Bu Da Benim Hobim
-
Cesnist bunu yazdı
Birden huylandım şimdi gece detan kutusunu yastığımın altına koyayım :D İlginç bi hobiymiş hocam da ne kadar para harcadın bunlara sonuçta duvardan toplamadın bunları.
Valla hic hesap etmedim ne kadara mal oldugunu sanirim yaklasik olarak 550 euro falan tutar herhalde. Elimde olanlar bunlar.
0.1 Acanthoscurria geniculata
0.1 Avicularia versicolor
1.0 Avicularia huriana
0.0.2 Brachypelma vagans
0.1 Brachypelma albiceps
0.1 Ceratogyrus darlingi
0.2 Ceratogyrus marshalli
0.1 Chilobrachys fimbriatus
0.0.1 Chilobrachys andersoni
0.0.1 Chilobrachys sp blue
0.1.2 Cyricosmus elegans
0.0.1 Grammostola pulchra
0.1 Hysterocrates gigas
1.0 Lasiodora parahybana
0.1 Orphnaecus sp.blue
0.0.3 Poecilotheria formosa
0.1 Psalmopoeus irminia
0.2 Pterinochilus chordatus
0.0.1 Pterinochilus murinus
0.0.2 Theraphosinae sp Panama
1.1 Thrixopelma Ockerti
0.0.3 Androctonus crassicauda
0.1.1 Mesobuthus gibbosus
XX.XX.XX Blaptica dubia
1.5.XX Gromphadorhina portentosa -
şu konu her anasayfaya çıktığında ayaklarımı katlyıroum masaya sandalyeye felan koyuyorum kendicme kıvrılıyorum :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
şu konu her anasayfaya çıktığında ayaklarımı katlyıroum masaya sandalyeye felan koyuyorum kendicme kıvrılıyorum :)
Hocam adresini ver de sana yollayayim 3-5 tane, yanina da biraz Gromphadorhina portentosa koyayim. :D
-
Bence bu tür zevksel konular güzel oluyor. Mesela bu arkadaşın örümcek sevdasını bu konuda öğrendim, netde dolaşırken bazen gözüme çarpan örümcek haberi ve resimleri pm olarak ona iletiyorum. Bilgilendirme adına güzel işlevsellik katıyor bu tür konular.
Birde yanlış hatırlamıyorsam, akrepçi vardı forumda. :D
Bende hamster hastasıyım gerçi şu an yoklar istemeden verdiğim bir yiyecek sonucu zehirledim galiba bilmiyorum :d ikisi aynı anda ölünce bu kanıya vardım kendi kendime.
coLin tarafından 23/Eki/12 20:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Bloom bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Hocam adresini ver de sana yollayayim 3-5 tane, yanina da biraz Gromphadorhina portentosa koyayim. :D
Ben adres versem bana yollar mısın? Ciddiyim.
-
Bloom bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bide eve yollıcan? abooo.. evsizim ben evsiz.. evim yok öle sokaklarda yaşıyom :D
-
Nefret Ettim Dersem Yeridir... Hiç Sevmedim Ben Senin Bu Hobini...
-
hobin farklı olabilir ama eğlenceli olsa gerek ablam korkmasa bende bakarım 2-3 tanede bunlardan da olmadı yunanistandan saka getiricem kısmetse kafesteki kuştanda korkmaz diye düşünüyorum :)
ayrıca bizimde lisedeyken tarantula besleyen bi arkadaş vardı okulun bahçesinden arı kurt ne yakalarsa su şişesine koyup canlı canlı tarantulasının olduğu kavanoza atıyodu hayvanı mutlu oluyo diye :))
-
Bu tarantulalar bana hep stalini hatırlatır nedense
-
MaviGozluDev bunu yazdı
:D aynen