folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

Bizim Sektorden Bir Yazilimci İntihar Etmis

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bağnaz yobazlar çıkmış yine piyasaya 

ayrıca ruh diye bişey vardır isviçreli bilim adamları test etmişlerdi ölmek üzere olan bi adamı çok çok hassas bi elektronik teraziye koyuyolar ve adam öldükten bikaç saniye sonra terazi 21 gram eksiliyo buda ruh'un var olduğunu gösteriyor bize 

bana inanmıyosunuz madem kutsal ekşi sözlüğe'de karşı çakamazsınız değil mi 

https://eksisozluk.com/insan-ruhu-21-gramdir--821492?nr=true&rf=insan%20ruhu%2021%20gramdir

be keşke ilk postu değil altındakileride okuma zahmetnde bulunsaydın:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

ayrıca ruh diye bişey vardır isviçreli bilim adamları test etmişlerdi ölmek üzere olan bi adamı çok çok hassas bi elektronik teraziye koyuyolar ve adam öldükten bikaç saniye sonra terazi 21 gram eksiliyo buda ruh'un var olduğunu gösteriyor bize 

https://eksisozluk.com/insan-ruhu-21-gramdir--821492?nr=true&rf=insan%20ruhu%2021%20gramdir

trollüyodur diye ümit ediyorum :D

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

gayet normal şeyler 12 sene içinde istediğim hedeflere ulaşamassam (  40 a kadar )

bende kubarın dibine vurup pranha dolu özel yapım akvaryumumda  ayin yapacam

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı
    patates bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

trollüyodur diye ümit ediyorum :D

Yani keşke ben trol yemiş olsam :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ne trollü arkadaşlar bu bilimsel bir gerçektir yok değil diyosanız açıklayın o zaman ben şimdi yiyorum içiyorum tadıyorum vs ama ölünce noluyo,bunları yapamıyorum,demekki ruh diye bişey var ve bu cenabı allahtan gelmektedir kesin bilgi yayalım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

ne trollü arkadaşlar bu bilimsel bir gerçektir yok değil diyosanız açıklayın o zaman ben şimdi yiyorum içiyorum tadıyorum vs ama ölünce noluyo,bunları yapamıyorum,demekki ruh diye bişey var ve bu cenabı allahtan gelmektedir kesin bilgi yayalım

hiç böyle düşünmemiştim ciddenn.

eşhedüü.......

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Hala utanmadan yorum sıçıyor bakın; adam etini böceklerin yemesinden korkuyormuş, ve show yapmış.

İnsan içine çıkması yasaklanmalı senin gibilerin.

Bianda nasıl böyle hüman sevgi pıtırcığı dönekliğine kavuşabiliyosun merak ediyorum. insan içine çıkmak falan :)  Ellerimi senin için yoramıcam basit insan.

patates bunu yazdı

ben bu yazıdan sonra birşey diyemiyorum sana . Toprak olmaktan böcek yer diye korkuyo gibi kesin ifadelerle nasıl konuşuyorsun anlayamadığım gibi . Kadavra olunca parça pinçik edilmekten niye korkmuyor sorusunuda aklına dahi getiremiyorsun.Yani hikayeden gayet gözü kapalı dogmatik biri ile tartışılmıyo hiçbirzaman hiçbir koşulda

Adamın fobisi var. Bilim hikaye. üstüne toprak atılmaktan korkması, Böceğin yemesini vs varsayımlarla söyledim, kesin gibi algılanmış olabilir,  doğrudur. Hocam ozaman neden gömülmek istemiyor sence? bilim için falan deme sakın. Adam o cümleyi söylerken  suratını inceleyerek cvp vermeni rica ediyorum, vaktin varsa yoksa salla.

ProBilisim tarafından 18/Eki/14 17:54 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Istanbul'a 2 sene önce gittigimde üniden arkadasimin yaninda kalmistim. Cocuk vergi mufettisi. Cok iyi biride. Muhabbetimiz koyulastikca biraz borcunu kapatip ailesinin yükünü hafifletince intihar edecegini söylüyodu. O an duyunca donup kaldim orda. Zaten icine kapanik biriydi. Biraz konustum, ettim ama düsünceleri degisek gibi degildi. Istanbul'dan dönünce bi 1 sene daha haberlestik iste yurtdisina cikinca koptuk birbirimizden.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı
    trampfd bunu yazdı

Hala utanmadan yorum sıçıyor bakın; adam etini böceklerin yemesinden korkuyormuş, ve show yapmış.

İnsan içine çıkması yasaklanmalı senin gibilerin.

Bianda nasıl böyle hüman sevgi pıtırcığı dönekliğine kavuşabiliyosun merak ediyorum. insan içine çıkmak falan :)  Ellerimi senin için yoramıcam basit insan.

patates bunu yazdı

ben bu yazıdan sonra birşey diyemiyorum sana . Toprak olmaktan böcek yer diye korkuyo gibi kesin ifadelerle nasıl konuşuyorsun anlayamadığım gibi . Kadavra olunca parça pinçik edilmekten niye korkmuyor sorusunuda aklına dahi getiremiyorsun.Yani hikayeden gayet gözü kapalı dogmatik biri ile tartışılmıyo hiçbirzaman hiçbir koşulda

Adamın fobisi var. Bilim hikaye. üstüne toprak atılmaktan korkması, Böceğin yemesini vs varsayımlarla söyledim, kesin gibi algılanmış olabilir,  doğrudur. Hocam ozaman neden gömülmek istemiyor sence? bilim için falan deme sakın. Adam o cümleyi söylerken  suratını inceleyerek cvp vermeni rica ediyorum, vaktin varsa yoksa salla.

tamam işte benim demek isteğimde bu senin nasıl fobisi var gibi kesin konuşmanı eleştirdiysem bende sana direk bilim için diyemem buna yorumlayabileceğimiz şekilde çocuklar oynasın vs de diyor. Fakat fobi diye yorumlanabilecek şekildede iki üçkere kesinlikle gömülmek istemiyorumda diyor.

Yani bilmeden kesin konuşamayız diyorum ben. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

ne zaman ateistlik ve lgbt nin aleyhine bişey söylense burda bazıları köpürüp kuduruyor ve hakaret eder dereceye geliyor. Ayriten müslümanım deyip her bi boktan geri kalmayan insanları katarak 'işte sizin dininizde böyle' diyor. Baylar öyle birilerinin yaşantısına bakarak din yorumlanmaz atıp tutulmaz. İlla birini örnek göstereceksen Kur-an-ı Kerim in canlı hali olan Hz. Muhammed (sav) i örnek göstereceksin.

Toplam Hit: 22953 Toplam Mesaj: 156