Facebook Hakkında Her Şey
-
hocam arkadaşın profiline ayip reklamlar giriyor spam gibi.sivilce krem filan reklamı ne yapa biliriz?
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------
hocam arkadaşın profiline ayip reklamlar giriyor spam gibi.sivilce krem filan reklamı ne yapa biliriz?
-----------------------------Dahil olduğu tüm uygulamaları kaldırsın. Bazı ajansların iş güzarlığı. Ayrıca Facebook şifresini de değiştirmesinde yarar var.
-
çizik
-
önüne gelen beni bi gruba kaydediyor. sonra ben o saçma sapan gruplardan tekrar çıkmak zorunda kalıyorum. bunu nasıl engelliycem? bana sormadan beni neden gruba dahil ediyor bu gerizekalı face?
-
SALDIRAY bunu yazdı:
önüne gelen beni bi gruba kaydediyor. sonra ben o saçma sapan gruplardan tekrar çıkmak zorunda kalıyorum. bunu nasıl engelliycem? bana sormadan beni neden gruba dahil ediyor bu gerizekalı face?
-----------------------------Ona karşı bir çözüm bulunmuyor. Arkadaşın olan kişiler seni direk olarak ekleyebiliyorlar. Facebook da bir önlem almamış sonuçta arkadaşların olduğu için. Eklendiğin zaman bildirim göndermek ile yetiniyor.
-
ya bende de şöyle bişey oluyo, facebook'tan mail geliyor(fake değil).
Xxx seni arkadaş olarak ekledi, bakıyorum öyle bi istek yok. Sonra iki - üç gün geçince ben kabul etmeden arkadaşım oluyo? Nasıl oluyor bu? -
lordvader89 bunu yazdı:
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------Ona karşı bir çözüm bulunmuyor. Arkadaşın olan kişiler seni direk olarak ekleyebiliyorlar. Facebook da bir önlem almamış sonuçta arkadaşların olduğu için. Eklendiğin zaman bildirim göndermek ile yetiniyor.
-----------------------------gerizekalı face yazdığıma pişman olmadım... eyw...
-
by_kamu bunu yazdı:
ya bende de şöyle bişey oluyo, facebook'tan mail geliyor(fake değil).
Xxx seni arkadaş olarak ekledi, bakıyorum öyle bi istek yok. Sonra iki - üç gün geçince ben kabul etmeden arkadaşım oluyo? Nasıl oluyor bu?
-----------------------------Bunu arkadaşlarıma soracağım. Bazı buglardan kaynaklanıyordur büyük ihtimal ama Facebook'dan bir arkadaş var ona sorayım böyle bir şey neden olabilir diye.
-
adamsın adam. çizik
-
çzk