Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
sasalil bunu yazdı
ne zaman ateistlik ve lgbt nin aleyhine bişey söylense burda bazıları köpürüp kuduruyor ve hakaret eder dereceye geliyor. Ayriten müslümanım deyip her bi boktan geri kalmayan insanları katarak 'işte sizin dininizde böyle' diyor. Baylar öyle birilerinin yaşantısına bakarak din yorumlanmaz atıp tutulmaz. İlla birini örnek göstereceksen Kur-an-ı Kerim in canlı hali olan Hz. Muhammed (sav) i örnek göstereceksin.
güya dine karşılar ama ateizmi bir din haline getirmişler ve inançsızlıklarına tapınıyorlar dinlerine bir şey söylenince köpürüyorlar...
-
Pederin ameliyatıı nedeniyle siyami ersekteydim. Bir led ekran var çıkanların ismi orda yazıyor sende bekliyorsun. Yanımda da bir teyze telefonda konuşuyor. Akrabasına sevinçli bir haber veriyor. Kulak kabarttım. Teyzeye ms teşhisi konmuş zamanında. Son bir dr siyami erseğe yollamış tetkik için. Meğerse teyzede ms yok. Beyninde 3 damar tıkalı . ms olmadığına seviniyormuş. Her an beyin kanamasından vefat edebilecek olmasına rağmen. Teyzedeki sevinci görmeniz lazım. Bence intihar en basit kaçış yolu.
-
salihgs bunu yazdısasalil bunu yazdı
ne zaman ateistlik ve lgbt nin aleyhine bişey söylense burda bazıları köpürüp kuduruyor ve hakaret eder dereceye geliyor. Ayriten müslümanım deyip her bi boktan geri kalmayan insanları katarak 'işte sizin dininizde böyle' diyor. Baylar öyle birilerinin yaşantısına bakarak din yorumlanmaz atıp tutulmaz. İlla birini örnek göstereceksen Kur-an-ı Kerim in canlı hali olan Hz. Muhammed (sav) i örnek göstereceksin.
güya dine karşılar ama ateizmi bir din haline getirmişler ve inançsızlıklarına tapınıyorlar dinlerine bir şey söylenince köpürüyorlar...
İlginç bi kafada yaşıyosunuz, sanıyosunuz ki herkez sizin gibi düşünüyor. herkez bişeye tapma ihtiyacı içerisinde sanıyorsunuz. Arkadaş biz darwinin fikrine katılıyoruz diye odamıza posterini asıp tapınmıyoruz ki, olayı hiç anlamamışsınız bari yorum yapmayın =)
Ateist adamın uyuz olduğu birşey varsa dayatmalardır, düşünmeden kabullenilenlerdir (Birisi sürekli size 2 kere 2 nin 5 olduğunu kabul ettirmeye çalışsa sinirlenmezmisiniz? ) . Örneğin sizin (inanmadığınız) van gölü canavarına nefret duymadığınız gibi biz de allaha nefret duymayız.
-
Vasiyetini yerine getirmişler mi?
Balık kadavra felan diyordu.
-
salihgs bunu yazdısasalil bunu yazdı
inanmıyorum dediğimde imana gel dersen köpürürüm, seviştiğim insana karışıp aa gaymiş yazık ailesine dersen köpürürüm, ben sizin dininize inanmıyorum ve direkt olarak sizin peygamberiniz yalan söylüyordu kandırdı hepinizi diyebilirim ama demiyorum çünkü karşımdaki buna inanıyor, özetle herkes her düşüncesini söyleyemez, birbirimizin yaşam biçimine rahatça dil uzatalım bakalım hangi taraf daha çok sinirlenecek
-
imlegend bunu yazdı
Kadavra olsa ne olacak ki? Geçen haberlere çıktı bir tıp öğrencisi özçekim yapmıştı kadavra ile. Yani bu kadar gerizekalı bir millet olduk çıktık bu kadar ahmak olduk. Kadavra ile özçekim alıp sosyal zıkkıma yükleme ihtiyacı bu kadar mı temele indirgendi yani anlamış değilim.
Ayrıca konuyu ateizme getirenleri de görüyorum nedense ve bir söz ile mevcut mesajımı sonlandırıyorum. :D
Akıl yar*ak değil ki millete sokasın.
Caliber tarafından 19/Eki/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
imlegend bunu yazdı

-
cahilliğinizi saklayın lutfen
devlette boyle bir kanun varsa o zat gomulmek zorundadır, kanunun dısına kimse cıkamaz. konunun inançla vasiyetle alakası yok.
beni anıtkabre gomun deseydi neden vasiyeti yerine getirilmedi diyebilir miydi kimse? cok utopik oldu ama o da kanun bu da.
-
Videoyu bulamadim elinde olan varsa paylasabilirmi ?
-
Maldonado bunu yazdı
Videoyu bulamadim elinde olan varsa paylasabilirmi ?
http://www.youtube.com/watch?v=1hhRxa9-tMw