folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Hakkında Her Şey

Facebook Hakkında Her Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    facebookta yeni hesap açtım. kişisel bilgilerim tamamen uydurmaca. hatta yeni mail alıp onunla kaydoldum. lakin facebook önerilen arkadaşlarda akrabalarımı gösteriyor. facebook beni nerden tanıyor olabilir ?

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

ayni ip adresinden reel olan hesabına giris yaptiysan ordan baglantılı olarak yonlendiriyo olabilir diye düsünüyorum 

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Facebook hesabım a girerken şöyle bir yazı çıkıyor. 

Hesabın geçici olarak kilitlendi.

Hesabına senin dışında kimsenin girememesi için hesabını geçici olarak kilitledik. Hesabına yeniden erişebilmek için lütfen bu hızlı güvenlik kontrolünü tamamla.
    Bir başkasının hesabına erişmeye çalışmanın Facebook'un koşullarına aykırı olduğuna dikkat et. Bu aynı zamanda yasadışı da olabilir. Cihan Özbek değilsen, lütfen aşağıdaki "İptal" düğmesine bas.

Sonrasında cep telefonu numara mesaj göndereceğini söylüyor ama benim o hattım kapalı hesabımı açmanın başka yolu yokmudur?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Hocam facebook sohbette yakın arkadaş grubu hariç kimseyi çevrimiçi göremiyorum ayarlarına baktığımda da herkese müsait olduğumu gösteriyor facebook. Bunu sorunu nasıl hallederiz?

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gs olan yeri nasıl ayarlıyoruz. nasıl yapıyoruz bunu anlatırsanız sevinirim

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    facebookta yeni hesap açtım. kişisel bilgilerim tamamen uydurmaca. hatta yeni mail alıp onunla kaydoldum. lakin facebook önerilen arkadaşlarda akrabalarımı gösteriyor. facebook beni nerden tanıyor olabilir ?
    -----------------------------

Gerçek arkadaşlarını eklediysen , arkadaşlarında akrabaların varsa onlardan bağlantı kuruyodur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

ben bşey duydum!! guyaaaaa facebook ip adreslerini vermiyormuş varmı bunun aslı astarı? bunu soyleyende bır avukat arkdasdı.. yanı ımkansız gıbı 

adlıye yazısı yada emnıyet yazısı ıle nasılverılmezmıs bu baglantı yapılan ipler anlamıs degılım 

bılgı lutfen

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Facebook'ta kızların neden birbirinin duvarına kalp şekli gönderdiğinin sebebini buldum. Meme kanserini kutluyolar/protesto ediyolarmış :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catirti
    catirti's avatar
    Erkek

facebookta  mesaj   gecmisini silebilirmiyiz.. karsı taraf ın  gormemesi onemli mesaj gecmisini... bi yolu varmı acaba ?

Bide facebookta paylastiklarımıza "yorum ve begen " ilmeyi nasıl engelleriz... hani iletiyi goren arkadaslarda sadece "paylaş" seçeneği  gozuksun.... yorum yapamasın yada beğenemesin

Bakan yok galiba bu başlığa. Kac gundur takip ediyorum ...

Toplam Hit: 68157 Toplam Mesaj: 303