Bu Da Benim Hobim
-
ürkütücülüğünü bi yana bırakırsak.. ben görsel açıdan desenlerine ve renklerine bayıldım.. güzel tasarım fikri verebilirler insana :) çok değişik bir hobi ben onlarla aynı oda da bile kalamam :) gece gece rüyama girmese bari :)
-
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------O zaman sizin bahsettikleriniz Solifugae 'dir, diger bir adiyla Böğü.
-----------------------------Böğü'nün resmine baktım, evet buna çok benziyor.Kıç tarafı biraz büyük bunun.Benim gördüklerimde yoktu galiba.Zehri öldürücümü bunun hocam ? yoksa abartmışlar mı :)
-----------------------------Hocam bu hayvanlar zehirsizdir,insana karsi bir zarari yoktur,millet kurusiki sallamayi cok iyi biliyor, kic tarafi yani abdomenin buyuk ya da kucuk olmasi ne kadar beslendigi ile alakali olabilir,belki az beslendigi icin kucuktur.
-----------------------------bende tam bunu dicektimde resmini bulamadım telefonda.zehirsiz hocam bunlar.ama sağlam zıplarlar. bi aralar tv de cıktıydı et yiyen böcekler diye fln o bu işte.
-
hocam yapma etme gözünü seveyim ya, tahribat olarak toplanıp sana muhabbet kuşu, papağan, ne bileyim kedi köpek, hamster falan alalım.
-
hepsi birbirinden sevimli diyordum,
ta ki video'ları izleyene dek :)
benden uzak olsunlar :)
bizim evdede(öğrenci evi) kalorifer böcekleri var hemde baya bi, mutfakta beslene beslene baya büyümüşler
alıştık artık kankimiz oldular, bazen uçmaya falan kalkışıyorlar, allahdan odalara gelmiyorlar :)
-
ya bi git adamı huylandırma :D kaşındırcan mı sen bizi be ya :D
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------O zaman sizin bahsettikleriniz Solifugae 'dir, diger bir adiyla Böğü.
-----------------------------Böğü'nün resmine baktım, evet buna çok benziyor.Kıç tarafı biraz büyük bunun.Benim gördüklerimde yoktu galiba.Zehri öldürücümü bunun hocam ? yoksa abartmışlar mı :)
-----------------------------Hocam bu hayvanlar zehirsizdir,insana karsi bir zarari yoktur,millet kurusiki sallamayi cok iyi biliyor, kic tarafi yani abdomenin buyuk ya da kucuk olmasi ne kadar beslendigi ile alakali olabilir,belki az beslendigi icin kucuktur.
-----------------------------bende tam bunu dicektimde resmini bulamadım telefonda.zehirsiz hocam bunlar.ama sağlam zıplarlar. bi aralar tv de cıktıydı et yiyen böcekler diye fln o bu işte.
-----------------------------Demek ki korucular yemiş bizi.yalnız zehirsiz olduğunu bilseydim yinede tırsardım bunlardan.Bu ne pis bir hayvandır arkadaş.zıplamasının dışında çok hızlı hareket ediyorlar.hemde insanlardan hiç çekinmiyorlar.12 saat nöbet tutardık yazın bunlar yüzünden ayakta dikilirdim hep.bir de etmi yiyormuş.bunu bilseydim herhalde askerliği bitiremezdim..
bloom, bu hayvanlarla hobi mobi olmaz hocam.. sigarayı bırakır gibi yavaş yavaş kurtul bence.gece gece ürperdim videolardan resimlerden..
-
akşama ızgara yap da yiyek bari boş boş durmasınlar
-
r10aldinho bunu yazdı:
-----------------------------hepsi birbirinden sevimli diyordum,
ta ki video'ları izleyene dek :)
benden uzak olsunlar :)
bizim evdede(öğrenci evi) kalorifer böcekleri var hemde baya bi, mutfakta beslene beslene baya büyümüşler
alıştık artık kankimiz oldular, bazen uçmaya falan kalkışıyorlar, allahdan odalara gelmiyorlar :)
-----------------------------off abi ne çektim o böcklerden ya. 4 ay yurtta kaldım 4 ay işkence gibiydi. Alman hamam böceği mi ne diyorlar onlara. Duvarda yürürken filan birden zıplıyorlar. Gece 10 kere kalkardım bunlar yüüznden kolum gıdıklansa hemen kalkar etrafı gözetler bulduklarımı imha ederdim. Biraz daha kalsaydım yurtta delririrdim yani. Etraftaki en ufak bir hareketliliği bile algılayacak duruma gelmiştim:))
İlaç da çözüm değil bunlara gece de 4 km yol gidebiliyorlarmış .80 tane blok vardı hangi birini ilaçlıycan. Bunlar yüzünden hergün dışarda yiyorduk yemeği.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------ugur0 bunu yazdı:
.......
-----------------------------
Hocam bu hayvanlar zehirsizdir,insana karsi bir zarari yoktur,millet kurusiki sallamayi cok iyi biliyor, kic tarafi yani abdomenin buyuk ya da kucuk olmasi ne kadar beslendigi ile alakali olabilir,belki az beslendigi icin kucuktur.
-----------------------------Demek ki korucular yemiş bizi.yalnız zehirsiz olduğunu bilseydim yinede tırsardım bunlardan.Bu ne pis bir hayvandır arkadaş.zıplamasının dışında çok hızlı hareket ediyorlar.hemde insanlardan hiç çekinmiyorlar.12 saat nöbet tutardık yazın bunlar yüzünden ayakta dikilirdim hep.bir de etmi yiyormuş.bunu bilseydim herhalde askerliği bitiremezdim..
bloom, bu hayvanlarla hobi mobi olmaz hocam.. sigarayı bırakır gibi yavaş yavaş kurtul bence.gece gece ürperdim videolardan resimlerden..
-----------------------------et fln yemiyolardı sanırım öle saglam ısırdıklarından bu isim takılmıstı. omurgasız hayvanlar kitabımı bulamadım daha iyi bilgi verirdim yoksa bunlarla ilgili.
-
hay amk nerden gidiysem..
02.21e kadar konuya girmeden durabildim.
dur bi bakıyım lan bizimkilerin hobilerine dedim..
lakin girmez olaydım.
kollll gibi hamam böceğimi (burda soguk bi titreme geldi) dersin.
garip grup akrepler spaydilermi dersin.
hay amk ya... uyu gelde şimdiiii (ıyyyy 2. soguk titremeeeee)