Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
Videoyu yeni izledim
Videodaki şarkının adını bilen varmı beyler -
ersn bunu yazdı
Videoyu yeni izledim
Videodaki şarkının adını bilen varmı beylerhttp://www.youtube.com/watch?v=SWe-GA8EwMg
-
Ella Fitzgerald – Ev'ry Time We Say Goodbye
HolyOne tarafından 18/Eki/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Şerefsizler ya adam okadar söyledi beni gömmeyin, ateistim ben, cenaze istemiorum mezar istemiyorum dedi.
yine fatiha falan okuyup gömdüler adamı. nasıl memleket arkadaş bu?
HolyOne tarafından 18/Eki/14 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
Şerefsizler ya adam okadar söyledi beni gömmeyin, ateistim ben, cenaze istemiorum mezar istemiyorum dedi.
valla özellikle kesinlikle istemiyorum dedi.
ama birisi söyledi otopsi yapılan kişiyi deneylere verilmiyormuş saçma geldi niye diye
üstelik adam video çekmiş niye daha otopsi yapmışlar.
bir diğer birşeyde Türkiye hukukunda ne olacağı yazılıyormu. yani adam akıllı vasiyet yazsaydı gerçekten gömülmezmiydi.
niye gömülmek istemedi acaba?
-
HolyOne bunu yazdı
Katılıyorum , fakat o iş muhtemelen ailesinin vermiş olduğu kararla ilgili olsa gerek. onun namazını kıldıran adamında suratına sıçayım. Gayet dürüst bi şekilde intihar etti o açıdan mehmet pişkini tebrik ederim. Diğer ateist arkadaşlarıda bekleriz. Bunu şaka olarak demiyorum ciddi manada ateistler kendilerine bir uğraş bulsun, bir amaca bağlansınlar. Çünkü intihara Müslümanlardan daha çok meyilliler .
Ayrıca videoda dikkatimi çeken bi nokta var:
Bu adamın ruhunu kapsayan ağır bir yük var: "Beni gömmesinler" diyor.
"mezara girmek istemiyorum, kadavra yapsınlar oda olmadı Balıklara atsınlar."
Yani Adam mezar taşı bile istemiyor, Yokoluş istiyor düşün. Amaçsız Boş bir Hiç, sonuna gelmiş. ayrıca haber sitesinde görmüştüm LGBT üyesi olduğuda iddia ediliyor. gökkuşağı bayrağını eline almış sallıyor idi. Ailesi için çok zor, başsağlığı diliyorum.
-
futurist bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
valla özellikle kesinlikle istemiyorum dedi.
ama birisi söyledi otopsi yapılan kişiyi deneylere verilmiyormuş saçma geldi niye diye
üstelik adam video çekmiş niye daha otopsi yapmışlar.
bir diğer birşeyde Türkiye hukukunda ne olacağı yazılıyormu. yani adam akıllı vasiyet yazsaydı gerçekten gömülmezmiydi.
niye gömülmek istemedi acaba?
video çekmiş olması birşey değiştirmez.(belki biri kafasına silah dayayıp : kendim intihar ettim diyeceksin uleyn demiş ?)
aynı şekilde nasıl gömüleceğini videoda söylemesi birşey ifade etmez.(belki biri kafasına silah dayayıp : gömülmek istemiyorum bedenimi balıklara verin diyeceksin uleynnn demiş ?)
bu sebepten dolayı nasıl gömüleceğine ailesi karar vermek zorunda. ailesi yoksa TC kanunlarında hoca eşliğinde islami usullere göre gömülür.
not: mahkemelerde bilirsiniz ses kayıtları videolar kabul edilmiyor istisnalar dışında. dediğim gibi o video zorla birisi tarafından çektirilmiş olablir.
sonuç adamın gömülmesi normal bir durumdur. ayrıca otopsi yapılmasıda normal bir durumdur.
zalimadam tarafından 18/Eki/14 03:34 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.yeniakit.com.tr/images/upload/6.20141017094951_1.jpg
bu resim fotoşok gibi geldi bana :D
ustura tarafından 18/Eki/14 04:51 tarihinde düzenlenmiştir -
ustura bunu yazdı
http://www.yeniakit.com.tr/images/upload/6.20141017094951_1.jpg
bu resim fotoşok gibi geldi bana :D
türkiye cumhuriyeti tarihi boyunca acaba hicbir gazete meydanı bu kadar bos bulmus mudur ? hakaretler, yalan haberler, kin, öfke ne ararsan var bu orospu cocuklarında.
sonsuza kadar böyle gidecek sanıyorlar sanırım ve sorsan en büyük müslüman da bunlardır.
Andrei tarafından 18/Eki/14 05:33 tarihinde düzenlenmiştir -
cift cinsiyetli , cift karakterli arizali bir arkadasmis , sadece mesleki kariyerin iyi olmasi ve ekonomik olarak guclu olmak yetmiyor malesef. bu modelde tutunamayanlardan iste.
son tasan damlayida soyleyivereyim; en son gonlunu kaptirdigi flirt ettigi bar sarkicisi ingiliz kiz, baska bir arkadasindan hamile kaliyor. i love you all , but not all dedigide o.
hukuki kismina gelelim mezarlik isinin, tc kimliginde dini islam, hristiyan, yahudi yaziyorsa gomerler adami. degisik birseyse ilgili makamlardan geregi islemleri gormeliydi ki turkiyede budist yazsada yakmazlardi onu tapinak yok , organ bagisi falan yapsa iyiymis.