folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@avira

hani sen dedinya bu ülkeyi alt kimlik üst kimlikle mahhettinizi diye bnede sana dedimki ben türküm türk milliyetcisiyim müslümanım , ve inan senin kadar araştırmışımdırda solcuların kitaplarınıda çok okudum 3 fidan, la cüneyt arcayürekin derin devlet kitabı vs vs ama olay şu benim anayasanın 66. maddesiyle ilgili söylediğim şeye sallama diyosun bende diyorumki anlam olarak orjinali ile benim dediğimin arsında ne fark var , sen tutup bana bunun üzerine bilip bilmeden konuşmayında şuda buda dersen bende hiddetlenirim ayrıca 30 okursun adam olmazsın 2 yıl araştırırsın uzman olursun buna katılıyorum ama sen şunu anlayamıyosun yazılanları iyi oku benim dediğimle senin dedinin arasındaki fark yokken sıf artislik için burada afkam kesiyosun uydurmayında ülkeyi batırdında bende sana diyorumki ben milliyetciyip Samsunda Halk ve Eşitlik Partisinin kurulması aşamasındada çalıştım ve çalışıyorum sence senin dediğin gibi saçmalıyo olsam fikirlerim saçma olsa bu insanların içine girebilirmiyim sen siyasi kitap yerine okuduğunu anlama ile ilgili kitap oku sonra dersin ben yanlış anlamışım diye

Anayasadaki hangi maddeye yanlış dedim_?

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

@avira

hani sen dedinya bu ülkeyi alt kimlik üst kimlikle mahhettinizi diye bnede sana dedimki ben türküm türk milliyetcisiyim müslümanım , ve inan senin kadar araştırmışımdırda solcuların kitaplarınıda çok okudum 3 fidan, la cüneyt arcayürekin derin devlet kitabı vs vs ama olay şu benim anayasanın 66. maddesiyle ilgili söylediğim şeye sallama diyosun bende diyorumki anlam olarak orjinali ile benim dediğimin arsında ne fark var , sen tutup bana bunun üzerine bilip bilmeden konuşmayında şuda buda dersen bende hiddetlenirim ayrıca 30 okursun adam olmazsın 2 yıl araştırırsın uzman olursun buna katılıyorum ama sen şunu anlayamıyosun yazılanları iyi oku benim dediğimle senin dedinin arasındaki fark yokken sıf artislik için burada afkam kesiyosun uydurmayında ülkeyi batırdında bende sana diyorumki ben milliyetciyip Samsunda Halk ve Eşitlik Partisinin kurulması aşamasındada çalıştım ve çalışıyorum sence senin dediğin gibi saçmalıyo olsam fikirlerim saçma olsa bu insanların içine girebilirmiyim sen siyasi kitap yerine okuduğunu anlama ile ilgili kitap oku sonra dersin ben yanlış anlamışım diye

Hocam ben senin dediğin gayet iyi anladım ama demin Ülkü Ocağı başkanını arayıp sordum ne düşünüyosunuz diye adamlar kimlik lafının etnik bölücülüğe neden olduğunu ve karşı olduklarını söyledi.Bende dedim tamam saol bide internetten araştırmamı yapim.İnternettende yaptım ve Ülkü Ocağına giden Ülkücülerin veya MHP lilerin herneyse bu kimlik lafına bozulduğunu ve etnik bölücülüğe zemin hazırladığını yazdıklarını gördüm.Demek istediğim ise şu belki kötü anlamını sen bunun düşünemiyosun ama kimlik lafı çok yere çekiliyor ve lastik gibi bir kelime olduğu için gerçektende bölücülüğe zemin hazırlıyor.Yani sen onu iyi yorumlasan bile o kelime bu işte kullanılınca ortaya hep bir etnik bölücülük ortaya çıkıyor.Yani şöyle oluyor adam aslında kürt ama türk vatandaşı şimdi bu oluyorki yarı türk.Yada şöyle oluyor işte adam ankarada doğmuş türk bu zaten türk vatandaşı buda tam türkmü oluyor ? anlatabildimmi ? asıl kimlik lafında anlatılmak istenen yarı türk ve tam türk anlamında.Artislik için veya Ahkam kimseye forumda kesmem ben bilgilerimi paylaşıyorum.Ben sadece kullandığın kelimenin çok yere çekildiğini ve o kelimenin uymadığını söylüyorum.Halk Ve Eşitlik Partisininde kurulması aşamasında 17 yaşında bir çocuğa görev vericeklerini zannetmiyorumki gençlik kollarından başka bişey yapamassın yaşın dolayısıyla.Bende 17 yaşındayım ordan biliyorum.Benim okuduğumu anlama kitabı okumama gerek yok inşallah anlatabilmişimdir bu sefer.Yani burda anlatmak istediğim birisi kötülük yapar derlerki adama zaten bunun soyu kürt e bu zaten pek türk sayılmıyor yarı türk bu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

