folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    sasalil bunu yazdı

ne zaman ateistlik ve lgbt nin aleyhine bişey söylense burda bazıları köpürüp kuduruyor ve hakaret eder dereceye geliyor. Ayriten müslümanım deyip her bi boktan geri kalmayan insanları katarak 'işte sizin dininizde böyle' diyor. Baylar öyle birilerinin yaşantısına bakarak din yorumlanmaz atıp tutulmaz. İlla birini örnek göstereceksen Kur-an-ı Kerim in canlı hali olan Hz. Muhammed (sav) i örnek göstereceksin.

güya dine karşılar ama ateizmi bir din haline getirmişler ve inançsızlıklarına tapınıyorlar dinlerine bir şey söylenince köpürüyorlar...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Pederin ameliyatıı nedeniyle siyami ersekteydim. Bir led ekran var çıkanların ismi orda yazıyor sende bekliyorsun. Yanımda da bir teyze telefonda konuşuyor. Akrabasına sevinçli bir haber veriyor. Kulak kabarttım. Teyzeye ms teşhisi konmuş zamanında. Son bir dr siyami erseğe yollamış tetkik için. Meğerse teyzede ms yok. Beyninde 3 damar tıkalı . ms olmadığına seviniyormuş. Her an beyin kanamasından vefat edebilecek olmasına rağmen. Teyzedeki sevinci görmeniz lazım. Bence intihar en basit kaçış yolu. 

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı
    sasalil bunu yazdı

ne zaman ateistlik ve lgbt nin aleyhine bişey söylense burda bazıları köpürüp kuduruyor ve hakaret eder dereceye geliyor. Ayriten müslümanım deyip her bi boktan geri kalmayan insanları katarak 'işte sizin dininizde böyle' diyor. Baylar öyle birilerinin yaşantısına bakarak din yorumlanmaz atıp tutulmaz. İlla birini örnek göstereceksen Kur-an-ı Kerim in canlı hali olan Hz. Muhammed (sav) i örnek göstereceksin.

güya dine karşılar ama ateizmi bir din haline getirmişler ve inançsızlıklarına tapınıyorlar dinlerine bir şey söylenince köpürüyorlar...

İlginç bi kafada yaşıyosunuz, sanıyosunuz ki herkez sizin gibi düşünüyor. herkez bişeye tapma ihtiyacı içerisinde sanıyorsunuz. Arkadaş biz  darwinin fikrine katılıyoruz diye odamıza posterini asıp tapınmıyoruz ki, olayı hiç anlamamışsınız bari yorum yapmayın =)

Ateist adamın uyuz olduğu birşey varsa dayatmalardır, düşünmeden kabullenilenlerdir (Birisi sürekli size 2 kere 2 nin 5 olduğunu kabul ettirmeye çalışsa sinirlenmezmisiniz? ) . Örneğin sizin (inanmadığınız) van gölü canavarına nefret duymadığınız gibi biz de allaha nefret duymayız.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vasiyetini yerine getirmişler mi?

Balık kadavra felan diyordu.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    salihgs bunu yazdı
    sasalil bunu yazdı

inanmıyorum dediğimde imana gel dersen köpürürüm, seviştiğim insana karışıp aa gaymiş yazık ailesine dersen köpürürüm, ben sizin dininize inanmıyorum ve direkt olarak sizin peygamberiniz yalan söylüyordu kandırdı hepinizi diyebilirim ama demiyorum çünkü karşımdaki buna inanıyor, özetle herkes her düşüncesini söyleyemez, birbirimizin yaşam biçimine rahatça dil uzatalım bakalım hangi taraf daha çok sinirlenecek

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Kadavra olsa ne olacak ki? Geçen haberlere çıktı bir tıp öğrencisi özçekim yapmıştı kadavra ile. Yani bu kadar gerizekalı bir millet olduk çıktık bu kadar ahmak olduk. Kadavra ile özçekim alıp sosyal zıkkıma yükleme ihtiyacı bu kadar mı temele indirgendi yani anlamış değilim.

Ayrıca konuyu ateizme getirenleri de görüyorum nedense ve bir söz ile mevcut mesajımı sonlandırıyorum. :D

Akıl yar*ak değil ki millete sokasın.

Caliber tarafından 19/Eki/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

cahilliğinizi saklayın lutfen

devlette boyle bir kanun varsa o zat gomulmek zorundadır, kanunun dısına kimse cıkamaz. konunun inançla vasiyetle alakası yok.

beni anıtkabre gomun deseydi neden vasiyeti yerine getirilmedi diyebilir miydi kimse? cok utopik oldu ama o da kanun bu da.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Videoyu bulamadim elinde olan varsa paylasabilirmi ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı

Videoyu bulamadim elinde olan varsa paylasabilirmi ?

http://www.youtube.com/watch?v=1hhRxa9-tMw

Toplam Hit: 24447 Toplam Mesaj: 156