folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy

Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

Şimdi beyler. bizim takımda istediğimiz bir takım ruhu yoktu. yenmek yenilmek bahane maç şahane misali.

ilk yarı neyse öyle böyle idare edildi. ama ikinci yarı bizdeki adamların hepsi forvete uçunca defans bomboş kaldığından ötürü gelen gol giden gol oldu. 5 fark alan vardı fazla değil. ilk maçta 10 fark atmıştık heralde :) jubaya sorsun herkes bağıra bağıra sesim kısıldı. defansa gelin diyorum bok varmış gibi ileride forvette gol atacam amacında herkes. hele dünyahali dremtn abi 90 kilosun yorulmuşsun boy bakımından defansa geçki adamlara top gelmesin bunu yap bari. dikkatinizi çekerim son 15 dakika defansta oynadım. sadece saçları kıvırcıklı kardeş vardı herkes forverçi kesilmiş. ayrıca aldığım ayakkabının içine tükiriyim getirdiğim ayakkabıyı giyseydim daha iyi koşardım. ayakkabı ayağımı sıkıyor topa vuramıyorum vurduklarımda dışarı gidiyor. ve sürekli yerlerdeyim kaydığı için. bir daha o halısahada maç olmasın.

yine maç olsun studend hoca yine olsun biz bu takımı yeneriz...sonuçta 1-1 durum :) defansta adam akıllı birisi yoktu. ha birde ertesi gün yani bugün işte çalışırken bacak kaslarım ağrıyacağı için pek koşmadım diyorum. otobüste uyumasaydım bugün çalışamazdım. selametle :)

mayrip hacı ben şöyle 4 maç yapıyım aq her hafta bütün maçı çıkartırım ama hacı dün ben bütün gün gezdim ayaklarım perişan bide maç oynadım inan eve giderken ayaklarım zonk zonk luyodu aq ...

he ben nedenmi forvete gittim aq son 10 dakkaya kadar ortadaydım sonra baktım biz boka sardık kimse gelmiyo dünyada açılmış zikerim dedim gol atak bari pas gelmedi . deli oldum sanada alıosun sağdan bomboşum pas istiyorum şut çekiosun . Ayakkabın kötüyse nie şut çekiosun ? bırak biz çekelim . Sonlarda biraz attın ondanda zor durumdaydın hacı eğer pas yapıp iyi anlaşsaydık diyorum defansıda s.et biz bu maçta havada karada alırdık bak haftaya olsun dinlenik geliyim aq gör beni aq topa basamıyorum o derece yorgundum ve şuan bile ayaklarım zonkluyo Her hafta yapalım bi kondisyon olsun havada karada diyorum ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    edit aynı şeleri yazmışım

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    maç çok zevkliydi ama defansa gelmiyenler saolsun buna bende dahilim ama gelebildiğim kadar geldim bi ileri bi geri bende tıkandım tabi denizden sonra halı sahaya gidince böle oluyo taraftarlara teşekkür ederim üşenmeden geldikleri için ayrıca su alan arkadaş ksura bakmasın dier maça gelsin damacana alıcam (parasını wermeyi unuttum) bizim takımda birlik yoktu dier takımda en azından 2-3 defans wardı bizde bi tane o da 2 ye tek te doğal olarak bişi yapamadı maçtan önce student vs mayrip neler oldu anlamadım:) dayı süperdi yine pit10 bu maç iyiydi bacak arası bile attı:) zamanşehride iyidi zaten kaleyi kaplıyodu:) enis sürekli boştu sürekli ordan geldiler sturdent mükemmeldi sebo yorum yok sweety kendi halinde dreamnt 5 fark olduğu için geri gelmedi:),mayripo bişiler yapmaya çalıştı çok koştu ama bitiriciliği iyi deildi bu maç geri kalanlar da iyiydi dünyahali isyanlardaydı olur böle şeyler bizde uyeneriz onlarda yener top yuwarlak maç 90 dakka top bizi sewmedi her maç 0-0 başlar vsvsvsv uzatmıyim herkese teşekkürler/reflex e laflarından dolayı kınıorum:)