CaNNi bunu yazdı:

yagiztektas bunu yazdı:
    yaptığınız gerçekten çok ama çok ayıptır arkadaşlar..ben bir hristiyanım ne yani beni de mi yolda görseniz döveceksiniz söveceksiniz..nedir bu yapmaya çalıştığınız! bütün postları okudum kimin ne olduğu çok açık ortada.. ben hristiyan oluşumdan gurur duyuyorum! hadi sövün bana ana bacı..hadi karalayın beni ve benim gibileri..çok yakışır çünkü size..tahribat'ta böyle bir şey beklemiyordum.. yazık..çok yazık
    türkiyede

kürt vatandaşlarım kardeşlerim özgürce ben kürdüm ben kürtçe konuşabilir ben kürtçe şarkı söyliyebilirim diyemezken.

kusura bakma sen türkiyede ben hristiyanım hiç diyemessin.

bunu karşımda söylemiş olsaydın hiç affetmezdim.

o kadar saçmalamışınki sana ne söylesem eksik kalacak şimdi lan olum sen gazete kitap dergi televizyon internet gibi iletişim araçlarından uzakmı kaldın kürtlerin özügr olmadığı ortamda hristiyanım dersenaffetmezdim diyosun

Kürtçe Kanal Kuruldu 

DTP yapılan tüm yanlışlıklara rağmen kapatılmadı  bunlar onların özgür bırakıldığı anlamına gelmiyo 

ayrıca kimse bu ülkede kürdüm diyemiyosa adamgibi , real_kurd ,shockman  gibi kürt müridler bu ülkede yaşamıyolarmıda konusu açıldığında kürtüm diyolar _? 

Yani her olayı türk - kürt çatışmasına çevirmek zorundamısınız

ayrıca yagizektas hristiyansan bu beni ilgilendirmez ama ali cengiz oyunlarıyla müslümanları hristiyan yapmaya çalışıyosa biri o beni ilgilendirir işte bu bir protestoydu yerinde bir protesto , inan aynı şeyin tersini türkler avrupada yapsa orda türkleri linç ederlerdi  , bi gün seni karşımda müslümanları kandırarak hristiyan yapmaya çalışırken görürsem beni ilgilendirir ama hristiyanım klise nerde dersen bana ben sana söylerim anladınmı..._?

Arkadaşlar, Sevgili Kardeşler Yahu Bi kaçgün Uzak kaldık siteden Bu gün Giriyim dedim, Malüm Netim Kesik Bu Aralar. Her Zamanki Gibi Konuyu Yine Dağıtmışınız Bir Çok Yere Çekmişiniz. 

Yahu Adam orada Doğrumu yapmış Doğru Yapmış Neden Doğru Yapmış Çünkü Ülkemizde Misyonerist Faaliyet İstemiyoruz. Yok Hıristiyan İnsana Neden Hıristiyansın Dememişki, Halkımızın içinde Faaliyet Gösteren bir Adama Gereken Uyarıyı Yapmış, O Kitaplar hiç Bir Ytl Olurmu, Aklı Selim işimi Bu. Gencimiz Bunu Farketmiş Ve Dile Getirmiştir.

Gel gelelim Kürt Mevzusu Açılmış yine, Yahu Memleket Türk Ve Kürt Faşizmi Yüzünden Bu Hale Geldi Uyanın Arkadaşlar, Pek Tabiki Vatandaşlık Bağı İle Bağlı Herkes Türktür. Bende Türküm, Ama Aslım Kürttür. Allah Aşkına Devlet Milliyetçiliği Güdelim Etnik Milliyetçilik Aramızda Uyguluyor Olmamız Kendi Kendimize Zarar verişimizdir. Kürt Faşizmi Estirenlerede Türk Faşizmi Estirenlerede Sesleniyorum burada. Gözünüzün Yağını Yemişim Faydalı Bilgilendirici Geliştirici Olalım yahu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@avira

görev verilceni sanmıyomusun :) partiye genç kazandırmak mesela görev deilmi , il başkan yardımcısı benim çok yakın  bir hocam ve onun sayesindede HEP te görev yapıyorum kişiler kazandırıyorum  , ayrıca benim lafımı kimin nereye çektiğinin önemi yok benim ne anlatmak istediğimin önemi var anladınmı_? ülkü ocakları kimlik lafına gıcık olabilir çünkü vaktinde kimlikti ırktı derken adamların başına gelmeyen kalmadı ama ben bu ülkenin kürdünüde türk sayıyorum lazınıda türk sayıyorum kendi şahsi görüşüm budur

