folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?

Bu Ülkede Yaşamak İçin Sebebiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

Hocam niye yanlış anlamışsın mevzuyu onu çözemedim. "Neden ülkende kalıyor ve yaşıyorsun?" sorusu yersiz bir sorudur. Çünkü hayatın gereği doğduğun yetiştiğin yerde kalmaktır. Fakat bu gereklilik ve normal durum anormal bir şekilde tersine dönmüş ve içerisine doğduğun topluluk ve topraktan ayrılmak istiyorsan o zaman " neden gitmek istiyorsun?"  diye sorabilirsin. Bu abes olmaz. Yani bu birisine neden ekmek yediğini sormaya benzer. Ekmek yiyen birini görünce "AA sen niye ekmek yiyorsun?" diyerek ellerini çenenin altında birleştirmezsin. Ekmek yemeyenş görünce istisnai bir durum olduğunu anlar ve nedenini öğrenmek istersin.

Sürünmüyorum. Günlerimin ekseriyeti de işim sebebiyle düşünmekle geçer. Fakat bu gitme meselesinde feveranın düzeyini şuursuzca yükselten arkadaşlarımız artık biraz bokunu çıkarmaya başladılar. Hep aynı goygoy hep aynı terane. Sorumsuz ve paçoz yakınmaların dışında geçer akçe göremiyorum.

Hayatın gereği Niye doğduğun yaşadığın yerde kalmaktır?  Ve hatta neden bu durum Normal ve Gerek karşılanırken, Mahalle şehir ülke değiştirmek  ve/veya oralarda yaşamak Anormal karşılanıyor. 

Bana göre insan Rahatsız bir varlık. Hele bir de gelirini belirli bir mekandan sağlamıyorsa Düzenini yada varlığını geçişken bir şekilde farklı ülkelere taşıyarak bağımsız bir şekilde yaşayabilir. Bunun anormallikle ne alakası var. Ha, sayıca az insan yapabiliyorsa bunu ve buna diğerlerinin sayıca çok olmasına bağlayarak anormallik diyemeyiz bana göre. 

Neticede örneği az'dır, ama vardır. 

Siyasi ve sair baskıyı yok farz ediyorum

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    italyan bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

Ülkemiz çok güzel çok iyi.Fakat biz kişisel olarak önümüzdeki 50-60 seneyi kurtarmak için çocuklarımızın geleceğini çalmayı bırakmalıyız.Bu soruyu sen ne istersin diye sorsalardı.Oy zamanı oyumu kullanıp hiçbir partiye taraf olmayıp işime gücüme gidip,ailemle vakit geçirip,badetimi filan yapıp normal insan gibi yaşama sürecimi doldurmak isterdim.

Tabiatı tarihi coğrafyası güzel. Üstünde yaşayanların zihniyeti korkunç.... 

Senin motivasyonun , sebebin ne peki hocam değinmemişsin.

Motivasyon değil hocam.Yani bizi kimse ülkesinde istemez.Bizim yaşayacağımız tek yer burası.Nereye gitsek ikinci sınıf insan muamelesi görürüz.

Bugün 3 Mayıs Türkçülük günü... 
    @skyvalet 'in söylediği doğru. Bizi kim niye ülkesinde istesin ? Türkiye diye bir ülke hala varken yurtdışına gitmek tatlı. Bu gidemeyenlerde birşekilde yurtdışına gitseydi eğer geriye bu ülkede ne kalacaktı ? Birbirine saygısı olmayan , iletişim kurmaktan aciz veya işine öyle geldiği için masum insanları terörist olmakla niteleyen, birbirine düşman araplaşmış bir toplum... Suriyelilerin üreme hızı ve devletin bunu teşvik edici politikaları göz önüne alınırsa Türkiye - Çomaristan'a dönüşecek.... 

Biz şuan bu atmosferi yarattıkları için güvendiğimiz devlete kırgınız. Fakat gurbet ellerde birgün vatansız kalırsak ve dönecek bir yerimiz olmadığı için gittiğimiz o çok medeni ülkelerde faşizmin kurbanı olursak belki çok geç olur ama o zaman anlarız ; vatanını bırakıp gitmek değil , sonuna kadar mücadele etmek gerektiğini.... 

Kim garantisini verebilir Yahudilerin başına gelenin Diaspora Türklerinin başına gelmeyeceğini.... 

italyan tarafından 03/May/19 11:13 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

tarihte ilk defa ülke ayrımını kim yaptı merak ediyorum.

ulan tüm dünya birlik içinde niye yaşayamıyoruz.

dünyada o kadar çok güzel yerler var ki, oraları gidip görmek için birilerinden izin almamız gerekiyor, ne kadar saçma bir durum.

