folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Videoyu yeni izledim 

Videodaki şarkının adını bilen varmı beyler

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Videoyu yeni izledim 

Videodaki şarkının adını bilen varmı beyler

http://www.youtube.com/watch?v=SWe-GA8EwMg

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ella Fitzgerald – Ev'ry Time We Say Goodbye

HolyOne tarafından 18/Eki/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Şerefsizler ya adam okadar söyledi beni gömmeyin, ateistim ben, cenaze istemiorum mezar istemiyorum dedi.

yine fatiha falan okuyup gömdüler adamı. nasıl memleket arkadaş bu?

HolyOne tarafından 18/Eki/14 02:16 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    HolyOne bunu yazdı

Şerefsizler ya adam okadar söyledi beni gömmeyin, ateistim ben, cenaze istemiorum mezar istemiyorum dedi.

valla özellikle kesinlikle istemiyorum dedi.

ama birisi söyledi otopsi yapılan kişiyi deneylere verilmiyormuş saçma geldi niye diye

üstelik adam video çekmiş niye daha otopsi yapmışlar.

bir diğer birşeyde Türkiye hukukunda ne olacağı yazılıyormu. yani adam akıllı vasiyet yazsaydı gerçekten gömülmezmiydi.

niye gömülmek istemedi acaba?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Katılıyorum , fakat o iş muhtemelen ailesinin vermiş olduğu kararla ilgili olsa gerek. onun namazını kıldıran adamında suratına sıçayım. Gayet dürüst bi şekilde intihar etti o açıdan mehmet pişkini tebrik ederim. Diğer ateist arkadaşlarıda bekleriz. Bunu şaka olarak demiyorum ciddi manada ateistler kendilerine bir uğraş bulsun, bir amaca bağlansınlar. Çünkü intihara Müslümanlardan daha çok meyilliler .

Ayrıca videoda dikkatimi çeken bi nokta var:

Bu adamın ruhunu kapsayan ağır bir yük var: "Beni gömmesinler" diyor. 

"mezara girmek istemiyorum, kadavra yapsınlar oda olmadı Balıklara atsınlar."  

Yani Adam mezar taşı bile istemiyor, Yokoluş istiyor düşün. Amaçsız Boş bir Hiç, sonuna gelmiş. ayrıca haber sitesinde görmüştüm LGBT üyesi olduğuda iddia ediliyor. gökkuşağı bayrağını eline almış sallıyor idi.  Ailesi için çok zor, başsağlığı diliyorum.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

valla özellikle kesinlikle istemiyorum dedi.

ama birisi söyledi otopsi yapılan kişiyi deneylere verilmiyormuş saçma geldi niye diye

üstelik adam video çekmiş niye daha otopsi yapmışlar.

bir diğer birşeyde Türkiye hukukunda ne olacağı yazılıyormu. yani adam akıllı vasiyet yazsaydı gerçekten gömülmezmiydi.

niye gömülmek istemedi acaba?

video çekmiş olması birşey değiştirmez.(belki biri kafasına silah dayayıp : kendim intihar ettim diyeceksin uleyn demiş ?)

aynı şekilde nasıl gömüleceğini videoda söylemesi birşey ifade etmez.(belki biri kafasına silah dayayıp : gömülmek istemiyorum bedenimi balıklara verin diyeceksin uleynnn  demiş ?)

bu sebepten dolayı nasıl gömüleceğine ailesi karar vermek zorunda. ailesi yoksa TC kanunlarında hoca eşliğinde islami usullere göre gömülür.

not: mahkemelerde bilirsiniz ses kayıtları videolar kabul edilmiyor istisnalar dışında. dediğim gibi o video zorla birisi tarafından çektirilmiş olablir.

sonuç adamın gömülmesi normal bir durumdur. ayrıca otopsi yapılmasıda normal bir durumdur.

zalimadam tarafından 18/Eki/14 03:34 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.yeniakit.com.tr/images/upload/6.20141017094951_1.jpg

bu resim fotoşok gibi geldi bana :D

ustura tarafından 18/Eki/14 04:51 tarihinde düzenlenmiştir

itsin oglum sen adam degilsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ustura bunu yazdı

türkiye cumhuriyeti tarihi boyunca acaba hicbir gazete meydanı bu kadar bos bulmus mudur ? hakaretler, yalan haberler, kin, öfke ne ararsan var bu orospu cocuklarında.

sonsuza kadar böyle gidecek sanıyorlar sanırım ve sorsan en büyük müslüman da bunlardır.

Andrei tarafından 18/Eki/14 05:33 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

cift cinsiyetli , cift karakterli arizali bir arkadasmis , sadece mesleki kariyerin iyi olmasi ve ekonomik olarak guclu olmak yetmiyor malesef. bu modelde tutunamayanlardan iste. 

son tasan damlayida soyleyivereyim; en son gonlunu kaptirdigi flirt ettigi bar sarkicisi ingiliz kiz, baska bir arkadasindan hamile kaliyor. i love you all , but not all dedigide o.

hukuki kismina gelelim mezarlik isinin, tc kimliginde dini islam, hristiyan, yahudi yaziyorsa gomerler adami. degisik birseyse ilgili makamlardan geregi islemleri gormeliydi ki turkiyede budist yazsada yakmazlardi onu tapinak yok , organ bagisi falan yapsa iyiymis.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 24455 Toplam Mesaj: 156