folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

Bir Liraya İncil Satan Misyonerlere Ülkücü Tokatı ( Her Türk İzlemeli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    -----------------------------

PyramiD bunu yazdı:
    ya bi git hoca ..

peki mantıklı olanı söyle videoyu upload etmek için donvert ettim upload ettim sitede linki yayınlicam sırada konu arasında biri bakıp güzel video dedi die niye yayınlamim videoyu gayet güzel ve ve insanın türkcülük grurunu kabartan bi video

-----------

@ SpoofU 

neden sıvmasın tehdit etmiyor orda protesto ediyor islamda ben sana hadisiyle bile söylerim yanlış görünen şeylerin protesto edilmesini orda misyonere vurursa tehdit ederse barbar olur , islama aykırı olur

Kotalı internet kullandığım için 15-20 saniye kadar izleyip kapattım videoyu ama o 20 saniyelik sürede bir kitap dükkanına bir sürü genç girmiş ve içlerinden iri yapılı biri adamın birini tehdit edercesine konuşuyor. Şimdi ben bir hristiyan olsam ve islam dini hakkında birşeyler okusam, kafama yatsa ve din değiştirmeye karar versem, tam o esnada tesadüfen bu videoyu görsem veya bir koyu hristiyan bana deseki; -bak olum işte müslümanlar böyle, bir kişinin üzerine bir sürü kişi yürür vs., belki beni etkiler ve kararımdan vazgeçerim. Bakın bu tür şeyler ne İslama nete Türkiye'ye hiç bir fayda sağlamaz. Sen diyorsun ki protesto ediyor, iyide misyoner senin haklarını çiğnemiş mi? Sana her hangi bir zararı dokunuş mu? Hayır, e o zaman neyin protestosu bu? Bu tarz hareketler sadece insanları İslam dininden soğutur ama biz onlara İslam dininin hoş görüsünü gösterirsek belki kitap dağıtan misyoneri bile kazanabiliriz. Bunlar benim şahsi görüşlerimdir, hala kabalıktan yanaysanız yapacak birşey yok.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Olayın barbarlıkla uzaktan yakından alakası yoktur.Adam gelmiş duygu ve düşüncelerini aktarmış sonra olaysız bi şekilde mekanı terk etmiş.

söledikleri bence doru şeyler.Her ne kadar ülkücü olmasamda ülkücü geçleri sokak aralarında   esrar sararken değil üniversitelerde başarılı bişeyler yaparken görmek isterim :) adamda zaten buna değindi . Ülkücüler zaten 1-2 senedir kendi aralarında farklı bi yapılanma  içerine girmiş.Bu yapılanma bir kısmı osman pamukoğlu tarafından sahip çıkılmıştır  Allah dewamını getirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:
    o idoloji faşistlik onun bende ... koyim ama ya neden beni zorluyosunuz küfür ettirmek için sonra ban yicem yine ama bence sen ...tir git ayrıca ben alakalı şeyler yazıyorum daha ,  komünistmisin ---evet şimdi ben de komünistlere sövüyorum geçende yaptıkları eylem yüzünden orda bir polis öldü ama senin sövdüğün ülkücü gençler polis öldürmedi sadece rusya yanlısı komunist avladılar vaktinde ondan birilerinin geçmişi karanlıksa ve o kişilerin türkiyede sayısı az sa destekçisi yoksa amaçları tehlikeliyse türklük bilincinin farkında deilse onlar sizlersiniz...
    saftirik ne alakası var o adamın kominizmle? kominist adam kendi yurtaşını öldürmezdi. o safsaloz biri devrim bilinci şuuru olmayan biri gözümde sadece bir teröristi.

hee ülkücülerin yaptıklarına gelince. 6. filoyu biliyorsun değilmi onlara alkış çekiyordunuz amerialı askerler istanbulda keraneye gidecek diye.

sizin ideolojiniz amerikanın altına yatmaktı onuda laiki ile yaptınız şimdide amerikaya karşı çıkıyorsunuz.

:) amerika sizi kullandı la sonrada attı bir medndil gibi

Amerika bizi kullandıda sizi kullanmadımı  Alexandr Pack kim biliyonmu eski Cia ajanı :) amacı ne biliyonmu türkiyede karışıklık çıkarmak başardımı evet olaylar sakinleşince görüldüki koministleri vuran silahla ülkücüleri vuran silah aynıydı yani ABD iki görüşüde kandırdı senin tabirinle kullandı 6. filo olayı dışında ne vardırki ABd yandaşı haraket edilen ki onu ABD yandaşı olarak deil nasıl az önce anlatıldığı şekilde kandırılysanız dıysak o zamanda öyle oldu doğru 6. filo olayından dolayı sizi tebrik etmek lazım ama siz siz olun kendi görüşünüz dışındakilere sataşmayın herkes kendi görüşünü yaşasın 

hangi solcuyu gördün sen giyim yüzünden birini dövdükelrini?

