folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ölmek degil bu haldeyken yasamak cesarettir. yasayip hayata tutunabiliyorsa klas adamdir derim. seni sevenlerin ne suçu  var üzüyorsun onlari? en ufak saygım yok bu yüzden intihar edenlere..

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Allah affetsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

bazen kendimi çok suçlu hissediyorum bu durum karşısında. intihara teşebbüs edecek olanların karşılarına bi kere çıkamadığım ve yaşadığı o boşluğu dolduramadığm için. elimde olsa da keşke onlarla karşılaşabilsem ve yardımım dokunabilse veyahut manevi anlamda düştüğü bu boşluktan onları çıkarmak anlamında yardımı dokunacağına inandığım insanlarla karşılaştırabilsem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

son zamanlarda  intihar olaylari cogaldi mahalleden ülkücü bir arkadaşda 3 ay once intihar ettmişti cesedi hayla bulunamadi

http://www.sabah.com.tr/yasam/2014/08/22/koprude-silahla-intihar-etti

http://www.takvim.com.tr/guncel/2014/08/22/bogazaci-koprusu

https://www.facebook.com/kartal.mertsoz?fref=tsz

Allah bu Kardeşlerimizin   Gunahlarini Affeder inşallah

ustura tarafından 17/Eki/14 02:35 tarihinde düzenlenmiştir

itsin oglum sen adam degilsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    sasalil bunu yazdı

bazen kendimi çok suçlu hissediyorum bu durum karşısında. intihara teşebbüs edecek olanların karşılarına bi kere çıkamadığım ve yaşadığı o boşluğu dolduramadığm için. elimde olsa da keşke onlarla karşılaşabilsem ve yardımım dokunabilse veyahut manevi anlamda düştüğü bu boşluktan onları çıkarmak anlamında yardımı dokunacağına inandığım insanlarla karşılaştırabilsem.

videoyu izlerken aynı hislere kapıldım inan ki. onu alsam hayatın zevkten, eğlenceden, paradan, puldan ibaret olmadığını, birisinin çocuğunun o ilk adımındaki heyecanı, kardeşinin elinden tuttuğu bi abiyi, her gün suladığın topraktan beklediğin filizin baş vermesini takip edişi, o boktan şehir hayatının aslında sadece toz pembe olduğunu göstermeyi çok ama çok isterdim. becerebilir miydim bilmiyorum ama iş bu raddeye geldiğinde hepinize şunu söyleyebilirim, yeter lan dediğiniz yerde, hayata son vermek istediğiniz yerde öyle birşey yapmayın; ilkelliğe dönün uzaklarda bir köye gidin, ateşinizi kendiniz kuru odunlarla yakın, toprağa tohumları kendi ellerinizle ekin, şehir hayatını bırakın tamamen ve kimseyle görüşmeden uzaklaşın bambaşka bir hayat kurun kendinize, tanımadığınız insanlarla.

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

ben de mi intihar etseydim

http://tahribat.com/Forum-Tembellik-Hastaligi-176970/

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    sasalil bunu yazdı

videoyu izlerken aynı hislere kapıldım inan ki. onu alsam hayatın zevkten, eğlenceden, paradan, puldan ibaret olmadığını, birisinin çocuğunun o ilk adımındaki heyecanı, kardeşinin elinden tuttuğu bi abiyi, her gün suladığın topraktan beklediğin filizin baş vermesini takip edişi, o boktan şehir hayatının aslında sadece toz pembe olduğunu göstermeyi çok ama çok isterdim. becerebilir miydim bilmiyorum ama iş bu raddeye geldiğinde hepinize şunu söyleyebilirim, yeter lan dediğiniz yerde, hayata son vermek istediğiniz yerde öyle birşey yapmayın; ilkelliğe dönün uzaklarda bir köye gidin, ateşinizi kendiniz kuru odunlarla yakın, toprağa tohumları kendi ellerinizle ekin, şehir hayatını bırakın tamamen ve kimseyle görüşmeden uzaklaşın bambaşka bir hayat kurun kendinize, tanımadığınız insanlarla.

doğma büyüme İstanbulluyum. İstanbulu seviyorum. bunu 2 senelik başka bi şehirde üniversite maceramda daha da çok anladım, kaydımı alıp geri kalan 2 seneyi okumadan İstanbul a gelerek burda yeniden üniye başlamıştım. Ama elimde olsa en azından yazın 3 ayını memleketimde -Erzincan Refahiye nin köyünde- yaşayabilirim. bu şekilde bi hayatın insalara her zman faydalı olacağı kanısındayım. Fakat bunun yanında bu insanları yalnız bırakmamak gerek. Düştüğü bu boşluktan onları çıkarabilecek özel kişiler olmalı yanlarında. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

benim gibi doğduğu günden beri beceriksiz şansız biri bile intihar etmiyorsa hiçkimsenin intihar etmemesi lazım.

(AMA) bilmediğimiz bir mevuzu varsa duygularına yenik düşmüştür bize laf düşmez mekanı cennet olsun diyelim.

araştırdığım kadarı ile gelir düyeyi ve yaşam kalitesi iyi bir insanmış.

onun yerinde olsaydım hesap kitap yapar yaşamaya karar verdim. param varsa intihar zikimde olmaz akışına bırakırdım mk.

yanlış tercih yapmış.

hocam resmen beni ve düşüncelerimi aktarmış zaten

PEAK tarafından 17/Eki/14 01:20 tarihinde düzenlenmiştir

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

laa videoyu izlemedimde dinledim 

ama bir bok anlamadım neden intihar etmiş 

söyledi ise kaçırdım 

biri kısaca yazabilirmi

sevgilisimi terketmiş 

annesimi ölmüş 

mal varlığınımı kaybetmiş ne olmuş

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|