Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------
ShockMan bunu yazdı:
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------cok sacma geldı ya mıllet kendı kafasına gore basıyor yer slogan atıyor sonra da turkuz dıye bagırıyor bu boyle olmamalı ıster bırlıraya satar ıster beles verır arkadsaındakı guce baglı artık...
burası turkıye tabıkı dag bası degıl ... ama boyle de olmaz yanı ...sacma yanı ısteyen ıstedıgını satar...
-----------------------------Kardeşim Konu Ticaret değilki, Misyonerist Faaliyet. Zaten Ticaret olsa Oradaki Gencimiz Karışmazdıki adama. Adam İncilde Satsın ama Öyle Bedavaya yada Bir Liraya Şeklinde Gençlerimizin Aklına Ayar Çekme Girişimleridir diye tepkiyi yer tabiki.
Örneğin 15 Liradır İncil Merak etmişim Gitmiş Satın Almışım Buna Ne Oradaki Gencimiz Nede Buradaki Kardeşlerimizden Kimsenin bişey demeye hakkı yoktur. Almışım almışım Bu Kimseyi ilgilendirmez. Ama Bir Liraya Sattığında Durum değişir Tabiki Körpecik Çocuklarımıza Bunları Satma Eyilimi Sezeriz o zaman.
-----------------------------? ne alaka arkdaşım 1 ytl ye prezervatif ve tanga satıldığı zaman kızlar orospu olun erkekelr sikin mesajımı alıyorsun sen?
-----------------------------patates,battikca batiyorsun.
yazdiklarini bide sen oku istersen.önce Mhp'lilere aylak diyerek söze basladin ve daha sonrasinda'da gereksiz yorumlarin devam etti.
eger 1 ytl karsiliginda incil satiliyorsa,bu Türk toplumunun %99 olan müslümanlarina karsi yapilmis bir hakarettir.
peki neden bedelinin kat kat altinda satiliyor ?
15-20 ytl yapsinlar fiyatini,kimsenin sesi cikmayacaktir,bukadarda tahrik edici olunmazki kardesim !
-
Olsun bir lira işte niye kasıyorusunuz bütün kitaplar 1 lira olsun hatta herkes okusun anlasın ama öyle olsa bile şu toplumun kitap okuyacağını sanmıyorum
-
Salazar bunu yazdı:
Olsun bir lira işte niye kasıyorusunuz bütün kitaplar 1 lira olsun hatta herkes okusun anlasın ama öyle olsa bile şu toplumun kitap okuyacağını sanmıyorum
İşte yorum budur :D -
Salazar bunu yazdı:
-----------------------------ya sayın kadeşim evet dediğin gibi olsun hatta bedava dağıtılsın maddi imkanları müsait olmayan insanlarda İncili okusun Kur'an'ı okusun.vakit bulduğum bir zaman bende okuyacağım incili tevratı.sonuçta bunlar asıl olarak hak dinin kitaplarıdır.Her ne kadar günümüze kadar tahrip edilip değiştirilmiş olsada kökende böyledir.Okuyalım ki bilgi sahibi olalım,bilgi sahibi olalım ki düşünelim yorum yapalım.Sonuç olarak yine kendi hür irademizle karar verip ona inanalım.İslam bize düşünün diyor.İncili okumayın şunu araştırmayın etmeyin demiyor.Bunun bencesi olmaz ama benim yaklaşımım bu şekilde yanlış ise affola bence en iyi müslüman yanlışları eleyerek doğruyu bulan müslümandır.Mesela ateistken müslüman olan birisi aynı şekilde din değiştirip müslüman olan birisi.Çünkü bu şekilde islamiyeti kabul edenler diğer dinler hakkındada bilgi sahibi oldukları için doğru olanı seçmiş kişilerdir.neyse konumuz bu değil..
Salazar burada Kur'an 15-20 tl ilen İncil 1 tlye satılıyorsa bunda bir iş vardır.Hadi kitabın maliyeti 1 lira olsun Kur'an kar edilerek satılıyor İncil maliyetine satılıyor denilebilir.Ancak böyle birşey mümkün değil.Planı ve hedefli bir oyun var ortada.
Ayrıca Bırakın artık Ülkücülere çamur atmayı.En vasıfsız Ülkücü kadar yararınız dokunmaz sizin bu ülkeye.
