Facebook Hakkında Her Şey
-
Aynı isimli kişi ve facebook sayfası oluşturdum kişiye aldığım kullanıcı adını sayfaya almak istiyorum ama vermiyor. Kişinin kullanıcı adını değiştirdim şu anda belli bir süre sonra sayfaya alabilir miyim yoksa hiçbir zaman alamaz mıyım?
-
Benimde bir derdim var. Bu salak mynette haber okuyunca duvarımda
"Cem bir makale okudu." die çıkıyor. Mynette hiçbir şekilde facebook ile giriş yapıp bişeylere izin vermedim. Neden böyle bişey çıkıyor duvarımda? Ayrıca nasıl becermişler bu işi :)
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Benimde bir derdim var. Bu salak mynette haber okuyunca duvarımda
"Cem bir makale okudu." die çıkıyor. Mynette hiçbir şekilde facebook ile giriş yapıp bişeylere izin vermedim. Neden böyle bişey çıkıyor duvarımda? Ayrıca nasıl becermişler bu işi :)
-----------------------------faceden myneti beğendiysen ordan sana uygulama iteleyip ordan çekiyo olabilirler. Bknz:siz.net izlesene. vs..
-
cemnet bunu yazdı:
-----------------------------Benimde bir derdim var. Bu salak mynette haber okuyunca duvarımda
-----------------------------bende de aynı sekilde biri var..hiçbir sekilde facebook üzerinden mynet ile ilgili bir baglantım da yok..
o kişinin duvarında olanlar sende de görünüyor olabilir..sallamadıgın birisi ise sil gitsin :))
"faceden myneti beğendiysen ordan sana uygulama iteleyip ordan çekiyo olabilirler. Bknz:siz.net izlesene. vs.."
senin begenmenle ilgisi yok diye düşünüyorum..arkadasın begenmiştir o şekilde sende görünüyor olabilir..
-
Müritler facebookun RSS kodunu nerden bulabiliriz? mesela bende ekli birinin RSS kodu lazım
ya da ben birine RSS kodumu vericem. bunu bilen var mı?
-
dostum facebook hakkında sana bir sorum olucaktı.
şimdi ben bir sayfaya yorum yapıyorum ya.
onu benim arkdaşların duvarında yayınlıyor. bunu istemiyorum nasıl halledebiliyoruz bu durumu -
sorumu tekrarlayayım tam anlatamamışım sanırım.
şimdi ben herhangi başka bir sayfada yorum yapıyorum.
bu yaptıklarımı arkdaşlarımın sayfasında gösteriyo alenen gözüküyor yani.
duvarından bahsetmiyorum.facebooka ilk girdiğimizdekis ayfada çıkıyor işte.
afiş ediyor resmen.
bu durumu ayarlardan kapama olayı varmı.
benim başkasına attığım yorumları filan görmelerini istemiyorum
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------sorumu tekrarlayayım tam anlatamamışım sanırım.
afiş ediyor resmen.
-----------------------------hacı gönderilerini kimse görmesin diceksin en pratik yol bu. e onu dediğinde de zaten bişey paylaşmana gerek yok.
ayarları kurcala orda vardır etiketlendiğim ve yorum yaptıklarımı kimler görebilir diye. oralardan dene. eski face olsa biliyodum da bu karışık. bakıyorum şu an bulabilirsem editlerim.
Edit: haccı o durumunu beüendiğin sayfa temiz ama izmi görene hiç masum gelmiyo. ürkütme sağı solu :D
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------sorumu tekrarlayayım tam anlatamamışım sanırım.
afiş ediyor resmen.
-----------------------------hacı gönderilerini kimse görmesin diceksin en pratik yol bu. e onu dediğinde de zaten bişey paylaşmana gerek yok.
ayarları kurcala orda vardır etiketlendiğim ve yorum yaptıklarımı kimler görebilir diye. oralardan dene. eski face olsa biliyodum da bu karışık. bakıyorum şu an bulabilirsem editlerim.
Edit: haccı o durumunu beüendiğin sayfa temiz ama izmi görene hiç masum gelmiyo. ürkütme sağı solu :D
-----------------------------anlamadım:)izm olayını
-
Birinin hesabını kapatmak için kaç kişinin şikayet etmesi gerekiyor ? Atıyorum * kişi yeterli . Biz zuckberg in hesabını *x500 kişi şikayet etsek hesap kapanır mı?