folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Hakkında Her Şey

Facebook Hakkında Her Şey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    @BlackApple Örnek veriyorum; Pazartesi ilk kez indirdiysem, cuma günü ikinci kez indiriyorum pazartesiyle aynı yedeği veriyor. Pazar günü tekrar deniyorum değişen bir durum olmuyor bu nedenle merak etmiştim sanki olay 1 kereye mahsusmuş gibi geldi bana. Belirli bir süresi var mı bunun 2 hafta, 1 ay vs gibi?

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fatih66 bunu yazdı:
    -----------------------------

Üstadlarım benim facebook hesabım nedensiz ve uyarı yapılmadan 2010 haziranda bir sabah baktım "bu hesap kapatılmıştır" yazıyor

Attığım mesajlara herhangi bir cevap gelmedi, sağlam mı sövmek lazım, başına böyle bir olay gelen var mı?

hocam verdiğim adreslere mail at cc ve bcc alanlarını mutlaka doldur sorununu kibar bir dille açıkla benim hesabıda kapattılar mail attım 2 ay sonra cevap geldi sonra açtılar hesabımı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İstatistikleri Haftalık veya Aylık olarak indirebiliyorsunuz. Haftanın hangi günden başladığı sizin hangi gün ilk kez istatistik almanıza bağlı. Aylık da aynı şekilde. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    @BlackApple Örnek veriyorum; Pazartesi ilk kez indirdiysem, cuma günü ikinci kez indiriyorum pazartesiyle aynı yedeği veriyor. Pazar günü tekrar deniyorum değişen bir durum olmuyor bu nedenle merak etmiştim sanki olay 1 kereye mahsusmuş gibi geldi bana. Belirli bir süresi var mı bunun 2 hafta, 1 ay vs gibi?

hocam sanırım aylık olarak güncelleniyor 2-3 ay önce indirmiştim birde sen sorunu sorunca yine indirdim 2si farklı bilgilerdi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

farklı bilgisayardan girişlerde cep telefonuna sms onay kodu gelsin seçeneğini aktif etmeme rağmen farklı bir bilgisayardan giriş yapmaya çalıştığımda onay kodu sms olarak telefonuma gelmiyor :) farklı hesaplardan farklı cep telefonlarıyla deneme yaptım fakat yine aynı. onay ekranı çıkıyor telefonunuza sms onay kodu gönderdik diye fakat telefona gelen hiç bir şey yok :) 

güvenlik açısından gayet iyi bir olay fakat çalışmıyor :)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

farklı bilgisayardan girişlerde cep telefonuna sms onay kodu gelsin seçeneğini aktif etmeme rağmen farklı bir bilgisayardan giriş yapmaya çalıştığımda onay kodu sms olarak telefonuma gelmiyor :) farklı hesaplardan farklı cep telefonlarıyla deneme yaptım fakat yine aynı. onay ekranı çıkıyor telefonunuza sms onay kodu gönderdik diye fakat telefona gelen hiç bir şey yok :) 

Telefon numaranı tam olarak nasıl yazdın ? +905xx şeklinde mi? Yoksa yanlışlıkla +9005xx mi yazdın? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

Quetzalcoatl bunu yazdı:

Telefon numaranı tam olarak nasıl yazdın ? +905xx şeklinde mi? Yoksa yanlışlıkla +9005xx mi yazdın? 

bu ayarı yaparken en başta telefonunu eklemen gerekiyor zaten ve o esnada yine onay kodu gönderiyor telefona. ilk başta onay kodu geliyor ayarı aktif etmek için fakat daha sonra farklı pc den giriş yapmaya çalışırken onay kodu gelmiyor sorun bu. 

yani telefon numarasının kodunu yanlış yazsam aktif etme ekranında da sorun çıkartmaz mıydı?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

şuan türkiyede sadece vodafone sms servislerini desteklemektedir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

ayarı aktif etme ekranında alan kodunu kendisi yazıyor zaten 90 olarak. ben sadece 554 şeklinde yazıyorum numarayı. aktif ederken onay kodu geliyor fakat giriş ekranında gelmiyor.

şimdi tekrar deneme yaptım ve yine giriş ekranında onay kodu gelmedi :)

hattım zaten vodafone bu arada.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:

ayarı aktif etme ekranında alan kodunu kendisi yazıyor zaten 90 olarak. ben sadece 554 şeklinde yazıyorum numarayı. aktif ederken onay kodu geliyor fakat giriş ekranında gelmiyor.

şimdi tekrar deneme yaptım ve yine giriş ekranında onay kodu gelmedi :)

hattım zaten vodafone bu arada.

hocam şuraya bak http://www.vodafone.com.tr/VodafoneLive/facebook.php

eğer herşey doğruysa şurdan müşteri hizmetlerine sorununu bildir

Toplam Hit: 71393 Toplam Mesaj: 303