folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@razorback

ben sakinim  hoca burada insanların görüşüne saygı duymayıp nasıl incil satanlara saygı duymassınız diyenleri , ülkücülere sövüp provike edip nasıl orada provike edersiniz diyenleri kibar dille kınıyorum bişeyi uyarmak için sizinde yapmamanız lazım ben içki içerken diğer içenlere içki içmezsiniz diyebilirmiyim başkalarına diyemem çünkü bende içiyorum buda öyle bişe ülkücü görüşüne saygı duymayan kişiler bizim misyonerlerle ilgili görüşümüze karşı çıkmasın , küfür etmesin, yani şurda 8 harften oluşuyo bi küfür ben yazar o yazar işin sonu gelmez ... , 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

@yalnıztürk

hocam  ben kürdüm simdi bu vıdeoyu  ızlemıyımmı  konunun ıcerıgı  dınle  ılgılı ama   parantez ıcınde   her  türk izlemeli diye bir yazı var  amacın ne onu anlamdım hocam 

her  müslüman izlemelide olabılır  her  insan  izlemelide  olabılır  bu sekılde  genelleyebılırsın  

video ıcınde  yorumum  şudur o şerefsizler incili 1 liraya satıyor bızım vatandasımız 14 lıraya  satıyormus adamlar inandıkları seyı  dagıtmaya calısıyolar  aslında belese verecekler  ama o  bır ytl sadece  bir  simge   biz  nabıyoruz  14  lıra   40  lıra  50  lıra  deger  bıcıyoruz 

ben olsam nabardım ıncılı satan adam degılde  kuran-i kerim i  satan adamın yanına  gıder  ulan bu adam kendı kıtabını 1  lıraya  buna  karsılık sız nabıyorsunuz  dıye bı sorardım 

not:yazdıklarımla ılgılı  kımse benle tartısmaya  gırmesın şahsi görüşümdür kimseye saygızılık yapmadım kimsede bana yapmasın  Teşekkürler ....

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:
    -----------------------------

Razorback bunu yazdı:
    FAYDALI bunu yazdı:

patates bunu yazdı:
    FAYDALI bunu yazdı:
    CcC ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ CcC
    saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie

Her siyasi görüşe saygı duyacaksın! Herkes haddini bilecek! Öyle laf çakmakla olmaz! Ben burdaki videoya yorumumu yapıyorsam önünde şapka çıkaracaksın! Sonuçta ben sana laf yetiştirmiyorum. Sağcı solcu ayaklarına girmiyorum! Ülkücü olmayabilirsin amenna ama bir TÜRK-İSLAM olarak yaklaşacaksın bu videoya! Herkes haddini bilsin!

Katılmadığımız bi fikir sizi çokmu rahatsız ediyor hocam.İnsanların hepsi sizden olmak zorunda mı?Din toplumun afyonudur deyip muhabbeti ucuzlaştırıp kısa öz cevaplar daha kapalı kutu olmaz mı?Velakin bizim karşı görüşümüz bi değer bi anlam ifade etmiyormu size? Bunları bi açıklayın.

Hayır! Eğer görüşlerin bana birşey ifade etmeseydi bende sana  "saftirik ne bok yediniz ne yapıyorsunuzda engelleyelim ayllak aylak gezip kurtlar vadisi izliyorusnuz:) sie" derdim. Sizler bizim görüşlerimizi görmezden geliyorsunuz bildiğiniz tek şey dışlamak, hor görmek küçümsemek, ama bizler birşeyler dedimmi zorunuza gidiyo, bizi dinlemiyorsunuz denilmeye başlıyor sizin ettiğiniz küfürler meşru ama biz konuşursak yanlış değilmi?

Ülkücüyüm | Türküm | Gururluyum...

Yoo meclisten dışarı konuş hocam.Düşünceler kutsaldır.Yorumlara devam..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@ adamgibi

benim türk anlayışım atatürk milliyetciliğine göre dir Atatürk milliyetciliğine göre de sende türk sayılırsın etnik kimliğin kürt olabilir ama üst kimliğin türktür yani atatürk milliyetciliğine göre diyorum ben bu ideolojiye inandığımdan her türk izlesin dedim ,  he sen diyosunki her insan izlesin yazabilirdin öyle yazmazdım öyle yazcama her müslüman izlesin yazardım ama ben kendi idolojime uygun olanı yazdım dediğim gibi sen de başka zaman başka konuda genellemeye islam diye yaparsın bu senin idoolojini gösterir artniyetini deil...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:

birde böyle birşeyi çıkıp savunuyorsunuzya sizmisiniz asıl aydın ? orda satılanlar sanki birer pislik birer ülkeyi kirleticek şeymiş gibi allahın kitalarını yargılıyorsunuz ! sizemi düştü allahın kitaplarını yargılayıp milleti dini dolayı tehtid etmek ? yurtdışında dinimize hakaret edildi diye aynı kirli işi bizimde yapıp allahın kitaplarınımı yargılayalım ? yok kuran-ı kerim satmıyosunuzda carttır curttur adam istediğini satar istediğini satmaz sizemi düştü ? madem çok seviyosanız bu kadar vatanı gerçekten bişey yapmak istiyosanız silah alın gidin gabara teröristleri vurun.Böyle saçma sapan şeyleri yaptıktan sonra ''Salyangoz sattırmayız'' ''Bura Müslüman Mahallesi Değilmi Lan '' gibi cümle kurmaktan başka bişey yapmıyosunuz.Anca milleti dövün milleti azarlayın sonrada gelip burda deyinki biz komunistleri dinliyoruz neden bize laf söylüyosunuz diyin.Ben sınıfta sol düşünüyorum diye beni dinsiz vatan sevmeyen biri görenlerde sizlersiniz.Arkadaşlarım sol düşünceli olduğu için ülke için bişeyler yapmaya çalıştığı halde siz onlara terörist diyecebilicek adamlarsınız.Yazık be.

