Bu Da Benim Hobim
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
@saftiriksincap brachypelma smithi ye bak hocam. en sakin ve en güzel türlerdendir.
-----------------------------hocam her zaman bi diş geçirme olasılığı varmış ya, o da bize denk gelir :)
-
Çok enteresan şeyler bunlar ya. Hem tırsarım, hem de ilgimi çekerler. Bana, bu konudaki tüm mesajları okutma başarısını gösterdiler :| Paylaşımlar için de sağol ilginç dakikalar geçirdik. :D
-
saftiriksincap bunu yazdı:
-----------------------------Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
@saftiriksincap brachypelma smithi ye bak hocam. en sakin ve en güzel türlerdendir.
-----------------------------hocam her zaman bi diş geçirme olasılığı varmış ya, o da bize denk gelir :)
-----------------------------Evet o olasilik her zaman var, Brachypelma smithi uysal turler arasinda gosterilir yalniz, sunu da bilmek gerekir ki bu hayvanlarda da bireyden bireye karakter ozellikleri degisiyor. Yani bendeki Brachypelma smithi sakin olabilir, sendeki tam aksine davranislar gosterebilir.
EgmnCyln bunu yazdı:
-----------------------------Çok enteresan şeyler bunlar ya. Hem tırsarım, hem de ilgimi çekerler. Bana, bu konudaki tüm mesajları okutma başarısını gösterdiler :| Paylaşımlar için de sağol ilginç dakikalar geçirdik. :D
-----------------------------Hocam bir cok insan bu hayvanlara karsi on yargili yaklasiyorlar,iyy ne bicim hayvan bunlar,killi,cok cirkin,sevimsiz vs gibi. Onlara sormak isterim kac kere yakindan gorduler su canlilari,bu canlilar hakkinda ne biliyorlar,bildikleri cogu sey yalan yanlis bilgiler,yanlis anlama sakin sozum sana degil ;)
Merak edilen seyler varsa eger cevaplayabilirim.
Ilginc dakikalar gecirttiysek bizde cok mutlu olduk benim elemanlarla :)
-
-
@bloom hocam biraz sinirlendirmişsin versiyi :D bu arada ben de b.albopilosumu satıp adult bi tarantula almayı düşünüyorum.
bi de şu walckenaeri'leri merak ediyorum adultların gövde boyları kaç cm ulaşıyor

-
Yem olarak ne yiyo bunlar ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Yem olarak ne yiyo bunlar ?
-----------------------------küçük olanlar, canlı un kurdu, meyve sinekleri büyükler çekirge, blaptica dubia..
kendi evinde yetiştirebileceğin gibi canlı yem satan bikaç firma var oralardan da temin edebiliyorsun..
-
@Nespace Aslinda Brachypelma albopilosum guzel hayvandir,bende vardi yalniz erkek cikmisti baska birisine satmistim ciftlestirmesi icin,eger disi olsaydi satmazdim.
Eresus cok buyuk olmuyor,bendeki bir disi, govde boyu yaklasik 2cm falan oluyor bildigim kadariyla. Erkekleri daha kucuk oluyor,yalniz daha renkli oluyorlar.
Aslinda sinirlenmedi sadece yerinden cikmak istemedi :)
Bak burdaki eleman sinirlendi :)
-
hocam nası gidio bizimkilerle ? :D
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam nası gidio bizimkilerle ? :D
-----------------------------:D :D guzel gidiyo valla hocam,sen de katilmak istiyon mu ?
Selam olsun herkese :)