Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
robin williamstan sonra bu adamıda görünce artık güler yüzlülere daha iyi davranırım, adamlar ağlayamadığından gülüyo vesselam. hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım sonra adamın dediği gibi toparlanması zor oluyor. hiç intihara eğilimim olmadı ama olmazda demeye korkuyorum çünkü neye olmaz,yapmam dediysem yaptım. demin bize acısını hissettirmesede kamera kapanınca yanlızlığında hıçkırığa boğulduğu bi gerçek güçlü olmalıyız dostlar...
edit: birde böyle kötü psikolojide edward nortonun fight club taktiği çok işe yarar kendinden daha kötü durumdakilerden güç almak. ey gidi koco BOB... fight club izleme zamanım gelmiş.
S0KR4T3S tarafından 16/Eki/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
JahR bunu yazdıWebci58 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
izleyemedim kaldırmışlar başka nerde var?
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/224753/mehmet-piskinin-intihar-notu
al karşına saatlerce konuş. böyle bir tipte adammış. çok zeki olduğu ilk cümleden anlaşılıyor. yazık olmuş.
üzüldüm. ama karizmatik bir veda olmuş.
önce videoda şöyle güzel hayatım oldu böyle mutluydum gibi birsürü şey sayınca " ne b.k yemeye intihar edeceksin " dedim ama
bir ara gerçekten iyi vuruş yaptı.
şu sözünü hiç unutmam artık
"bardağı taşıran son damlayı sorumlu tutmak doğru değil."
belirli dönemlerde aynı bende böyle hissediyorum. aslında çoğu kişiyi etkileyende herkesin içinde yaşadığı benzer sorunları dile getirmiş olması
bazen çok bunlaıyorsun. sorsalar sayacak birşey bulmazsın ama minik minik darbeler şeklinde üsütüste geliyor herşey.
dediği gibi çok aklı başında bir adam değil. uzun vadeye yayılmış bir intihar planı olarak tarihe geçti.
doğumu beklemiş, arkadaşlarına veda şekli falan. ingilizce mesaj, inthar eden adam kimseyi düşünmez derdim ama öyle değilmiş.
birisi intihar etse çok kızardım. gömülmek istemesin. valla inada gömerdim
Allah rahmet eylesin diyeceğim ama inanmadığına göre söyleyecek birşeyde bulamıyorum.
futurist tarafından 16/Eki/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Canım sıkılıyor dediğimde dedem bana "sıkı can iyidir kolay çıkmaz" derdi.
Meğer öyle değilmiş..
Adam sıkılıp gitmiş Benim inancıma göre intihar büyük suç kimse bilemez ama tahminimce gittiği yerden pek hoşlanacağını sanmıyorum.
-
Keyr00t bunu yazdı
Canım sıkılıyor dediğimde dedem bana "sıkı can iyidir kolay çıkmaz" derdi.
Meğer öyle değilmiş..
Adam sıkılıp gitmiş Benim inancıma göre intihar büyük suç kimse bilemez ama tahminimce gittiği yerden pek hoşlanacağını sanmıyorum.
dediğin gibi senin inancına göre ;)
-
5 sayfa da inanç kavgasi çıkmaması güzel birşey :)
-
SeyhSamil bunu yazdı
robin williamstan sonra bu adamıda görünce artık güler yüzlülere daha iyi davranırım, adamlar ağlayamadığından gülüyo vesselam. hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım sonra adamın dediği gibi toparlanması zor oluyor. hiç intihara eğilimim olmadı ama olmazda demeye korkuyorum çünkü neye olmaz,yapmam dediysem yaptım. demin bize acısını hissettirmesede kamera kapanınca yanlızlığında hıçkırığa boğulduğu bi gerçek güçlü olmalıyız dostlar...
dit: birde böyle kötü psikolojide edward nortonun fight club taktiği çok işe yarar kendinden daha kötü durumdakilerden insanlardan güç almak ey gidi koco BOB... fight club izleme zamanım gelmiş.
ata sözü gibi söz olmuş.
ama çok doğru demişsin. bazen içim anlatamayacak kadar kötüyken bile arkama döndüğümde gülüp şaka yapabilirim. %99 içsel durumumu kimse anlamaz, ben anlatmak istemedikten sonra.
-
"bardağı taşıran son damlayı sorumlu tutmak doğru değil." -
HoLyCat bunu yazdı
5 sayfa da inanç kavgasi çıkmaması güzel birşey :)
aynen hocam benimde dikkatimi çekti çok güzel bişey :)
-
Vay be, harbiden klas adammış..
Son yazılımını da muhteşem bitirdi bence..
-
"madem yaşamayı biz seçmedik, ölmeyi biz seçiyoruz" demektir intihar.
bu yüzden büyük bir saygım vardı intihar edenlere. o cesareti, o yarım kalmışlıkları, o umutları, beklentileri bir köşeye koyup, yaşamak için bir neden bulamamak...