Adamlar mason faliyetleri yürütüyor! Burada islamı yozlaştırıyor! Türk insanını yozlaştırıyor! Genç nesli yozlaştırıyor! Kültür yok ediliyor! Ülke kaosa sürükleniliyor! Siz daha savunun o adamları. Tehditmiş pehh.. Biz sözlü tehdit yapmışız! Adamlar o kitapları satarak benim değil seninde geleceğini tehdit ediyorlar. Uyuyun siz...

Tabi sen birey olarak çocuklarına bişey öğretemezsen toplum yozlaşır.Örneğin Amerika çocuk yapmayı bilip ortaya salıyolar bu çocukların 5/3'ü ya katil oluyo ya satanist ya madde bağımlısı yada sokak çetesi.Burda asıl yapılması gereken ne biliyomusun hocam ? burada yapılması gereken şey devletin ilk olarak bunu önlemesi lazım incil satılmasını demiyorum misyonerlik faliyetlerinden bahsediyorum.Bu ülkede malesef çoğu şey yeri ve zamanında yapılmadığı için halk bu halde.Masonluk bambaşka bir konudurki o konunun ucu bucağı yok o konuda Türkiyede yeterli bir bilgide yok çünkü çok gizli bir örgütlenme.Mesela bende bedava incil almış biri olarak okudum dinimizle mukayese edicek bi yerini dahi bulamadım çünkü Hz.İsa'nın yaptıklarından başka bişey yazmıyor ve roman tarzında bişey.Yani Kuran-ı Kerim gerçekten çok şey barındıran ve ileride olucakları bir bir sıralayan bir kitaptırki diğer hiçbir kitap bu türde değildir.Demek istediğim İncil okuyarak bir Müslüman (aklı başında dinini bilen biri) Hristiyan olmaz.Ama misyonerlik faliyetleriyle bazı vaadler sonucunda olabilir.Yani asıl tehtid misyonerlik faliyetleri incil okumak değil.Ben bu tür hiçbir davranışı tasvip etmiyorum eğer varsa bir şikayetin kurum olarak yasal yollarla halledersin.Yada okursun adam olursun devletin başına geçer bunu sen durdurursun.Yani adam dövmekle bu iş çözülmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

@ adamgibi

benim türk anlayışım atatürk milliyetciliğine göre dir Atatürk milliyetciliğine göre de sende türk sayılırsın etnik kimliğin kürt olabilir ama üst kimliğin türktür yani atatürk milliyetciliğine göre diyorum ben bu ideolojiye inandığımdan her türk izlesin dedim ,  he sen diyosunki her insan izlesin yazabilirdin öyle yazmazdım öyle yazcama her müslüman izlesin yazardım ama ben kendi idolojime uygun olanı yazdım dediğim gibi sen de başka zaman başka konuda genellemeye islam diye yaparsın bu senin idoolojini gösterir artniyetini deil...

anladım hocam  üst kimlik olarak bir  türk olmaktan tabiki  gurur  duyuyorum bu benim için bi ayrıcalıktır 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@adamgibi

uzun süredir  beni anlayan sensin galiba :) halada bana faşist diyenler var 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı:
    Adamlar mason faliyetleri yürütüyor! Burada islamı yozlaştırıyor! Türk insanını yozlaştırıyor! Genç nesli yozlaştırıyor! Kültür yok ediliyor! Ülke kaosa sürükleniliyor! Siz daha savunun o adamları. Tehditmiş pehh.. Biz sözlü tehdit yapmışız! Adamlar o kitapları satarak benim değil seninde geleceğini tehdit ediyorlar. Uyuyun siz...

Hocam Türk milleti o kadar basiretsiz mi Allah aşkına? 3-5 tane misyoner beni kandırabiliyosa yazık bana.------------------------------------------------------------- @yalnıztürk, Ben de Kürt asıllıyım, bazen "her Türk izlesin" gibi ifadeleri acaba Türk ırkından mı bahsediyo yoksa Türk milletinden mi diye bir ikilemde kalırım, böyle bir dışlanmışlık hissederim ama, herhalde Türk milletini kastediyordur derim ve pekte takmam kafama. Onun için @adamgibi'yi anlayabiliyorum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

belkide  en mantıklı ve sakın bır sekılde bana  anlattıgın ıcındır ?

@spofu anlayısın ıcın tesekkurler  :d

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

@ adamgibi

anladım hocam  üst kimlik olarak bir  türk olmaktan tabiki  gurur  duyuyorum bu benim için bi ayrıcalıktır 

Üst kimlik mi?Allah akıl fikir versin ben arnavudum alt kimliklimi oluyorum şimdi ?
Toplam Hit: 24421 Toplam Mesaj: 154