folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Salazar sanmıyorum.Yani görüyorum biliyorum.Çünkü bende ocağın içerisindeyim.Eğer imkanın varsa gel seni bir gün götüreyim ocağa oradakilerle konuş izle gör fikrinin değişeceğine inanıyorum.Kaba kuvvet devri biteli yıllar oldu.Kürtleri reis yapıyorlar diyorsun.Biz onları kürt olarak görmüyoruz ki adam ben Türk'üm diyorsa olay orda biter.Kafatası milliyetçiliği yok bizde.

-----------------------------

Anlamıyorlar işte bir derler ırkçısnız bir derler kürtleri reis felan yapıyorsunuz hergün bi bok atmaya çalışıyorlar. Dışardan laf söylemesi kolay çamur at yapışmazsada izi kalsın.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    Salazar bunu yazdı:

Ülkü ocaklarının hala bir işe yaradığınımı sanıyorsun hala hepsi kaba kuvvetle iş çözmeye çalışan kabadayılar insanları sözleriyle çürütemeyen insandan hayır gelmez kürtleri reis yapıyorlar daha ne olsun

Niye Zoruna mı Gitti Kürtleri Reis Yapmaları ?

De Get Yalan Dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    hangi kürt reis ten bahsediyosunuz ayıptır sorması_?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek
    Heriflere tokat atacağına sende BEDAVA KURAN-I KERIM dağıt!!! böyle başa çıkılmaz bunlarla.. böyle yaptıkça çoğalırlar!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    JerusaLem bunu yazdı:

yagiztektas bunu yazdı:
    yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık

İstisnalar kaideyi bozmaz. Burada ki bazı kendini ve tartışma bilmez bir kaç gençten dolayı tüm müslümanları bu şekilde görmen gayet yanlıştır. Bush'un yaptıklarını her ne kadar sanada yüklemek yanlışsa, seninkide o kadar yanlıştır.

Kaldı ki din, kültür, ırk vb. farklılıkların özgürce ve güzelce yaşandığı tek ülkedir TÜRKİYE!

Daha önce görenler vardır ama dışarıdan müslümanların görünüşünü anlatan en güzel hikayedir linkteki.

http://video.sezgiler.com/dini/avustralyada-bir-gencin-musluman-olma-hikayesi.html

vay anasını...

10 sayfada 10 numara bir görüş.üstelik nickte o biçim..

müslümanların görünüşü film gibidir. testere katliam intihar saldırı ekşın vs vs vs..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

O konuşan adam biraz bilgili gibi yani hoşuma gitti o yanı, kurtlar vadisi ülkücüsü değil o belli.

Ama sonuçta ülkücü işte ne kadar bilgili de olsa :D

Misyonerlere gelince; Onlar size seçme şansı veriyorlar...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salazar
    Salazar's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Salazar bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Salazar bunu yazdı:
    Olsun bir lira işte niye kasıyorusunuz bütün kitaplar 1 lira olsun hatta herkes okusun anlasın ama öyle olsa bile şu toplumun kitap okuyacağını sanmıyorum

ya sayın kadeşim evet dediğin gibi olsun hatta bedava dağıtılsın maddi imkanları müsait olmayan insanlarda İncili okusun Kur'an'ı okusun.vakit bulduğum bir zaman bende okuyacağım incili tevratı.sonuçta bunlar asıl olarak hak dinin kitaplarıdır.Her ne kadar günümüze kadar tahrip edilip değiştirilmiş olsada kökende böyledir.Okuyalım ki bilgi sahibi olalım,bilgi sahibi olalım ki düşünelim yorum yapalım.Sonuç olarak yine kendi hür irademizle karar verip ona inanalım.İslam bize düşünün diyor.İncili okumayın şunu araştırmayın etmeyin demiyor.Bunun bencesi olmaz ama benim yaklaşımım bu şekilde yanlış ise affola bence en iyi müslüman yanlışları eleyerek doğruyu bulan müslümandır.Mesela ateistken müslüman olan birisi aynı şekilde din değiştirip müslüman olan birisi.Çünkü bu şekilde islamiyeti kabul edenler diğer dinler hakkındada bilgi sahibi oldukları için doğru olanı seçmiş kişilerdir.neyse konumuz bu değil..

