Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
ölmek degil bu haldeyken yasamak cesarettir. yasayip hayata tutunabiliyorsa klas adamdir derim. seni sevenlerin ne suçu var üzüyorsun onlari? en ufak saygım yok bu yüzden intihar edenlere..
-
Allah affetsin.
-
bazen kendimi çok suçlu hissediyorum bu durum karşısında. intihara teşebbüs edecek olanların karşılarına bi kere çıkamadığım ve yaşadığı o boşluğu dolduramadığm için. elimde olsa da keşke onlarla karşılaşabilsem ve yardımım dokunabilse veyahut manevi anlamda düştüğü bu boşluktan onları çıkarmak anlamında yardımı dokunacağına inandığım insanlarla karşılaştırabilsem.
-
son zamanlarda intihar olaylari cogaldi mahalleden ülkücü bir arkadaşda 3 ay once intihar ettmişti cesedi hayla bulunamadi
http://www.sabah.com.tr/yasam/2014/08/22/koprude-silahla-intihar-etti
http://www.takvim.com.tr/guncel/2014/08/22/bogazaci-koprusu
https://www.facebook.com/kartal.mertsoz?fref=tsz
Allah bu Kardeşlerimizin Gunahlarini Affeder inşallah
ustura tarafından 17/Eki/14 02:35 tarihinde düzenlenmiştir -
sasalil bunu yazdı
bazen kendimi çok suçlu hissediyorum bu durum karşısında. intihara teşebbüs edecek olanların karşılarına bi kere çıkamadığım ve yaşadığı o boşluğu dolduramadığm için. elimde olsa da keşke onlarla karşılaşabilsem ve yardımım dokunabilse veyahut manevi anlamda düştüğü bu boşluktan onları çıkarmak anlamında yardımı dokunacağına inandığım insanlarla karşılaştırabilsem.
videoyu izlerken aynı hislere kapıldım inan ki. onu alsam hayatın zevkten, eğlenceden, paradan, puldan ibaret olmadığını, birisinin çocuğunun o ilk adımındaki heyecanı, kardeşinin elinden tuttuğu bi abiyi, her gün suladığın topraktan beklediğin filizin baş vermesini takip edişi, o boktan şehir hayatının aslında sadece toz pembe olduğunu göstermeyi çok ama çok isterdim. becerebilir miydim bilmiyorum ama iş bu raddeye geldiğinde hepinize şunu söyleyebilirim, yeter lan dediğiniz yerde, hayata son vermek istediğiniz yerde öyle birşey yapmayın; ilkelliğe dönün uzaklarda bir köye gidin, ateşinizi kendiniz kuru odunlarla yakın, toprağa tohumları kendi ellerinizle ekin, şehir hayatını bırakın tamamen ve kimseyle görüşmeden uzaklaşın bambaşka bir hayat kurun kendinize, tanımadığınız insanlarla.
-
ben de mi intihar etseydim
http://tahribat.com/Forum-Tembellik-Hastaligi-176970/
-
ZoRKaYa bunu yazdısasalil bunu yazdı
videoyu izlerken aynı hislere kapıldım inan ki. onu alsam hayatın zevkten, eğlenceden, paradan, puldan ibaret olmadığını, birisinin çocuğunun o ilk adımındaki heyecanı, kardeşinin elinden tuttuğu bi abiyi, her gün suladığın topraktan beklediğin filizin baş vermesini takip edişi, o boktan şehir hayatının aslında sadece toz pembe olduğunu göstermeyi çok ama çok isterdim. becerebilir miydim bilmiyorum ama iş bu raddeye geldiğinde hepinize şunu söyleyebilirim, yeter lan dediğiniz yerde, hayata son vermek istediğiniz yerde öyle birşey yapmayın; ilkelliğe dönün uzaklarda bir köye gidin, ateşinizi kendiniz kuru odunlarla yakın, toprağa tohumları kendi ellerinizle ekin, şehir hayatını bırakın tamamen ve kimseyle görüşmeden uzaklaşın bambaşka bir hayat kurun kendinize, tanımadığınız insanlarla.
doğma büyüme İstanbulluyum. İstanbulu seviyorum. bunu 2 senelik başka bi şehirde üniversite maceramda daha da çok anladım, kaydımı alıp geri kalan 2 seneyi okumadan İstanbul a gelerek burda yeniden üniye başlamıştım. Ama elimde olsa en azından yazın 3 ayını memleketimde -Erzincan Refahiye nin köyünde- yaşayabilirim. bu şekilde bi hayatın insalara her zman faydalı olacağı kanısındayım. Fakat bunun yanında bu insanları yalnız bırakmamak gerek. Düştüğü bu boşluktan onları çıkarabilecek özel kişiler olmalı yanlarında.
-
zalimadam bunu yazdı
benim gibi doğduğu günden beri beceriksiz şansız biri bile intihar etmiyorsa hiçkimsenin intihar etmemesi lazım.
(AMA) bilmediğimiz bir mevuzu varsa duygularına yenik düşmüştür bize laf düşmez mekanı cennet olsun diyelim.
araştırdığım kadarı ile gelir düyeyi ve yaşam kalitesi iyi bir insanmış.
onun yerinde olsaydım hesap kitap yapar yaşamaya karar verdim. param varsa intihar zikimde olmaz akışına bırakırdım mk.
yanlış tercih yapmış.
hocam resmen beni ve düşüncelerimi aktarmış zaten
PEAK tarafından 17/Eki/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir -
laa videoyu izlemedimde dinledim
ama bir bok anlamadım neden intihar etmiş
söyledi ise kaçırdım
biri kısaca yazabilirmi
sevgilisimi terketmiş
annesimi ölmüş
mal varlığınımı kaybetmiş ne olmuş
-
wert bunu yazdı