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

yalnizturk bunu yazdı:

@avira

görev verilceni sanmıyomusun :) partiye genç kazandırmak mesela görev deilmi , il başkan yardımcısı benim çok yakın  bir hocam ve onun sayesindede HEP te görev yapıyorum kişiler kazandırıyorum  , ayrıca benim lafımı kimin nereye çektiğinin önemi yok benim ne anlatmak istediğimin önemi var anladınmı_? ülkü ocakları kimlik lafına gıcık olabilir çünkü vaktinde kimlikti ırktı derken adamların başına gelmeyen kalmadı ama ben bu ülkenin kürdünüde türk sayıyorum lazınıda türk sayıyorum kendi şahsi görüşüm budur

hocam ben partiye gençleri kazandırmada görev alıyorum deseydin bende yanlış anlamazdım benim anladığım orda partinin ilçe teşkilatını sen kurdun :) benim gayem senin anlattıklarını başkalarının başka yerlere çekmesi yoksa senin ne demek istediğini ben anladım sadece o kelimeye yanlış dedim ben.İşte benim anlatmak istediğim sonda yazdığın şey Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesi ben Türk sayıyorum budur olay.2 günün sonunda neyseki çözüme kavuştuk :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@Avira

evet Allaha şükür iki gündür attığım mesajlarımda sana aynı şeyi söylediğimizi ama anlamaya çalışmadını söylemiştim , ama dediğim gibi biri çıkar benim dediğimi ters bi yere çekerse ben tekrar düzeltirim ki bunu ters yere çekecek kimse yok burda bunu ters yöne çekecek son kişi 1 ay önce banlandı 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    whatanlar bunu yazdı:

patates bişeyler yazdı:
    ---------------------

---------------------

Ne yazdıysa yazdı da beni ilgilendiren kısmı ülkücülere laf ettiği kısım..

=) o eziq lafını yanımda kullansaydın çoktan demiri yemiştin kafana :)

ama Yanımda Değilsin Neyse.. Bu Bizim Davamız bu ddava için Sırf Artistliğine de istediğimiz şekli yaparız..

Zaten 1 TL ye verilen kitabı alıp okuyan varmıdır bilemem..

alanların da satanların da ahuha goyem..

allah aşkına gelde o demiri sokayım bir tarafına!

o senin davan dediğin şey var ya 1 lira etmez işte .

siz zatet sırf artisliine ülkücüsünüz. bunuda konuşmandan anlamak mümkün .

şimdi sie

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

lan ne saf adamlarsınız ülkücülerin başkada işi yok aylak insanlar işte.

parası ile değilmi isteyen satın alır istemeyen almaz kime ne?

sanki zorla satıyolar.

ülkücüler bunlarla uğraşacağına madem fetoyu alsınlar araya

ne aylağı lan sensin aylak senin gibi laf değil bazı ülkücüler icraat yapıyor dümbelek sana kim veriyor bütün ülkücülere aylak deme hakkını ? sensin o aylak boş gezenin boş kalfasımısın sen ? Senin görüşün nedir ? sen bu ülke için ne yaptın ? önce bunları yaz sonra gel bıdı bıdı et.

ayrıca bir kaç insanın yaptığı şey doğru veya yanlış hiçbir zaman o gruba mal edilemez sende düşünce türünü söyle bende seni göt edecek bir sürü şey bulurum genele laf atman yanlış hazmedemiyorsan girme böyle konulara.

ülkücülerin alayı aylaktır.

ülkü ocakalrının içinde olup ülkücüyüm değilde turancıyım diyenler okuyan bilen kesimdir onlarada saygım vardır .

geriside aylaktır

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Conquer bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

lan ne saf adamlarsınız ülkücülerin başkada işi yok aylak insanlar işte.

parası ile değilmi isteyen satın alır istemeyen almaz kime ne?

sanki zorla satıyolar.

ülkücüler bunlarla uğraşacağına madem fetoyu alsınlar araya

araya fetoyu degilde,seni alsak ?

bana uyar gelde al alabiliyorsan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

patates bunu yazdı:
    türklük ile de dini nasıl bağdaştırdın onu anlamadım

Türkler Allah'a kılıçlık yapmış bir ırktır dayıcım. Allah'ın kılıcı olmak her ırka sahip olmaz. Onun içindir ki müslüman türkün şanı şerefi büyüktür. Onun içindir ki türklükle islam bağdaşıyor.

müslüman olmayan türklerde şerefsizmidir yani şansızmıdır?

bırakın bunları çocukluktan sadece abartılı bilgiler örenmişsiiz sanıyorsunuzki doğru sadece sizsiniz!

Toplam Hit: 24423 Toplam Mesaj: 154