LynXMaSTeR tarafından 03/May/19 11:18 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

dünyada o kadar çok güzel yerler var ki, oraları gidip görmek için birilerinden izin almamız gerekiyor, ne kadar saçma bir durum.

Hocam ben Reptilyanlar var diyorum, bana inanmıyorlar.. İnsanları bölen ve birbirileri ile savaştıran bu insanımsı kertenkeleler, ve yılanlar ki yılanlar iyicil imişler, kertenkele olanlar ise kötücül imişler, işte bu varlıklar yönetim kademelerimize kadar sızıyorlar, ve paranın gücünüde kullanarak (Illuminati) oluşumları oluşturuyorlar, Leydi Dayana'nın sır dedikleri ölümü aslında sır falan değil, ingiltere kraliyet ailesine bir insanın girmesi, ve sırları öğrenmesi ile ve bir röportajda üstü kapalıda olsa farktan söz etmesi onun sonunu getirrmişti. 

İnan ki hocam onlar bizi bölmeseler insanlar aslında yumuşak huylu varlıklardır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Hocam ben Reptilyanlar var diyorum, bana inanmıyorlar.. İnsanları bölen ve birbirileri ile savaştıran bu insanımsı kertenkeleler, ve yılanlar ki yılanlar iyicil imişler, kertenkele olanlar ise kötücül imişler, işte bu varlıklar yönetim kademelerimize kadar sızıyorlar, ve paranın gücünüde kullanarak (Illuminati) oluşumları oluşturuyorlar, Leydi Dayana'nın sır dedikleri ölümü aslında sır falan değil, ingiltere kraliyet ailesine bir insanın girmesi, ve sırları öğrenmesi ile ve bir röportajda üstü kapalıda olsa farktan söz etmesi onun sonunu getirrmişti. 

İnan ki hocam onlar bizi bölmeseler insanlar aslında yumuşak huylu varlıklardır.

Reptilyan olayına ben de inanıyorum, özellikle Anunnaki'ler konusu apayrı bir olay mesela. Neyse konuyu saptırmayalım. :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Burdan taaaa niye aile kavramı var ki? ye kadar gideriz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Dentist bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Evet söyleminde haklısın, işte aynı şeyi söylüyoruz bütün insanlar bir ailedirler.. Tek bir toplum olabilirdik, global bir insan topluluğu oluşumuz gezegenizmizde var olan kötücül varlıkların işine gelmiyor. Konuyu saptırmamak için burada bunu noktalayalım.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Dentist bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Evet söyleminde haklısın, işte aynı şeyi söylüyoruz bütün insanlar bir ailedirler.. Tek bir toplum olabilirdik, global bir insan topluluğu oluşumuz gezegenizmizde var olan kötücül varlıkların işine gelmiyor. Konuyu saptırmamak için burada bunu noktalayalım.. :)

Basit, belli bir coğrafyada insanlar ihtiyaçlarını ortakça karşılıyor ve coğrafya büyüyor aileler klanlara dönüşüyor klanlar birleşiyor ilk devletçikleri oluşturuyor bu insanların dilleri ortaklaşıyor ekonomik birliktelik oluşuyor takas ile ve coğrafyaları kendileri gibi konuşmayan kendileri gibi olmayandan ayrışıyor artık diyorlar ki burada oturmayanlar bizden değildir, bizim kurduğumuz sınırlar içinde yaşayacaklarsa bizim dilimizi konuşmalı bizim gibi askerlik yapmalı bizim gibi eğitim görmeli bizim gibi inanmalı ilk devletler aynı dine inanan aynı dili konuşan aynı şekilde giyinen malını talan ettirmemek ailesinin can güvenliğini korumak vs vs için kurulan yapılardır yani sınır kavramı şundan gelir ben çalışıyorum aklımı kullanıp kendim gibi düşünenlerle kooperatifleşiyorum ortak akıl yürütüp bir sistem kuruyorum ve bu sisteme insan iş gücü, koruma için gerekirse can, ve para koyuyorum zamanla benim ailemden 8 10 kişi sistem için dolayısıyla halk için ölüyor zamanla sisteme aktardığım para miktarı artıyor ve artık belli haklarım oluyor vatandaşı olduğum ülkede; sağlığı ele alalım prim ödüyorsun ve devlet sana bakıyor, emeklilik olayına bakalım prim ödüyorsun ve belli bir süre sonra devlet sana çalışamayacak hale geldiğinde para ödüyor, çocuğunu okutuyor vs vs. haliyle göçmen demek bu sisteme beleşten adam girmesi demek, her yeni beleşten girenin senin birikimini sikip atması demek, dolayısıyla sınırlar şarttır ve ülkeye katkısı olmayan sığınmacıların siktir edilip atılması gerekmektedir.

