Bu Da Benim Hobim
-
rakkoc bunu yazdı:
-----------------------------Bu olsa olsa benim fobim olur :)
-----------------------------:))
-
Bir ara bir şey yazmıştım bu konuya, fırsatın olmadı herhalde.
-
Hocam sende karadul var mı ? Onların fiyatları ne kadar oluyor ?
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bir ara bir şey yazmıştım bu konuya, fırsatın olmadı herhalde.
-----------------------------Ahh unuttum onu ya,kusura bakma,istegini halledicem hocam ;)
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam sende karadul var mı ? Onların fiyatları ne kadar oluyor ?
-----------------------------Bende karadul yok,istanbul da bir arkadasim uretmisti bana da gondericekti fakat sonra bidaha ses cikmadi.
Onlar ufak oluyor 2cm civari.Fiyatlari cok pahali degil bildigim kadariyla.Ortalama 15-20 euro dur,tam emin degilim ama.
-
Bende orumcekleri cok seviyorum nickimden de anlaşılcağı üzere.Şuan da Ankara'da ikamet etmekteyim.Zaman öncesinde Adana'da oturuyordum.Orta boy büyüklükte bir örümcek tarafından sokulmuştum.Rengi kahverengiye yakındı.İlk soktuğu zamanda ani baş dönmeleri oldu.Akşam yemeğinden sonra af edersiniz yediklerimi çıkarıp kusmuştum.Herhangi bir tibbi yardım almadım.Ertesi günlerde herşey düzelmişti.
Örümcekler hakkında sohbet etmekden zevk alırım.Görüşmek isterim.
-
Evde bunlardan 1 tanesinin varlığını bilsem o gece uyuyamam. İmkan yok yani...
Ya ben onu öldürmeli ve dışarı atmalıyım yada o eve gitmem. (=
-
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------Bende orumcekleri cok seviyorum nickimden de anlaşılcağı üzere.Şuan da Ankara'da ikamet etmekteyim.Zaman öncesinde Adana'da oturuyordum.Orta boy büyüklükte bir örümcek tarafından sokulmuştum.Rengi kahverengiye yakındı.İlk soktuğu zamanda ani baş dönmeleri oldu.Akşam yemeğinden sonra af edersiniz yediklerimi çıkarıp kusmuştum.Herhangi bir tibbi yardım almadım.Ertesi günlerde herşey düzelmişti.
Örümcekler hakkında sohbet etmekden zevk alırım.Görüşmek isterim.
-----------------------------Zaten dunyada bir kac orumcek disinda; saglikli ve alerjisi olmayan insanlar asiri derecede tehlikeli turler yok. Onde gelen tehlikeli turlerden bildigim kadariyla ilk ikisi Phounetria turleri ve Avustralya'da yasayan Atrax robustus.
Siz forumlara uyemisiniz,nickiniz nedir ?
-
Adana da çok büyük tür örümcekler bulunmamakta sanıyorum ki başkasının beslediğiydi beni ıssıran.Hala sağ elimin serçe parmak hizasında izi çok hafiften durur.
Herhangi bir forum sitesine üyeliğim yok.Fakat bu tarz konularla zamanım oldukça ilgileniyorum.
Ayrıca videolarına ve resimlerine bayıldım.Özellikle dikkatimi en çok çeken türler tarantulalardır.Mavi renkli olana bayıldım.
Başlıkta buda benim hobim yazısını görünce aklıma ilk gelen şu oldu :D
http://diziizle.yazete.com/extra.php?catID=12
-
byorumcek bunu yazdı:
-----------------------------Adana da çok büyük tür örümcekler bulunmamakta sanıyorum ki başkasının beslediğiydi beni ıssıran.Hala sağ elimin serçe parmak hizasında izi çok hafiften durur.
Herhangi bir forum sitesine üyeliğim yok.Fakat bu tarz konularla zamanım oldukça ilgileniyorum.
Ayrıca videolarına ve resimlerine bayıldım.Özellikle dikkatimi en çok çeken türler tarantulalardır.Mavi renkli olana bayıldım.
Başlıkta buda benim hobim yazısını görünce aklıma ilk gelen şu oldu :D
http://diziizle.yazete.com/extra.php?catID=12
-----------------------------Issiran nasil bir turdu,renkleri falan nasildi ?
Videolarin devamini burda gorebilirsin : http://www.youtube.com/user/fatich00/videos
Videoyu izledim, bu da benim hobim :)
-
kardes sen bunları dövüştürüyor musun veya büyük bi böcek atıp onun örümcekle mücadelesini filan videoya aldın mı hiç