Bu Da Benim Hobim
-
aklıma yüzüklerin efendisi kralın dönüşündeki örümcekli sahne geldi aklıma . garip
-
ekrandan suratıma zıplayacakmış gibi şu:

-
Bende de 3 tane var çocukluğumdan beri örümcek severdim geçen temmuzda aldım sonunda :)
-
baboonlari ne yaptin fatih: ) agac turlerine agirlik vermissin: ) bu konu kilitlenir benden demesi nitekim benim akrep konusuda 27 sayfa olduktan sonra kilitlenmisti: )
-
edit
-
Hacı, bunların kapsız toprak üstünde fotolarını çekersen benim sayfaya koyalım nasıl olur ?
Avicularia versicolor, çektiğin gibi meselâ ama el, kaplar o bu gözükünce olmuyor :))
http://www.facebook.com/pages/Wild-Life-Nature-Vah%C5%9Fi-Ya%C5%9Fam-Ve-Do%C4%9Fa/241815257949 -
fotoğraf makinası ne kullanıyon hocam macro çekimler çok güzel ama genede la böyle hobimi olur... :|
-
tavuk beslesene aslanım. en azından etiden yumurtasından faydalanırsın. bu hayvanlar ne değişik yarabbim. tırstım :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------süper bi hobiye sahipsin bizim evdekiler buna izin verselerdi bende böcek besleyecektim :) konuyu baştan sona okudum herkes böceklerden nefret ediyor gibi halbuki nekadar güzel hayvanlar ya bunları gordukten sonra bi gaza gelip besleyebilirim.
-----------------------------Evdekilere beni ornek goster :D 5 senedir hic bir sey olmadi bana,sana da olmaz herhalde :) Baslamak istersen yardimci olurum ;)
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Zehirliler mi la? Geçen de akrep besleyen bi' tane daha vardı o da huylandırmıştı beni böyle.
Edit büdüt:
Pterinochilus lugardi - Venom Potency: Strong
Haplopelma lividum - Venom Potency: Strong
Poecilotheria regalis - Venom Potency: medically significant bite
Psalmopoeus cambridgei - Galiba bu zehirsiz ohh iyi bi' tane bi' tanedir.
Acanthoscurria geniculata - Bu da bilinmiyor
Avicularia versicolor - Bilinmiyor
Grammostola pulchra - Bilinmiyiii
Grammostola pulchra - BilinmiyiiiYukarıdaki ismi kalın yazan elemanlardan uzak durun beyler mazallah. :D
-----------------------------Hocam sen Psalmopoeus cambridgei turunu de koyu yazanlarin arasina kat :D
proxy bunu yazdı:
-----------------------------
baboonlari ne yaptin fatih: ) agac turlerine agirlik vermissin: ) bu konu kilitlenir benden demesi nitekim benim akrep konusuda 27 sayfa olduktan sonra kilitlenmisti: )
-----------------------------Baboonlara devam hoca,onlarida eklerim ;) Baboonsuz olmaz bu hobi :D
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Hacı, bunların kapsız toprak üstünde fotolarını çekersen benim sayfaya koyalım nasıl olur ?
Avicularia versicolor, çektiğin gibi meselâ ama el, kaplar o bu gözükünce olmuyor :))
http://www.facebook.com/pages/Wild-Life-Nature-Vah%C5%9Fi-Ya%C5%9Fam-Ve-Do%C4%9Fa/241815257949
-----------------------------Tamamdir hayvanlar su an arkadasta,buyuk ihtimal yarin alicam,fotograflarini cektikten sonra,paylasirim burda ;)
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------fotoğraf makinası ne kullanıyon hocam macro çekimler çok güzel ama genede la böyle hobimi olur... :|
-----------------------------Hocam fotograf makinam Sony DSC H20. Boyle hobi oluyomus demek ki :)
-
oğlum 2 3 günde bir örümcek var gibi hissediyorum yatağımda yataktan nasıl kalkçağımı şaşırttırıyorum bide düstüne bu resimler yapma bunu :D