Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis
-
Tamamen videoyu izledim aklıma sadece "Selim Işık" geldi...
-
HolyOne bunu yazdı
Nasıl etmiş peki? Şimdi bin tane viral fake intihar çıkar bunun aldığı hiti gören intihar videosu çeker.
kendini asmış hocam
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Eğer intihar ederse ölür,
katılıyorum ...(!)
-
benim gibi doğduğu günden beri beceriksiz şansız biri bile intihar etmiyorsa hiçkimsenin intihar etmemesi lazım.
(AMA) bilmediğimiz bir mevuzu varsa duygularına yenik düşmüştür bize laf düşmez mekanı cennet olsun diyelim.
araştırdığım kadarı ile gelir düyeyi ve yaşam kalitesi iyi bir insanmış.
onun yerinde olsaydım hesap kitap yapar yaşamaya karar verdim. param varsa intihar zikimde olmaz akışına bırakırdım mk.
yanlış tercih yapmış.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Eğer intihar ederse ölür,
Senin beynin bu foruma fazla hocam.
Video youtubedan neden kaldirilmis onu anlamadim.
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Tamamen videoyu izledim aklıma sadece "Selim Işık" geldi...
önce yavuz çetin demek ıstedıgını dusundum sonra selım ısık degınce gıtar method yontemı olan adam geldı sonrasında atay geldı banada andırdı
-
yazılımcı olduğunu nerde okudun hocam? odtü makine müh. den mezunmuş..
bu adamla benim aramdaki tek fark onun ateist, benim müslüman olmam. o sebeple, O, yolun sonu diye intihar etti, ben mücadele ediyorum. Kaçınız bu adamı anlıyor bilmiyorum ama yaşadığı şeyleri ben de yaşadım ve hala yaşıyorum. Bir noktadan sonra elde edilecek bir şeyiniz kalmıyor, doyuyor insan hayata.. İşte bu adamın hayatı böyle. Bir diğer bildiğim kişi de enzo ferrari.
Kendi kararı onun seçimi elbette ama medyanın bunu şova dönüştürmesi hoş olmamış. Çünkü anlatım tarzı bir çok cahil intihara meyilli insanı teşvik edici cinsten.
-
Yazık ya, kendisi bile diyor güzel bir hayat yaşadım anlatıyor ne güzel.. Peki niye? Ne yaşamış ki intihara dek gitmiş? Yazık olmuş, bir de keşke bunu herkese açık filan yapmasaydı yanlış anlaşılabilir...
-
Bizim sektör işte böyle, adama kafayı yedirtir. Bundan 20 sene sonrasını hayal edemiyorum.
-
Kendi isteğiyle gerçekleşen bir ölüm üzülmenin lüzumu yok bence...