folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

robin williamstan sonra bu adamıda görünce artık güler yüzlülere daha iyi davranırım, adamlar ağlayamadığından gülüyo vesselam. hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım sonra adamın dediği gibi toparlanması zor oluyor. hiç intihara eğilimim olmadı ama olmazda demeye korkuyorum çünkü neye olmaz,yapmam dediysem yaptım. demin bize acısını hissettirmesede kamera kapanınca yanlızlığında hıçkırığa boğulduğu bi gerçek güçlü olmalıyız dostlar...

edit: birde böyle kötü psikolojide edward nortonun fight club taktiği çok işe yarar kendinden daha kötü durumdakilerden  güç almak. ey gidi koco BOB... fight club izleme zamanım gelmiş.

S0KR4T3S tarafından 16/Eki/14 21:53 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    JahR bunu yazdı
    Webci58 bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

izleyemedim kaldırmışlar başka nerde var?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/224753/mehmet-piskinin-intihar-notu

http://www.youtube.com/watch?v=1hhRxa9-tMw

al karşına saatlerce konuş. böyle  bir tipte adammış. çok zeki olduğu ilk cümleden anlaşılıyor. yazık olmuş.

üzüldüm.  ama karizmatik bir veda olmuş.

önce videoda şöyle güzel hayatım oldu böyle mutluydum gibi birsürü şey sayınca " ne b.k yemeye intihar edeceksin " dedim ama

bir ara gerçekten iyi vuruş yaptı.

şu sözünü hiç unutmam artık

"bardağı taşıran son damlayı sorumlu tutmak doğru değil."

belirli dönemlerde aynı bende böyle hissediyorum. aslında çoğu kişiyi etkileyende herkesin içinde yaşadığı benzer sorunları dile getirmiş olması

bazen çok bunlaıyorsun. sorsalar sayacak birşey bulmazsın ama minik minik darbeler şeklinde üsütüste geliyor herşey.

dediği gibi çok aklı başında bir adam değil. uzun vadeye yayılmış bir intihar planı olarak tarihe geçti.

doğumu beklemiş, arkadaşlarına veda şekli falan. ingilizce mesaj,  inthar eden adam kimseyi düşünmez derdim ama öyle değilmiş.

birisi intihar etse çok kızardım. gömülmek istemesin. valla inada gömerdim

Allah rahmet eylesin diyeceğim ama inanmadığına göre söyleyecek birşeyde bulamıyorum.

pişkin

pişkin

pişkinpişkin

futurist tarafından 16/Eki/14 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Canım sıkılıyor dediğimde dedem bana "sıkı can iyidir kolay çıkmaz" derdi.

Meğer öyle değilmiş..

Adam sıkılıp gitmiş Benim inancıma göre intihar büyük suç kimse bilemez ama tahminimce gittiği yerden pek hoşlanacağını sanmıyorum.

Keyr00t tarafından 16/Eki/14 21:47 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

Canım sıkılıyor dediğimde dedem bana "sıkı can iyidir kolay çıkmaz" derdi.

Meğer öyle değilmiş..

Adam sıkılıp gitmiş Benim inancıma göre intihar büyük suç kimse bilemez ama tahminimce gittiği yerden pek hoşlanacağını sanmıyorum.

dediğin gibi senin inancına göre ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

5 sayfa da inanç kavgasi çıkmaması güzel birşey :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

robin williamstan sonra bu adamıda görünce artık güler yüzlülere daha iyi davranırım, adamlar ağlayamadığından gülüyo vesselam. hayatta herşeye hazırlıklı olmak lazım sonra adamın dediği gibi toparlanması zor oluyor. hiç intihara eğilimim olmadı ama olmazda demeye korkuyorum çünkü neye olmaz,yapmam dediysem yaptım. demin bize acısını hissettirmesede kamera kapanınca yanlızlığında hıçkırığa boğulduğu bi gerçek güçlü olmalıyız dostlar...

dit: birde böyle kötü psikolojide edward nortonun fight club taktiği çok işe yarar kendinden daha kötü durumdakilerden insanlardan güç almak ey gidi koco BOB... fight club izleme zamanım gelmiş.

ata sözü gibi söz olmuş.

ama çok doğru demişsin. bazen içim anlatamayacak kadar kötüyken bile arkama döndüğümde gülüp şaka yapabilirim. %99 içsel durumumu kimse anlamaz, ben anlatmak istemedikten sonra.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

"bardağı taşıran son damlayı sorumlu tutmak doğru değil."

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

5 sayfa da inanç kavgasi çıkmaması güzel birşey :)

aynen hocam benimde dikkatimi çekti çok güzel bişey :)

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Vay be, harbiden klas adammış..

Son yazılımını da muhteşem bitirdi bence..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

"madem yaşamayı biz seçmedik, ölmeyi biz seçiyoruz" demektir intihar.

bu yüzden büyük bir saygım vardı intihar edenlere. o cesareti, o yarım kalmışlıkları, o umutları, beklentileri bir köşeye koyup, yaşamak için bir neden bulamamak...

boş
Toplam Hit: 22944 Toplam Mesaj: 156