Salazar burada Kur'an 15-20 tl ilen İncil 1 tlye satılıyorsa bunda bir iş vardır.Hadi kitabın maliyeti 1 lira olsun Kur'an kar edilerek satılıyor İncil maliyetine satılıyor denilebilir.Ancak böyle birşey mümkün değil.Planı ve hedefli bir oyun var ortada.

Ayrıca Bırakın artık Ülkücülere çamur atmayı.En vasıfsız Ülkücü kadar yararınız dokunmaz sizin bu ülkeye.

Ülkü ocaklarının hala bir işe yaradığınımı sanıyorsun hala hepsi kaba kuvvetle iş çözmeye çalışan kabadayılar insanları sözleriyle çürütemeyen insandan hayır gelmez kürtleri reis yapıyorlar daha ne olsun

Salazar sanmıyorum.Yani görüyorum biliyorum.Çünkü bende ocağın içerisindeyim.Eğer imkanın varsa gel seni bir gün götüreyim ocağa oradakilerle konuş izle gör fikrinin değişeceğine inanıyorum.Kaba kuvvet devri biteli yıllar oldu.Kürtleri reis yapıyorlar diyorsun.Biz onları kürt olarak görmüyoruz ki adam ben Türk'üm diyorsa olay orda biter.Kafatası milliyetçiliği yok bizde.

Kafatası değil kan milliyetçiliği bu kanı bozuk adama türk demem ben 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

ne var canım adamın amacı dinini yaymak o da kendi inandıklarını yaymaya çalışıyor..

benim hocalarımda 1 liraya Kur'an satsın hattaa satmasın bedavaya versin hristiyanlara. cübbelinin altında limuzin var jip var o limuzine jipe vereceği parayla hristiyanlara Kur'an dağıtsın bedavadan. merak eden hristiyanlarda Kur'an okusun .burda 1 liraya incil satıyorlar diye adamlara kızamazsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    hangi kürt reis ten bahsediyosunuz ayıptır sorması_?

Yahu Görüyormusun Hayret Bişey Mevzu Dönmüş dolanmış Bu Konudada Kürt Mevzusuna Doruk Noktasına Çıkmış. :)

Yahu Ya Kürtleri Çok Seviyoruz Bilinçaltımızda, Yada Hakikatende Çok Büyük Bir Nefret var. Anlamadım Gitti. Görüyormusun Gariban Bir İncil Tevrat Konusu Bile Dönüp Dolanıp Kürt Mevzusuna Takılabiliyor. :)

Olayın Özü Atatürk ün, Dediği Gibi Ne Mutlu Türküm Diyenede Bitiyor. Hayır Ne Mutlu Türküm Ama Kürt olanada Sen Kürt Değilsin Diyenler Olmasaydı Sanırım Faşizim ile Başımız Derde Girmeyecekti. Ne Var Yani Adam Kürt Bir Türk Bunda Gariplik yok. Ama Adama Sen Türksün Kürt Değilsin Dersen Soy Ağacına Bile Baktığında Neye Uradığını şaşırır yahu, Her Hangi Bir Türk Boyundan Gelme Kan Bağı yokki.

Neyse Karıştırmayalım daha fazla, Türk Ve Kürt Faşizminin Devlet Faşizmine Dönüşmesini Sağlayalım Gerisi Boş iş. ;)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@ShockMan

Bu konudaki daha önceki mesajlarımda olayı türk - kürt çatışmasına çevirmeyin diye uyarı yapmıştım ama madem mevzusu geçiyor kürt reis diolar kim bu kürt reis_? , Aklımda bi kişi var ama onun türk olduna eminim  

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 24446 Toplam Mesaj: 154