Facebook Hakkında Her Şey
-
çizik
-
@ No_MeRCy arada oluyor böyle cep telefonundan girirp kaldır bağlantını
-
alindi takip :)
-
çizik
-
facebook ta dört beş arkadaşa ortak mesaj attım. isim benzerliğinden dolayı yanlış bir arkadaşada o mesaj gitti... ben bu kişiyi engellesem bu kişiye giden mesajda otomatik olarak silinir mi? yada bu mesajın o kişiye ulaşmasını engelleyecek bir ayar var mı?
-
hacı pm attık daaa ordan yardımcı olucam
-
sakabey bunu yazdı:
-----------------------------
facebook ta dört beş arkadaşa ortak mesaj attım. isim benzerliğinden dolayı yanlış bir arkadaşada o mesaj gitti... ben bu kişiyi engellesem bu kişiye giden mesajda otomatik olarak silinir mi? yada bu mesajın o kişiye ulaşmasını engelleyecek bir ayar var mı?
test ettik engelleme yaptık yemedi -
arkadaşlar ben facebook'a tıkladığımda boş bir ekran çıkıyor karşıma.sadece üstteki bildirim vs. çubuğunu ve profil anasayfa yazılarını görebiliyorum alt kısım boş.ne yapabilirim ?
-
batuhan14 bunu yazdı:
arkadaşlar ben facebook'a tıkladığımda boş bir ekran çıkıyor karşıma.sadece üstteki bildirim vs. çubuğunu ve profil anasayfa yazılarını görebiliyorum alt kısım boş.ne yapabilirim ?
-----------------------------az bekle. net takılınca öle oluyo. ya da web browserini update et.
-
hacı bir abimiz var hesap gecici olarak dondurulmustur diye mesaj aliyor sifresini deiştirmiş ama gizli soru olayi cikiyormuss oda hatirlamiyorum diyor napabılır?
Toplam Hit: 68143 Toplam Mesaj: 303