hangi solcu alkol içiliyo diye birine girişti kız mevzu yüzünden filan.

ulan baskı konusunda sizden ala adam mı var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Müslümanlık dayatma bir din değildir.Ve insanlar dinini istediği gibi seçer.Dünyada sadece bizim dinimiz yoktur birçok din vardır.Madem bu kişiler çok rahatsız oluyolar başbakanlığa misyonerlik faliyetlerinin durdurulması için başvuru yapsınlar.Böyle orda gidipte fiziksel temasla bişi yapabiliceklerini zannediliyorsa yanılıyorlar.İlk önce hesapta satabilirsiniz diyo sonrada diyoki burası müslüman ülkesi satamassın bu ülkede salyangoz sattırmayız diyor.Buda neler düşündüklerini açıkça ortaya koyuyorki bu ne müslümanlık nede vatan sevgisidir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@ SpoofU

Sen tamamını izle videonun hoca 7 mb mi ne kotana dokunmaz burada sadece o çıkış yaparken bağırmak dışında  medeniyete aykırı hiç bişe yapılmamış bak olay şudur çeşitli yollarla misyonerlik çalışması yapanlara uyarı verilmiştir burda ha şunada katılıyorum bunlara kanıp müslümanlıktan çıkcak adama zaten ihtiyacımız yoktur ama öyle düşünmemek lazım bak bugün bulgarlar özbenliğini kaybetmeseydi bugün sence ne olurdu avrupa_? bunları düşünerek hareket et eğer orda o adamlara tokat atılsaydı vurulsaydı dediğin doruydu barbarlık olurdu bu olay her ülkede yapılır bu bir halkın kendini savunma mekanizmasıdır sen almanyada sokak ortasında kuran sat bakalım naziler seni yakmıyomu yada bulgaristan bak bakalım yakın zamanlarda camileri ne yaptılar barbarlık değil bu savunma mekanizması ama bak avrupanın yani medeniyet dediğin yerin göbeğinde insanlar türk olduğundan yakıldı , karikatürlerle bir peygambere hakaret edildi , ingileterede otobüslerin üstüne islama hakaret eden reklamlar yapıştırıldı ,sen bunların sana barbar demesine bakıyosan kendini yargıla hoca

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    protesto değil provoke etmişler.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

karatahta bunu yazdı:

Ben bunu anlamıyorum işte.Biz müslümanlar,diğer ülkelerde irşad ve tebliğ yapıyoruz,yapılması yükümlülük.

Başkası aynı şeyi yaptığı zaman tekme-tokat..(sadece bu video için değil yorumlarım)

Sen neden güvenmiyorsun vatandaşına,ya da niye karışıyorsun?

Yahu adamın incili okuyup,hristiyan olacağı varsa olur arkadaş,size ne oluyor? 

Şimdi şöyle diyenler olacaktır,ama bizim dinimiz hak din,son din..

Tamam da arkadaşım,o adama göre de,onun dini hak din..

Misyonerleri dövmek midir çözüm?

Eğer vatandaşlarının kandırıldığından kaygı duyuyorsan,hatipleri,vaizleri,din ve diyanet görevlilerini tam donanımlı yetiştirmeye gayret edersin..

Videoyu izledim,bizim vatandaş rahatsızlık duyduğu şeyleri dile getirmiş..

Tersinden düşünelim,bu ülkücü adam ve yandaşları yurt dışında,örneğin İrlanda'da bir kitap fuarına katılsa,Kuran-ı Kerim satmaya çalışsın,ve İrlandalı cemaatte ona bu şekilde posta koysun,ne yapardı,ne yapabilirdi..Bu vatandaş İrlanda'ya gittiğinde Hristiyanlıkla alakalı kitaplara da yer verecek miydi?

Velhasıl kelam,özgürlük.. 

katılıyorum..

Bu vidyoda kameraya konuşan yapmacık insanlar gördüm..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı:

@ SpoofU

Tabiki kendi kültürüne, dinine sahip çıkacaksın. Bak benim içimden sokaktaki avrupa-amerikan özentilerini, emoları, ne bileyim, çıktığı her erkekle yatan kızları boğazlamak geliyor ama yapamazsın! Çünkü senin haklarına tecavüz etmemiş, sana en ufak bir zararı dokunmamış. Ama böyle insanları dışlarsın o ayrı. Şimdi sen bana nazileri örnek veriyorsun, naziler tarihin en kanlı, en acımasız, en alçakça suçlarını işlemişler, sakın bunları Türk-anadolu insanıyla bir tutma. Tamam bizden de çıkıyor bazen bu tarz insanlar ama bize asla yakışmaz bu tarz hareketler! Dediğim gibi, bizim kültürümüze yakışmayan hareketlerde bulunanları, kültürümüzü yozlaştırmaya çalışanlara tepkimizi onları dışlayarak göstermeliyiz. Ama herhangi bir kaba hareket insanları bizden daha çok soğutur.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    CcC ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ CcC

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    FAYDALI bunu yazdı: