folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

açıkçası 3-5 defa izledim düşünceleri günümüzdeki insanların çoğunun yaşadıgı boşluk sorunu sanırım.

din konusuna girersek  çok daha fazla tartışmamız gerekir ama demeden edemeyeceğim din o kadar iyiyse neden müslüman ülkelerde cocuk istismarı ,kadına yüksek düzeyde şiddet , hırsızlık, savaş var...  neyse bu adamın dinle alakası yokmuş oda güzel..

bir insanın lgbt'yi desteklemesi için illa eşcinsel lezbiyen vb.. olmasına gerek yok onlara saydı duyduğu içinde desteklemesi normaldir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

ruh diye bir şey yoktur yazmış arkadaşın birisi o halde söyle bakalım bu intihar eden arkadaş ölmeden önce konuşuyor yiyor içiyordu intihar ettikten sonra bunları yapamaz oldu.

beden aynı beden ne değişti kardeş ne değişti de bu adam için öldü diyorsun sen ?

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCm

Ölüm, bir canlı varlığın (insan, hayvan, mantar, bitki ve mikroskobik canlının) hayati faaliyetlerinin kesin olarak sona ermesidir. Canlı varlıkların herhangi bir dokusunun canlılığını kaybetmesine de ölüm denir.

Temel tanım, ilkokulda öğretiyorlar. Sanırım o derste uyuyordun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    salihgs bunu yazdı

ruh diye bir şey yoktur yazmış arkadaşın birisi o halde söyle bakalım bu intihar eden arkadaş ölmeden önce konuşuyor yiyor içiyordu intihar ettikten sonra bunları yapamaz oldu.

beden aynı beden ne değişti kardeş ne değişti de bu adam için öldü diyorsun sen ?

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCm

Ölüm, bir canlı varlığın (insan, hayvan, mantar, bitki ve mikroskobik canlının) hayati faaliyetlerinin kesin olarak sona ermesidir. Canlı varlıkların herhangi bir dokusunun canlılığını kaybetmesine de ölüm denir.

Temel tanım, ilkokulda öğretiyorlar. Sanırım o derste uyuyordun.

evet uyuyordum dostum tamam sen devam et bu şekilde : )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

insansız-uçakları-kim-uçuruyor_499801.jpg%20%28443×182%29

Aynı şey bu sorduğun.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

Diğer ateisleride bekleriz dedik diye hemen celallenmeyin gençler :) Konudaki mesajları okuyun birçok teşvik edici mesaj var, hemen bana saldırmayın yani. önceki mesajları okuyun bakalım. ve forumda birçok konuda müslümanlara islama hakaretler açıkca yapılırken, size karşıda en ufak bi laf söylenince hemen insan sevgisiyle doluyosunuz, hümanistliğiniz tutuyor bianda, çok samimiyetsiz oluyosunuz belirteyim. Adama ve ailesine üzüldüm o ayrı bi konu. Fakat adam ben ateistim beni gömmeyin diyor. Adama müslüman değerleri takıştırılıyor , holyone gibi bende buna tav oluyorum. o öyle istedi madem bırak at gitsin denize. Adam inanmadığınıda açıkca  söylüyor. Kendini dürüstce ayırmış yani. bu milletin içindede Müslümanla ateist bi ayrılsın bakalım. Yani Ateistler toplumda ortama göre duruma göre veya menfaatine göre dönme müslüman gibi davranmasın. keşke 3tane şahit tutup imzalatipta intihar etseydi dicem buda abes bi durum.  Biride yazmış bilime katkı olmak için kadavra niyetini istemesi çok güzel diyor. tamam güzelde güzel kardeşim bu adam bilim falan için bunu istemiyor, Fobisi var, gömülmekten üstüne toprak atılmasından, etini böceklerin yemesinden korktuğu için öyle diyor. o cümleyi söylerken suratına bakarsan anlarsın. Bilim falan hikaye yani. Adam ütopik melankoliye tutulmuş, ölürken şarap içiyo şarkı hediye ediyo falan. ve üstelik Yokoluş istiyor. fakat ölürkende geçmiş kamera karşısına video çekiyor. Yokoluş isteyen adam hiçbişe çekmez show yapmaz, çekilir bi köşede sessizce ölür gider.Bu iş bukadar basit. diyorumya ruhunu kapsayan ağir bir yük var bu adamda. Ailesi Müslümansa Allah sabır versin diyorum, evladının ölümünü görmek helede bu şekilde gerçekten çok üzücü. keşke amele olup inşaatten düşüp ölseydi belki sevenlerine daha az can acıtırdı.

