Bu Da Benim Hobim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

ürkütücülüğünü bi yana  bırakırsak.. ben görsel açıdan desenlerine ve renklerine bayıldım.. güzel tasarım fikri verebilirler insana :) çok değişik bir hobi ben onlarla aynı oda da bile kalamam :) gece gece  rüyama girmese bari :) 

Başarı için kişilikte değişim şart..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

Bloom bunu yazdı:
    -----------------------------

CyberAngel bunu yazdı:

Bloom bunu yazdı:

O zaman sizin bahsettikleriniz Solifugae 'dir, diger bir adiyla Böğü.

Böğü'nün resmine baktım, evet buna çok benziyor.Kıç tarafı biraz büyük bunun.Benim gördüklerimde yoktu galiba.Zehri öldürücümü bunun hocam ? yoksa abartmışlar mı :) 

ss

Hocam bu hayvanlar zehirsizdir,insana karsi bir zarari yoktur,millet kurusiki sallamayi cok iyi biliyor, kic tarafi yani abdomenin buyuk ya da kucuk olmasi ne kadar beslendigi ile alakali olabilir,belki az beslendigi icin kucuktur.

bende tam bunu dicektimde resmini bulamadım telefonda.zehirsiz hocam bunlar.ama sağlam zıplarlar. bi aralar tv de cıktıydı et yiyen böcekler diye fln o bu işte.

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam yapma etme gözünü seveyim ya, tahribat olarak toplanıp sana muhabbet kuşu, papağan, ne bileyim kedi köpek, hamster falan alalım.

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

hepsi birbirinden sevimli diyordum,

ta ki video'ları izleyene dek :)

benden uzak olsunlar :)

bizim evdede(öğrenci evi)  kalorifer böcekleri var hemde baya bi, mutfakta beslene beslene baya büyümüşler

alıştık artık kankimiz oldular, bazen uçmaya falan kalkışıyorlar, allahdan odalara gelmiyorlar :)

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya bi git adamı huylandırma :D kaşındırcan mı sen bizi be ya :D

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

Bloom bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Bloom bunu yazdı:

Böğü'nün resmine baktım, evet buna çok benziyor.Kıç tarafı biraz büyük bunun.Benim gördüklerimde yoktu galiba.Zehri öldürücümü bunun hocam ? yoksa abartmışlar mı :) 

ss

Hocam bu hayvanlar zehirsizdir,insana karsi bir zarari yoktur,millet kurusiki sallamayi cok iyi biliyor, kic tarafi yani abdomenin buyuk ya da kucuk olmasi ne kadar beslendigi ile alakali olabilir,belki az beslendigi icin kucuktur.

bende tam bunu dicektimde resmini bulamadım telefonda.zehirsiz hocam bunlar.ama sağlam zıplarlar. bi aralar tv de cıktıydı et yiyen böcekler diye fln o bu işte.

Demek ki korucular yemiş bizi.yalnız zehirsiz olduğunu bilseydim yinede tırsardım bunlardan.Bu ne pis bir hayvandır arkadaş.zıplamasının dışında çok hızlı hareket ediyorlar.hemde insanlardan hiç çekinmiyorlar.12 saat nöbet tutardık yazın bunlar yüzünden ayakta dikilirdim hep.bir de etmi yiyormuş.bunu bilseydim herhalde askerliği bitiremezdim.. 

bloom, bu hayvanlarla hobi mobi olmaz hocam.. sigarayı bırakır gibi yavaş yavaş kurtul bence.gece gece ürperdim videolardan resimlerden.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

akşama ızgara yap da yiyek  bari boş boş durmasınlar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

r10aldinho bunu yazdı:

hepsi birbirinden sevimli diyordum,

ta ki video'ları izleyene dek :)

benden uzak olsunlar :)

bizim evdede(öğrenci evi)  kalorifer böcekleri var hemde baya bi, mutfakta beslene beslene baya büyümüşler

alıştık artık kankimiz oldular, bazen uçmaya falan kalkışıyorlar, allahdan odalara gelmiyorlar :)

off abi ne çektim o böcklerden ya. 4 ay yurtta kaldım 4 ay işkence gibiydi. Alman hamam böceği mi ne diyorlar onlara. Duvarda yürürken filan birden zıplıyorlar. Gece 10 kere kalkardım bunlar yüüznden kolum gıdıklansa hemen kalkar etrafı gözetler bulduklarımı imha ederdim.  Biraz daha kalsaydım yurtta delririrdim yani. Etraftaki en ufak bir hareketliliği bile algılayacak duruma gelmiştim:))

İlaç da çözüm değil bunlara gece de 4 km yol gidebiliyorlarmış .80 tane  blok vardı hangi birini ilaçlıycan. Bunlar yüzünden hergün dışarda yiyorduk yemeği.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

ugur0 bunu yazdı:

Bloom bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

Bloom bunu yazdı:

.......

Demek ki korucular yemiş bizi.yalnız zehirsiz olduğunu bilseydim yinede tırsardım bunlardan.Bu ne pis bir hayvandır arkadaş.zıplamasının dışında çok hızlı hareket ediyorlar.hemde insanlardan hiç çekinmiyorlar.12 saat nöbet tutardık yazın bunlar yüzünden ayakta dikilirdim hep.bir de etmi yiyormuş.bunu bilseydim herhalde askerliği bitiremezdim.. 

bloom, bu hayvanlarla hobi mobi olmaz hocam.. sigarayı bırakır gibi yavaş yavaş kurtul bence.gece gece ürperdim videolardan resimlerden.. 

et fln yemiyolardı sanırım öle saglam ısırdıklarından bu isim takılmıstı. omurgasız hayvanlar kitabımı bulamadım daha iyi bilgi verirdim yoksa bunlarla ilgili.

imza
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hay amk nerden gidiysem..

02.21e kadar konuya girmeden durabildim.

dur bi bakıyım lan bizimkilerin hobilerine dedim..

lakin girmez olaydım.

kollll gibi hamam böceğimi (burda soguk bi titreme geldi) dersin.

garip grup akrepler spaydilermi dersin.

hay amk ya... uyu gelde şimdiiii (ıyyyy 2. soguk titremeeeee)

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 53245 Toplam Mesaj: 279