Bu Da Benim Hobim
-
Aman discovery deki bear grylls görmesin bunları..
-
Aslinda o videodakileri yem icin beslemiyorum, onlari da evcil hayvan olarak besliyorum, yem olarak kullandiklarim Blaptica dubia.
@Darkskull forumlara falan giriyo musun? Nickin ne eger giriyorsan. Merak ettim de :)
-
şu çok tatlıymış :D o gözler ne yahu :D
evde küçük kardeşim olmasa bende beslemek istiyorum bu tür şeyler.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------şu çok tatlıymış :D o gözler ne yahu :D
-----------------------------Onlemini aldiktan sonra bence herhangi bir sorun cikmaz ;)
O zaman biraz daha yakindan bakabilirsin gozlere :)
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------şu çok tatlıymış :D o gözler ne yahu :D
-----------------------------Onlemini aldiktan sonra bence herhangi bir sorun cikmaz ;)
O zaman biraz daha yakindan bakabilirsin gozlere :)
-----------------------------hacı gözleri çok hoşuma gitti yahu. onlar ne öyle :D
çizgi filmdeki örümcekler gibi. vallahi alasım geldi.
fiyat vermen gerekirse nedir hocam bunun değeri ?
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu tarantula işi güzel birşey ama şu hamam böceklerinden kurtul :D
-----------------------------
aga tarantulaya ekmek mi versin -
@angelofhope sanıyorum fotoğraftaki tür lasiodora parahybana, çok pahalı bi tür değil türkiyede de kolay bulabileceğin bi türdür. üretim konusunda sıkıntısız bi tür 2.5 -3 cm 50 küsür liraya satılıyordu forumun birinde.. bu arada fotoğrafların kalitesi mükemmel hocam. yakın çekim feeding videoları da ekleyebilirsen muhteşem olur..
-
@angelofhope nespace in dedigi gibi fotograftaki Lasiodora parahybana, cok fazla pahali bir tur degildir, Theraphosa turlerinden sonra en buyuk turdur, yetiskin bir bireyin bacak capi bir yemek tabagi kadar olabilir.
Almak istersen yardimci olabilirim.
@nespace yarin bi yakin cekim yemleme videosu cekmeyi deniyeyim bakalim ;)
Bu da esantiyon :)
-
Kronolojik olaraktan, nasil basladin, neden boyle bi hobi, nerden esti ve 'elemanlarini' nereden temin ettin hocam? Ayrica izmirdeysen bi ziyaretine gelmek isterim :D
-
hacı senin eve beni peygamber gelse sokamaz!