gelişmiş toplumların gelişmemiş toplumları sömürmesi de vahşilik değildir. sen gücün yettiği için bir ineğin sütünü yavrusuna vermiyor kendin içiyorsun, hamile kalsın diye boğa ile zorla çiftleştiriyorsun yani tecavüz ettiriyorsun, bebeğini ondan derhal alıp başka bir yere götürüyorsun ayrı büyütüyorsun, süt vermeyi bırakınca kesiyor ve yiyorsun, bildiğin soykırım yaparak karnını doyuruyorsun, ve bunu bu canlılara güven vererek yapıyorsun, madem doğanın sistemi bu o halde kabul edeceksin, kafası çalışan çalışmayanı ezecek, gücü yeten gücü yetmeyeni parçalayıp yiyecek gücenmeyeceksin güçlü olmak için çalışacaksın. insan dünyadaki en adi yaratıktır ve soyunun bir an önce tükenmesi dünyadaki tüm diğer canlılar için gereklidir.

RETRET tarafından 03/May/19 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Sınırları kaldırıp suriyelileri ülkemize aldık ne hoş oldu değil mi ? :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Basit, belli bir coğrafyada insanlar ihtiyaçlarını ortakça karşılıyor ve coğrafya büyüyor, aileler klanlara dönüşüyor ,klanlar birleşiyor ilk devletçikleri oluşturuyor.  bu insanların dilleri ortaklaşıyor, ekonomik birliktelik oluşuyor, takas ile ve coğrafyaları kendileri gibi konuşmayan, kendileri gibi olmayandan ayrışıyor. artık diyorlar ki burada oturmayanlar bizden değildir, bizim kurduğumuz sınırlar içinde yaşayacaklarsa; bizim dilimizi konuşmalı, bizim gibi askerlik yapmalı, bizim gibi eğitim görmeli, bizim gibi inanmalı.

ilk devletler aynı dine inanan, aynı dili konuşan ,aynı şekilde giyinen, malını talan ettirmemek ailesinin can güvenliğini korumak vs vs için kurulan yapılardır yani sınır kavramı şundan gelir ;ben çalışıyorum aklımı kullanıp kendim gibi düşünenlerle kooperatifleşiyorum, ortak akıl yürütüp bir sistem kuruyorum ve bu sisteme insan iş gücü, koruma için gerekirse can, ve para koyuyorum.  zamanla benim ailemden 8 10 kişi sistem için dolayısıyla halk için ölüyor, zamanla sisteme aktardığım para miktarı artıyor, ve artık belli haklarım oluyor vatandaşı olduğum ülkede; sağlığı ele alalım prim ödüyorsun ve devlet sana bakıyor, emeklilik olayına bakalım prim ödüyorsun ve belli bir süre sonra devlet sana çalışamayacak hale geldiğinde para ödüyor, çocuğunu okutuyor vs vs.

haliyle göçmen demek bu sisteme beleşten adam girmesi demek, her yeni beleşten girenin senin birikimini sikip atması demek, dolayısıyla sınırlar şarttır ve ülkeye katkısı olmayan sığınmacıların siktir edilip atılması gerekmektedir.

gelişmiş toplumların gelişmemiş toplumları sömürmesi de vahşilik değildir.

Sen gücün yettiği için bir ineğin sütünü yavrusuna vermiyor kendin içiyorsun, hamile kalsın diye boğa ile zorla çiftleştiriyorsun yani tecavüz ettiriyorsun, bebeğini ondan derhal alıp başka bir yere götürüyorsun ayrı büyütüyorsun, süt vermeyi bırakınca kesiyor ve yiyorsun, bildiğin soykırım yaparak karnını doyuruyorsun, ve bunu bu canlılara güven vererek yapıyorsun, madem doğanın sistemi bu o halde kabul edeceksin, kafası çalışan çalışmayanı ezecek, gücü yeten gücü yetmeyeni parçalayıp yiyecek ,gücenmeyeceksin güçlü olmak için çalışacaksın.

insan dünyadaki en adi yaratıktır ve soyunun bir an önce tükenmesi dünyadaki tüm diğer canlılar için gereklidir.

Tartışma ortamına katıldığını düşün, birde tersini savunabilir misin @RetRet? 

Bunun haricinde merak ettiğim; Evet @ShockMan söz sende. sende şu anki durumun(@RetRet'in) aksini savunabilir misin?

RitmFarbRacourci tarafından 04/May/19 02:43 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 18796 Toplam Mesaj: 158
niye uyandım lan ben yurtdışı ülke