Hala utanmadan yorum sıçıyor bakın; adam etini böceklerin yemesinden korkuyormuş, ve show yapmış.

İnsan içine çıkması yasaklanmalı senin gibilerin.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

vay amk, nereye gidiyo bu toplum

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bağnaz yobazlar çıkmış yine piyasaya 

ayrıca ruh diye bişey vardır isviçreli bilim adamları test etmişlerdi ölmek üzere olan bi adamı çok çok hassas bi elektronik teraziye koyuyolar ve adam öldükten bikaç saniye sonra terazi 21 gram eksiliyo buda ruh'un var olduğunu gösteriyor bize 

bana inanmıyosunuz madem kutsal ekşi sözlüğe'de karşı çakamazsınız değil mi 

https://eksisozluk.com/insan-ruhu-21-gramdir--821492?nr=true&rf=insan%20ruhu%2021%20gramdir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

ruhu da maddeye indirgediniz ya helal olsun size.

olaylara yaklaşım tarzınıza ve ithamlarınıza bakılırsa kimin yobaz olduğu ortaya çıkacaktır.

"Eğer Senin Rabbin dileseydi, dünyada ne kadar insan varsa hepsi imana gelirdi. Ama bunu irade etmedi. Şimdi sen mi, imana gelsinler diye insanları zorlayacaksın?" (Yunus, 10/99)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ooo intihar ile ölmüş alırım bir dal :|

konuya gelirsek : hayat bir savaş sonuçta. korkup kaçmamak gerekir. savaşmak gerekir. vesselam.

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

Diğer ateisleride bekleriz dedik diye hemen celallenmeyin gençler :) Konudaki mesajları okuyun birçok teşvik edici mesaj var, hemen bana saldırmayın yani. önceki mesajları okuyun bakalım. ve forumda birçok konuda müslümanlara islama hakaretler açıkca yapılırken, size karşıda en ufak bi laf söylenince hemen insan sevgisiyle doluyosunuz, hümanistliğiniz tutuyor bianda, çok samimiyetsiz oluyosunuz belirteyim. Adama ve ailesine üzüldüm o ayrı bi konu. Fakat adam ben ateistim beni gömmeyin diyor. Adama müslüman değerleri takıştırılıyor , holyone gibi bende buna tav oluyorum. o öyle istedi madem bırak at gitsin denize. Adam inanmadığınıda açıkca  söylüyor. Kendini dürüstce ayırmış yani. bu milletin içindede Müslümanla ateist bi ayrılsın bakalım. Yani Ateistler toplumda ortama göre duruma göre veya menfaatine göre dönme müslüman gibi davranmasın. keşke 3tane şahit tutup imzalatipta intihar etseydi dicem buda abes bi durum.  Biride yazmış bilime katkı olmak için kadavra niyetini istemesi çok güzel diyor. tamam güzelde güzel kardeşim bu adam bilim falan için bunu istemiyor, Fobisi var, gömülmekten üstüne toprak atılmasından, etini böceklerin yemesinden korktuğu için öyle diyor. o cümleyi söylerken suratına bakarsan anlarsın. Bilim falan hikaye yani. Adam ütopik melankoliye tutulmuş, ölürken şarap içiyo şarkı hediye ediyo falan. ve üstelik Yokoluş istiyor. fakat ölürkende geçmiş kamera karşısına video çekiyor. Yokoluş isteyen adam hiçbişe çekmez show yapmaz, çekilir bi köşede sessizce ölür gider.Bu iş bukadar basit. diyorumya ruhunu kapsayan ağir bir yük var bu adamda. Ailesi Müslümansa Allah sabır versin diyorum, evladının ölümünü görmek helede bu şekilde gerçekten çok üzücü. keşke amele olup inşaatten düşüp ölseydi belki sevenlerine daha az can acıtırdı.

ben bu yazıdan sonra birşey diyemiyorum sana . Toprak olmaktan böcek yer diye korkuyo gibi kesin ifadelerle nasıl konuşuyorsun anlayamadığım gibi . Kadavra olunca parça pinçik edilmekten niye korkmuyor sorusunuda aklına dahi getiremiyorsun.Yani hikayeden gayet gözü kapalı dogmatik biri ile tartışılmıyo hiçbirzaman hiçbir koşulda

Toplam Hit: 24450 Toplam Mesaj: 156