Bu Da Benim Hobim
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Bloom bunu yazdı:
-----------------------------pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Konunun içeriğini ezberlediğim için başlığı görünce direkt tüylerim diken diken oluyor sabredemedim girdim yine konuya.
Nasıl bir şeydir o ya.
Bu arada videolarda tarantula (tür cins ismini hatırlamıyorum) gördüm suyun içinde duruyordu. Nasıl nefes alabiliyor?
-----------------------------Hysterocrates turleri su altinda durabiliyorlar, yalniz nasil yaptiklari hakkinda herhangi bir fikrim yok malesef. Bende de bir adet var yalniz dalis yaptirmayi hic denemedim.
-----------------------------Benim biyoloji bilgime göre örümceklerde kitapsı akciğer vardı, su altında yaşamaları için solungaç gerekiyor ya da hava kesesi ile çok az miktarda hava kullanmalı.
-----------------------------Aynen dediklerin dogru kitapsi akciger (booklung) var orumceklerde, yalniz su altinda nasil solunum yaptigini bilmiyorum. Senin soyledigin sekilde solunum yapiyor olabilir. Bi arastirayim bakalim.
-
Hocam farklı hobilerin olabilir manyaklık olarak görmüyorum da .Araknafobia olup olmadığını çözemediğim bi durumum var. Hiçbir hayvandan korkmam , yalnız örümceği gördüğüm anda bile bi tuhaf oluyorum. Keşke örümceklerim falan yazsaydın başlığa açmazdım
-
pSkpt bunu yazdı:
-----------------------------Konunun içeriğini ezberlediğim için başlığı görünce direkt tüylerim diken diken oluyor sabredemedim girdim yine konuya.
Nasıl bir şeydir o ya.
Bu arada videolarda tarantula (tür cins ismini hatırlamıyorum) gördüm suyun içinde duruyordu. Nasıl nefes alabiliyor?
-----------------------------Hysterocrates turleri su altinda durabiliyorlar, yalniz nasil yaptiklari hakkinda herhangi bir fikrim yok malesef. Bende de bir adet var yalniz dalis yaptirmayi hic denemedim.
-----------------------------Benim biyoloji bilgime göre örümceklerde kitapsı akciğer vardı, su altında yaşamaları için solungaç gerekiyor ya da hava kesesi ile çok az miktarda hava kullanmalı.
-----------------------------Hocam konuyu biraz arastirdim,hava kesecikleri olusturuyorlarmis.
Su videoyu izle, tam olarak ne demek istedigimi anlayacaksin.
-
Bloom bunu yazdı:
Nasıl bir şeydir o ya.
-----------------------------Hocam konuyu biraz arastirdim,hava kesecikleri olusturuyorlarmis.
Su videoyu izle, tam olarak ne demek istedigimi anlayacaksin.
http://www.youtube.com/watch?v=XNBEQwPC3Yo
-----------------------------Tahmin ettiğim gibi akıllı hayvanlarlar acaba o balon nasıl patlamıyor.
-
Yeni gelen hatun :

Bu da gecen sene akrep yavrulari olan bi murid vardi, ondan aldigim yavrulardan bir tanesi :

Kicinda :) kalp desenli kucuk kizimiz :

-
yeni gelen hatun iyiymiş :D
-
albiceps cok tatlı hoca ya.. bir tane de ben juve albiceps sahibi olsam ne güzel olurdu.
-
Hocam evinde herhangi bir duruma karşı bir panzehir falan bulunduruyormusun yoksa ısırırlarsa helvanı yemeyemi geliriz?
-
Zachariah bunu yazdı
Hocam evinde herhangi bir duruma karşı bir panzehir falan bulunduruyormusun yoksa ısırırlarsa helvanı yemeyemi geliriz?
Hayir hocam panzehir yok, Asya ve Afrika turlerinin zehirleri tehlikeli, eger issirilirsan isirilan bolgede kasilma,kramp,kizariklik,sisme,yanma; mide bulantisi,kusma,kalpcarpintisi gibi belirtiler goruluyor, yani olmuyorsun , helva yiyemiyecen. :)
@Nespace, forumlarda satilik ilanlarina bak arada belki denk gelir.
-
dikkat et seni ısırmasınlar örümcekadama dönersin
sonra türklerinde örümcek adamı olur