Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------sebo adam getirmene gerek yok maç şu ana 7-7 zaten.
merak etme swool saha geçen sahadan baya geniş zaten fotorafını çektik oranda baqabilirisn.
-----------------------------
ama oda haftaya fln bu tarigatın bi müridi olacakhem belki gelmeyen olur onun yerine o gelir olmaz mı?
edit:pardon üye alımları kapandı k son güne kadar belki gelmeyen olur o zmn arkı geitiririm
-
ya bidaha yazıyorum bu sweetyile sweetyvolty aynı adamlar bakın hesap karışmasın ayrıca yorumları okudumdreamnt bi gelicem yazmış başta sonradan ben yokum yazmış bunlar garantimi bi bilgi werineksik olucak ona göre kesin olanlar sölesin
-
Recoba_20 bunu yazdı:
-----------------------------ya bidaha yazıyorum bu sweetyile sweetyvolty aynı adamlar bakın hesap karışmasın ayrıca yorumları okudumdreamnt bi gelicem yazmış başta sonradan ben yokum yazmış bunlar garantimi bi bilgi werineksik olucak ona göre kesin olanlar sölesin
sanırım yeteri kadar oyuncu var, gelmeme gerek yok. Bensiz de fark atarsınız rakip takıma. -
EVET MAÇ TAM 1 HAFTA SONRA ŞU ANDA KADRO 14 KİŞİ |LİFEES,TYLER_DAYİ'NİNDA GELME İHTİMALİ WAR BÜYÜK İHTİMALLE LİFEES GELİCEK.
BULUŞMA YERİMİZ MECİDİYEKÖY OTOBÜS DURAKLARI;
http://rapidshare.com/files/132106105/Yeni_Klasoer__5_.rar.html Halısahanın görüntüsü saha kapalı olduğu için dışından çekebildim.
252
KARTAL-ŞİŞLİGELENLER;
1.Swool
2.dunyahali
3.recoba_20
4.pit10din
5.zamansehri
6.reflex
7.SweetyVolty
8.DjBarky
9.mayrip
10.student
11.madrew
12.seboist
13.lifeless
KİŞİ BAŞI 8 YTL.
-
lifeless üstadla dreamtn yi de yazda 14 olsun 7 - 7 yapın maçı mk
-
dreamtn gelmiomuş memelekete gitmiş.
-
14*8: 112 ytl 3 ytlde ayakkabı desek 115 YTL. 1 maçtan bu kadar çıkıyorsa 10 maçtan 1 milyar vs iyi para vallahülazim:)
-
mayrip bunu yazdı:
14*8: 112 ytl 3 ytlde ayakkabı desek 115 YTL. 1 maçtan bu kadar çıkıyorsa 10 maçtan 1 milyar vs iyi para vallahülazim:)
-----------------------------nan ne adamsın sen hemen hesaba vurdun :D olm komedisin laa gelion dimi sende hea maça
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------dreamtn gelmiomuş memelekete gitmiş.
tmm hocam seboist iki kişi yaz 7/7 olsun -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
lifeless üstadla dreamtn yi de yazda 14 olsun 7 - 7 yapın maçı mk
ben iki kişi geliyorum hocam bölelikle kadro tmmlandı 7/7 :Dmerak etme sen