Bu Da Benim Hobim
-
Kaylule bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Kaylule bunu yazdı:
-----------------------------örümcek ve ağı unutkanlık yapar reis
-----------------------------Ne alaka hacu ?
-----------------------------öyle işte... bende dini metinlerde okumuştum ama
not:denedim test ettim yapıyor..
-----------------------------Hocam cidden öyle bi muhabbet varsa görmek isterim nerde yazdığını, ama bana çok inandırıcı gelmedi.
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------örümcek ve ağı unutkanlık yapar reis
-----------------------------Ne alaka hacu ?
-----------------------------öyle işte... bende dini metinlerde okumuştum ama
not:denedim test ettim yapıyor..
-----------------------------Hocam cidden öyle bi muhabbet varsa görmek isterim nerde yazdığını, ama bana çok inandırıcı gelmedi.
-----------------------------Burhânü'd-Din el-Bâcî '' Tahzîrul-İhvan mimmâ yûrisü'l fakra ve'n-Nisyân ''
eserinde geçmesi lazım.
ama ben kendimde gözlemledim bunun böyle olduğunu,, ister kimyasal olarak ister manyetik olarak bilmiyorum nasıl düşünüsen düşün.ama böyle bi etkisi kesinlikle vardır.
-
-
Hatun arka bacak calisiyo duzenli olarak :)
-
Paylasilamamazlik bu olsa gerek :)
-
normalde böceklerden çok korkarım ama biraz geçti görünce bunları ve söyledin sözlerle
-
hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------normalde böceklerden çok korkarım ama biraz geçti görünce bunları ve söyledin sözlerle
-----------------------------Aslinda korkulacak hic birseyleri yok,korkan insanda zamanla alisiyor (arkadasimin uzerinde denedim) . :)
-
Konunun içeriğini ezberlediğim için başlığı görünce direkt tüylerim diken diken oluyor sabredemedim girdim yine konuya.
Nasıl bir şeydir o ya.
Bu arada videolarda tarantula (tür cins ismini hatırlamıyorum) gördüm suyun içinde duruyordu. Nasıl nefes alabiliyor?
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Konunun içeriğini ezberlediğim için başlığı görünce direkt tüylerim diken diken oluyor sabredemedim girdim yine konuya.
Nasıl bir şeydir o ya.
Bu arada videolarda tarantula (tür cins ismini hatırlamıyorum) gördüm suyun içinde duruyordu. Nasıl nefes alabiliyor?
-----------------------------Hysterocrates turleri su altinda durabiliyorlar, yalniz nasil yaptiklari hakkinda herhangi bir fikrim yok malesef. Bende de bir adet var yalniz dalis yaptirmayi hic denemedim.
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Konunun içeriğini ezberlediğim için başlığı görünce direkt tüylerim diken diken oluyor sabredemedim girdim yine konuya.
Nasıl bir şeydir o ya.
-----------------------------Hysterocrates turleri su altinda durabiliyorlar, yalniz nasil yaptiklari hakkinda herhangi bir fikrim yok malesef. Bende de bir adet var yalniz dalis yaptirmayi hic denemedim.
-----------------------------Benim biyoloji bilgime göre örümceklerde kitapsı akciğer vardı, su altında yaşamaları için solungaç gerekiyor ya da hava kesesi ile çok az miktarda hava kullanmalı.