folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

@ adamgibi

benim türk anlayışım atatürk milliyetciliğine göre dir Atatürk milliyetciliğine göre de sende türk sayılırsın etnik kimliğin kürt olabilir ama üst kimliğin türktür yani atatürk milliyetciliğine göre diyorum ben bu ideolojiye inandığımdan her türk izlesin dedim ,  he sen diyosunki her insan izlesin yazabilirdin öyle yazmazdım öyle yazcama her müslüman izlesin yazardım ama ben kendi idolojime uygun olanı yazdım dediğim gibi sen de başka zaman başka konuda genellemeye islam diye yaparsın bu senin idoolojini gösterir artniyetini deil...

Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerin hiçbirinde kimlik diye birşey yoktur.Bu kimlik olayı tamamen insanları ikiye bölmek için çıkartılan ayrımcılığa iten bir kelimedirki bunu Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncesi diye yorumlamakta abestir.Kimlik diye birşey yoktur Türk vardır Türk.Bence ilk önce gidip Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini öğren sonra gelde yorum yap.Böyle saçma sapan şeyler yazıpta insanların kafalarını karıştırma.Yok efendim o kürtmüşte ama o aslında türkmüşte cart curt.Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşlarının hepsi Türktür. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:

Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.

Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?

Genç.Darwin çatışmayı çok geniş anlamda kullanmıştırki mao ve stalin zamanın şartlarına göre haklı bi militarizm içindedirki mühendislik silah endüstrisi gelişmiştir değil mi?Fikirlere başka açıdan bakmak septik olmak sabit olmayan evrende düşüncelerede değişkenlik kazandırır.Şiddet varoluşun vazgeçilmezi olsa gerekki savaşlar insanları kısmen geliştiren büyük bir kısmende zarar veren acı veren olaylardır.Bana komunizmi öğretme aşırı milliyetçilik insanlık tarihi için büyük bi çelişkiydi zaten.Staline dangalak diyebilirsin öyleydi zaten.Ama mao ve lenine dediğin dangalak kelimesini murodan"Ben senin baban küfür ediyomuyum? "repliği sana iade ediyıorum =)

Özür dilerim. Sayısını daha kesin bilmediğimiz kadar insan katleden ve Ruslara kan ağlatan stalin aslına bakarsan insanlığa hizmet etti ki dangalak lafımı geri alıyorum. 

We can be more, we can be much more.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

@ adamgibi

benim türk anlayışım atatürk milliyetciliğine göre dir Atatürk milliyetciliğine göre de sende türk sayılırsın etnik kimliğin kürt olabilir ama üst kimliğin türktür yani atatürk milliyetciliğine göre diyorum ben bu ideolojiye inandığımdan her türk izlesin dedim ,  he sen diyosunki her insan izlesin yazabilirdin öyle yazmazdım öyle yazcama her müslüman izlesin yazardım ama ben kendi idolojime uygun olanı yazdım dediğim gibi sen de başka zaman başka konuda genellemeye islam diye yaparsın bu senin idoolojini gösterir artniyetini deil...

anladım hocam  üst kimlik olarak bir  türk olmaktan tabiki  gurur  duyuyorum bu benim için bi ayrıcalıktır 

Üst kimlik mi?Allah akıl fikir versin ben arnavudum alt kimliklimi oluyorum şimdi ?

burdan bu anlamımı cıkardın sımdı hocam hem  alt  kımlıkmı  oluyor dmekle niye ezik bir  durum  vazıyetını  cıkartıyorsun anlamıs degılım 

canımsın ya

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@adamgibi

her zaman sakin anlatıyorum zaten hoca fark şu oluyo ortalık kızışıyo en ufak şeyi kendine hakaret sayıyo bazıları bunu ben başka bi konuda yazsaydım yine faşist sayılcaktım hiç bir mesajımda faşistliğin izi yoktur :) ayrıca spoofo ikilemde kaldıysan sorabilirsin ...

@Avira

ya her gün senin gibi zekinin biri buluyo beni ben ne dedim orda çok zeki mürid arkadaşım benim bilip bilmediğinmiş senin bildiğini katlar benim bildiğim senin o dediğin şey anayasa maddesidir anayasada 66. madde derki türkiye cumhuriyeti devleti kimlğini taşıyan herkes türktür yani bunla türkiyedeki herkesin üst kimliği türktür alt kimliğin yani ırkın kürt olabilir , arnavut , çerkez , türk olabilir ama her ne olursan ol türk sayılırsın demenin arasındaki fark ne_? sen ilk önce okudunu anlama çalışmalarına başla

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:

Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.

Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?

Genç.Darwin çatışmayı çok geniş anlamda kullanmıştırki mao ve stalin zamanın şartlarına göre haklı bi militarizm içindedirki mühendislik silah endüstrisi gelişmiştir değil mi?Fikirlere başka açıdan bakmak septik olmak sabit olmayan evrende düşüncelerede değişkenlik kazandırır.Şiddet varoluşun vazgeçilmezi olsa gerekki savaşlar insanları kısmen geliştiren büyük bir kısmende zarar veren acı veren olaylardır.Bana komunizmi öğretme aşırı milliyetçilik insanlık tarihi için büyük bi çelişkiydi zaten.Staline dangalak diyebilirsin öyleydi zaten.Ama mao ve lenine dediğin dangalak kelimesini murodan"Ben senin baban küfür ediyomuyum? "repliği sana iade ediyıorum =)

Özür dilerim. Sayısını daha kesin bilmediğimiz kadar insan katleden ve Ruslara kan ağlatan stalin aslına bakarsan insanlığa hizmet etti ki dangalak lafımı geri alıyorum. 

Stalin = Hitler hocam ikisinede atış serbest.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@Avira

ya her gün senin gibi zekinin biri buluyo beni ben ne dedim orda çok zeki mürid arkadaşım benim bilip bilmediğinmiş senin bildiğini katlar benim bildiğim senin o dediğin şey anayasa maddesidir anayasada 66. madde derki türkiye cumhuriyeti devleti kimlğini taşıyan herkes türktür yani bunla türkiyedeki herkesin üst kimliği türktür alt kimliğin yani ırkın kürt olabilir , arnavut , çerkez , türk olabilir ama her ne olursan ol türk sayılırsın demenin arasındaki fark ne_? sen ilk önce okudunu anlama çalışmalarına başla

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:

@ adamgibi

anladım hocam  üst kimlik olarak bir  türk olmaktan tabiki  gurur  duyuyorum bu benim için bi ayrıcalıktır 

Üst kimlik mi?Allah akıl fikir versin ben arnavudum alt kimliklimi oluyorum şimdi ?

burdan bu anlamımı cıkardın sımdı hocam hem  alt  kımlıkmı  oluyor dmekle niye ezik bir  durum  vazıyetını  cıkartıyorsun anlamıs degılım 

canımsın ya

Böyle saçma sapan şeyler yazarsanız bundan her türlü anlam çıkartılır.Ne demekmiş yani alt kimlik üst kimlik ? Birşey vardır oda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Türktür.Yok efendim o kürtmüşte eeee ama aslında o türkmüşte eee aslında birinci kimliği onun türk ama ikinci kimliği kürt hede höde bumudur yani ? Türkiyede insanları nasıl böleriz diye düşünenlerle aynı fikirlere sahipsiniz malesef.Aynı Almanyadaki doğu-batı ikilemi gibi insanları böyle gruplandırmaya ayırmaya çalışıyolar.Sizde buna alet oluyosunuz yazık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    kardelşim yazdım şeye cevap versene sen benim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

@Avira

----------------------------

. Türk vatandaşlığı

Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür.

Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür. 

Vatandaşlık, kanunun gösterdiği şartlarla kazanılır ve ancak kanunda belirtilen hallerde kaybedilir.

Hiçbir Türk, vatana bağlılıkla bağdaşmayan bir ey lemde bulunmadıkça vatandaşlıktan çıkarılamaz.

Vatandaşlıktan çıkarma ile ilgili karar ve işlemlere karşı yargı yolu kapatılamaz.

Düşüncem;

sen heralde Uganda Anayasasını okumuşsun (: atmada ve sallamada üstünüze yok.zeki olup olmadığımı başkaları karar versin bu durumda sen değil hocam.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:
    konpicyus bunu yazdı:

Razorback bunu yazdı:

Stalin = Hitler hocam ikisinede atış serbest.

Gerçi lenin mao da farklı değil ya..

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 24435 Toplam Mesaj: 154