Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
wert bunu yazdı
laa videoyu izlemedimde dinledim
ama bir bok anlamadım neden intihar etmiş
söyledi ise kaçırdım
biri kısaca yazabilirmi
sevgilisimi terketmiş
annesimi ölmüş
mal varlığınımı kaybetmiş ne olmuş
direk şudur sebebi dememiş.
ama ben şu videodan şunu anladım.
söylediklerinin hiçbiri.
adam çok duygusal biri anladığım kadarıyla ve ne yaşadıysa çok içine atmış.
kendde diyor çok temel bir sebep yok. küçük küçük çok fazla canını sıkan şey olmuş.
kendimi yenilemekten yoruldum diyor.
yani bence adam hep dışarıya başka bir karakteri oynamış ama farklı görünmeye çalışmak işte adamı böyle bitir.
videoda neşeli , havalı havalı intihar edecek gibi yaparken bile oynamış adam. aslında o an dokunsan hüngür hüngür ağlardı.
bu çifte hayatın getirdiği içseli kaldıramamış artık...
-
futurist bunu yazdı
direk şudur sebebi dememiş.
ama ben şu videodan şunu anladım.
söylediklerinin hiçbiri.
adam çok duygusal biri anladığım kadarıyla ve ne yaşadıysa çok içine atmış.
kendde diyor çok temel bir sebep yok. küçük küçük çok fazla canını sıkan şey olmuş.
kendimi yenilemekten yoruldum diyor.
yani bence adam hep dışarıya başka bir karakteri oynamış ama farklı görünmeye çalışmak işte adamı böyle bitir.
videoda neşeli , havalı havalı intihar edecek gibi yaparken bile oynamış adam. aslında o an dokunsan hüngür hüngür ağlardı.
bu çifte hayatın getirdiği içseli kaldıramamış artık...Tamamen Katıılıyorum Hocam Sana Tamamen
-
guzel bir sarki, sarap ve sigara...
-
Ölüm sadece intiharla vuku bulan bir şey olsaydı ancak o zaman intihar bende sükse yapardı. Velhasıl bu haliyle intihar, tuvalete giderken yolda işemek gibi bir şey. Zerre etkilenmedim.
-
İntihar edenler bana sevimli gelmez. Hiçbir şey demiyorum.
Onun yerinde olsam (hali vakti, parası yerinde adam amk) çeker giderim buralardan okyanus köşelerinde bi mekan ayarlayıp yaşarım lan oralarda. Eğer böyle bir şey düşünseydi muhtemelen yapardı, ama kısa yolu seçmiş. Siktir olup gideyim demiş, gitti.
-
Adam niyeyse bana acayip itici geldi, hani uzuldum intihar edisine ama o sarap icmeler sigara yakmalar sarki soylemeler filan :/ nedir amk yani ?
Her insan bosluga duser amenna insansin sonucta dunyanin duzenide bunu gerektiriyo herkes mutlu mesut yasayacak diye kural kaide yok. Ama intihar bence göt isteyen bi hareket ama bi o kadarda gerizekalı işi, abi insan kendi canina neden kıyar ki yani ciddi manada ruhsal bi problemi yoksa ? Kaldı ki bu elemanda oyle deli gibi filanda durmuyo yani gayet akil sagligi yerinde.
Yasamanın degerini ben 3 gun once bi kez daha anladım, kan vermeye gittim bi arkadasimin yakinina 33 yasinda bi bayan, evli 2 cocugu var. Kan kanseri.. Yani gidip oraya bi bakin diyorum ben size sadece, ogle arasinda is cikisinda sabah ise okula gitmeden yada bi tatil gununuzde. Bu hastalikla o insanlar mucadele ederken halen daha gulumseyip yasama sarilma derdindeler. Gozlerinde, konusmalarindan cok rahat anliyosunuz bunu. Belki 1 saat sonra hayatini kaybedecek ama biseyler icin mucadele ediyolar. Sadece bi gidip uzaktan izleyin, lutfen. Yasam ve ölüm nedir ? Yasam ve ölümün kıymetini cok guzel anlayacaksiniz..
Bu arkadas, bilmiyorum ben intiharın cozum yolu olduguna inanmiyorum. Hele bole kamera karsisina gecerek salak sacma pozlar vererek filan..
Neyse Allah affetsin.
-
-
makets bunu yazdı
Ölüm sadece intiharla vuku bulan bir şey olsaydı ancak o zaman intihar bende sükse yapardı. Velhasıl bu haliyle intihar, tuvalete giderken yolda işemek gibi bir şey. Zerre etkilenmedim.
Nobellik yorum her harfine katılıyorum ustam.
-
god bunu yazdıwert bunu yazdı
laa videoyu izlemedimde dinledim
ama bir bok anlamadım neden intihar etmiş
söyledi ise kaçırdım
biri kısaca yazabilirmi
sevgilisimi terketmiş
annesimi ölmüş
mal varlığınımı kaybetmiş ne olmuş
motivasyonunu kaybetmiş entel arkadaş
hahaha aynen rahat batmış :D
matrix'de ki morpheus ve ajanın konuştuğu sahne geldi aklıma.
http://www.youtube.com/watch?v=OxKYfTvZFb8 -
brisinin intiharıyla taşak geçenlere ... anladınız siz onu