Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
konpicyus bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.
-----------------------------Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?
Genç.Darwin çatışmayı çok geniş anlamda kullanmıştırki mao ve stalin zamanın şartlarına göre haklı bi militarizm içindedirki mühendislik silah endüstrisi gelişmiştir değil mi?Fikirlere başka açıdan bakmak septik olmak sabit olmayan evrende düşüncelerede değişkenlik kazandırır.Şiddet varoluşun vazgeçilmezi olsa gerekki savaşlar insanları kısmen geliştiren büyük bir kısmende zarar veren acı veren olaylardır.Bana komunizmi öğretme aşırı milliyetçilik insanlık tarihi için büyük bi çelişkiydi zaten.Staline dangalak diyebilirsin öyleydi zaten.Ama mao ve lenine dediğin dangalak kelimesini murodan"Ben senin baban küfür ediyomuyum? "repliği sana iade ediyıorum =)
-----------------------------Özür dilerim. Sayısını daha kesin bilmediğimiz kadar insan katleden ve Ruslara kan ağlatan stalin aslına bakarsan insanlığa hizmet etti ki dangalak lafımı geri alıyorum.
Stalin = Hitler hocam ikisinede atış serbest.
-----------------------------Gerçi lenin mao da farklı değil ya..
Bak bende bunu demeni bekliyodum.Herkes birbirini öldürmüştür hocam kalan sağlar bizim olsun.Neyse bol ve tarafsız kitap okuman dileğiyle. -
Razorback bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
Toplu halde bi standın önüne toplanıp korku salıp eli kolu adamın yüzüne savurmak meziyet olsa gerek.Parasıyla değilmi isteyen alır istemeyen almaz kimse zorlamıyo birbirini.Düşmanlaşmanın en büyük sebebi karşı tarafı tanımamaktır onunla ilgili fikirleri okumamak değerlendirmemektir.Sen marxsizm ile ilgili kaç kitap okudun.Biz Peyami safaları,Ziya Gökalpleri okuduk.Sen ne okudunda ne değerlendirdin.Ayrıca masum genci öldürdünüz diye genelleme yaparsan benim ve benim gibilerin günahımı alırsın biz tartışma adamyıız silah adamı değil.Silah bizde son çaredir.Sakın böyle bi genellemeye düşme.Bizi çiğnerkende saçın başın dağılmasın genç.
-----------------------------Komünist felsefeyle çelişiyosun genç. Darwin der ki: Çatışma yenilenmeyi getirir. Senin idealin stalin mao lenin ve diğer dangalaklar milyonları kırıp dökerken sen hala fikir adamlığı mı yapıyordn merak ettim?
Genç.Darwin çatışmayı çok geniş anlamda kullanmıştırki mao ve stalin zamanın şartlarına göre haklı bi militarizm içindedirki mühendislik silah endüstrisi gelişmiştir değil mi?Fikirlere başka açıdan bakmak septik olmak sabit olmayan evrende düşüncelerede değişkenlik kazandırır.Şiddet varoluşun vazgeçilmezi olsa gerekki savaşlar insanları kısmen geliştiren büyük bir kısmende zarar veren acı veren olaylardır.Bana komunizmi öğretme aşırı milliyetçilik insanlık tarihi için büyük bi çelişkiydi zaten.Staline dangalak diyebilirsin öyleydi zaten.Ama mao ve lenine dediğin dangalak kelimesini murodan"Ben senin baban küfür ediyomuyum? "repliği sana iade ediyıorum =)
-----------------------------Özür dilerim. Sayısını daha kesin bilmediğimiz kadar insan katleden ve Ruslara kan ağlatan stalin aslına bakarsan insanlığa hizmet etti ki dangalak lafımı geri alıyorum.
Stalin = Hitler hocam ikisinede atış serbest.
-----------------------------Gerçi lenin mao da farklı değil ya..
Bak bende bunu demeni bekliyodum.Herkes birbirini öldürmüştür hocam kalan sağlar bizim olsun.Neyse bol ve tarafsız kitap okuman dileğiyle.
-----------------------------=)
-
en demokratik ülkeyim diyen yerlerde kalkında Kuran ı kerim dağıtın bakalım ne yapıyorlar. yapılan müdahele son derece yerinde .biraz artistlik koksada iyi yapmış.müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz sözü atalarımızın sözüdür.
-
Onlarca yobaz-gerizekalı ; isteyen istediğine inanır ; sanki varoluşumuzdan beri müslüman bi ırk'ız , e o zaman sende şamanizm e geri dön din'in Türk'lüğü etkilediğini düşünüyorsan ?
-Abi neden incil okumasın insan'lar
-Türkiye Türk'tür Türk kalacak'ta ondan.. -
patates bişeyler yazdı:
------------------------------------------
Ne yazdıysa yazdı da beni ilgilendiren kısmı ülkücülere laf ettiği kısım..
=) o eziq lafını yanımda kullansaydın çoktan demiri yemiştin kafana :)
ama Yanımda Değilsin Neyse.. Bu Bizim Davamız bu ddava için Sırf Artistliğine de istediğimiz şekli yaparız..
Zaten 1 TL ye verilen kitabı alıp okuyan varmıdır bilemem..
alanların da satanların da ahuha goyem..
-
yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
-
yagiztektas bunu yazdı:
yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
-----------------------------adam haklı..
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------yagiztektas bunu yazdı:
-----------------------------adam haklı..
teşekkür ederim hocam şükür anlayan biri çıktı.. ya yemin ederim şu zamana kadar ne bir müslümana dil uzatmışımdır ne de islam dinine bir hakaret etmişimdir..ya ezan okunuyor saygıdan müziğin sesini kısıyorum yattığım yerden doğruluyorum ötesi var mı ..
-
Mardin'de Ramazan ayında Süryani'ler öğlen yemeklerini dükkanlarının en arkasında yerler, kokusu az olan yemekleri tercih ederler, lokantacılar domuz eti ve şarap satmazlarmış zamanında. Aynı özveriyi Müslümanlar Süryani'lerin paskalyasında, kurban ve ramazan bayramlarında onları ziyaret edip bayramlarını kutlayarak gösterirlermiş. Kahpe dünya dört mevsimde bir bahar olur usta. Sıkma canını.
-
haklısın hocam moralim düzeldi sayende =)