduğunu

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    eleman güzel konuşmuş hakkını vereyim ama sonradan "müslüman mahallesinden salyangoz sattırmayacağız" diye bağırıp yırtınan adam herşeyi berbat etmiş =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 24450 Toplam Mesaj: 154