-

hasstırlan tokat atmışlarmış bir zük yaptıkları yok
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Salazar bunu yazdı:
-----------------------------ya sayın kadeşim evet dediğin gibi olsun hatta bedava dağıtılsın maddi imkanları müsait olmayan insanlarda İncili okusun Kur'an'ı okusun.vakit bulduğum bir zaman bende okuyacağım incili tevratı.sonuçta bunlar asıl olarak hak dinin kitaplarıdır.Her ne kadar günümüze kadar tahrip edilip değiştirilmiş olsada kökende böyledir.Okuyalım ki bilgi sahibi olalım,bilgi sahibi olalım ki düşünelim yorum yapalım.Sonuç olarak yine kendi hür irademizle karar verip ona inanalım.İslam bize düşünün diyor.İncili okumayın şunu araştırmayın etmeyin demiyor.Bunun bencesi olmaz ama benim yaklaşımım bu şekilde yanlış ise affola bence en iyi müslüman yanlışları eleyerek doğruyu bulan müslümandır.Mesela ateistken müslüman olan birisi aynı şekilde din değiştirip müslüman olan birisi.Çünkü bu şekilde islamiyeti kabul edenler diğer dinler hakkındada bilgi sahibi oldukları için doğru olanı seçmiş kişilerdir.neyse konumuz bu değil..
Salazar burada Kur'an 15-20 tl ilen İncil 1 tlye satılıyorsa bunda bir iş vardır.Hadi kitabın maliyeti 1 lira olsun Kur'an kar edilerek satılıyor İncil maliyetine satılıyor denilebilir.Ancak böyle birşey mümkün değil.Planı ve hedefli bir oyun var ortada.
Ayrıca Bırakın artık Ülkücülere çamur atmayı.En vasıfsız Ülkücü kadar yararınız dokunmaz sizin bu ülkeye.
-----------------------------Ülkü ocaklarının hala bir işe yaradığınımı sanıyorsun hala hepsi kaba kuvvetle iş çözmeye çalışan kabadayılar insanları sözleriyle çürütemeyen insandan hayır gelmez kürtleri reis yapıyorlar daha ne olsun
-
bu millete yaranmak hakatten zor : ) adam gitmiş gayet demokratik bir şekilde fikrini belirtmiş.sonradan da çekip gitmiş.ama yorumlara bakıyorum kabadayılıkdan falan bahsedilmiş.kabadayılık görmemişsiniz siz.
-
fatihack bunu yazdı:
bu millete yaranmak hakatten zor : ) adam gitmiş gayet demokratik bir şekilde fikrini belirtmiş.sonradan da çekip gitmiş.ama yorumlara bakıyorum kabadayılıkdan falan bahsedilmiş.kabadayılık görmemişsiniz siz.
-----------------------------Helal olsun fatihack! Orda kaçtane adam vardı! Eğer onlar kabadayılıkla yaklaşsalardı ordaki 50 Kişi kitap satan 4 kişiyi naparlardı haberi yok bunların...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------lan ne saf adamlarsınız ülkücülerin başkada işi yok aylak insanlar işte.
parası ile değilmi isteyen satın alır istemeyen almaz kime ne?
sanki zorla satıyolar.
ülkücüler bunlarla uğraşacağına madem fetoyu alsınlar araya
-----------------------------HErkesin görüşü kendine biz senin görüşüne bişiey dedikmi de sen saf maf ayagı çekiyorsun?
-
Salazar bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Salazar bunu yazdı:
-----------------------------Ülkü ocaklarının hala bir işe yaradığınımı sanıyorsun hala hepsi kaba kuvvetle iş çözmeye çalışan kabadayılar insanları sözleriyle çürütemeyen insandan hayır gelmez kürtleri reis yapıyorlar daha ne olsun
-----------------------------Salazar sanmıyorum.Yani görüyorum biliyorum.Çünkü bende ocağın içerisindeyim.Eğer imkanın varsa gel seni bir gün götüreyim ocağa oradakilerle konuş izle gör fikrinin değişeceğine inanıyorum.Kaba kuvvet devri biteli yıllar oldu.Kürtleri reis yapıyorlar diyorsun.Biz onları kürt olarak görmüyoruz ki adam ben Türk'üm diyorsa olay orda biter.Kafatası milliyetçiliği yok bizde.