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

Şimdi beyler. bizim takımda istediğimiz bir takım ruhu yoktu. yenmek yenilmek bahane maç şahane misali.

ilk yarı neyse öyle böyle idare edildi. ama ikinci yarı bizdeki adamların hepsi forvete uçunca defans bomboş kaldığından ötürü gelen gol giden gol oldu. 5 fark falan vardı fazla değil. ilk maçta 10 fark atmıştık heralde :) jubaya sorsun herkes bağıra bağıra sesim kısıldı. defansa gelin diyorum bok varmış gibi ileride forvette gol atacam amacında herkes. hele dünyahali dremtn abi 90 kilosun yorulmuşsun boy bakımından defansa geçki adamlara top gelmesin bunu yap bari. dikkatinizi çekerim son 15 dakika defansta oynadım. sadece saçları kıvırcıklı kardeş vardı herkes forverçi kesilmiş. ayrıca aldığım ayakkabının içine tükiriyim getirdiğim ayakkabıyı giyseydim daha iyi koşardım. ayakkabı ayağımı sıkıyor topa vuramıyorum vurduklarımda dışarı gidiyor. ve sürekli yerlerdeyim kaydığı için. bir daha o halısahada maç olmasın.

yine maç olsun studend hoca yine olsun biz bu takımı yeneriz...sonuçta 1-1 durum :) defansta adam akıllı birisi yoktu. ha birde ertesi gün yani bugün işte çalışırken bacak kaslarım ağrıyacağı için pek koşmadım diyorum. otobüste uyumasaydım bugün çalışamazdım. selametle :)

hah işte arkadaş defansta olan adam anlıyo ne çektiğimizi 2 kişi kalmış defansta herkes ilerde her atak gol oluyo . ayrıca 3. maç bu sahada olmasın sik gibiydi kale önünde duramıyosun bi ara ayakkabıları çıkarıyım öyle kalecilik yapıyım dedim ama olmadı :D . bi dahaki maç kadiköyde olacam mayripim bu kez çakıcaz merak etme  ;)

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

ilk yarı neyse öyle böyle idare edildi. ama ikinci yarı bizdeki adamların hepsi forvete uçunca defans bomboş kaldığından ötürü gelen gol giden gol oldu. 5 fark falan vardı fazla değil. ilk maçta 10 fark atmıştık heralde :) jubaya sorsun herkes bağıra bağıra sesim kısıldı. defansa gelin diyorum bok varmış gibi ileride forvette gol atacam amacında herkes. hele dünyahali dremtn abi 90 kilosun yorulmuşsun boy bakımından defansa geçki adamlara top gelmesin bunu yap bari. dikkatinizi çekerim son 15 dakika defansta oynadım. sadece saçları kıvırcıklı kardeş vardı herkes forverçi kesilmiş. ayrıca aldığım ayakkabının içine tükiriyim getirdiğim ayakkabıyı giyseydim daha iyi koşardım. ayakkabı ayağımı sıkıyor topa vuramıyorum vurduklarımda dışarı gidiyor. ve sürekli yerlerdeyim kaydığı için. bir daha o halısahada maç olmasın.

Öenmli olan oynamaktı zaten , maç çok zevkliydi , benim açomdan da arkadaşlarla tanışmak çok iyi oldu.Herkes kardeş gibiydi o yüzden daha da zevkli oldu.

Haftaya da siz yenersiniz , kadrolar eşit gibi, o gün formda olan takım kazanır

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    beyler hala konusyormusunuz yaa siz hee gol yemek için elimden geleni yaptım hatta student le kalemize şut çekerken ayaklarımız takıldı tok kornere çıktı daha ne yapalım...Andy e dedim ki bak 2 gol yersem yemege goturcem cepte para yok:) dedim yemesem sen beni götürcen oda yok dedi son 15 dakka hiç gol yemedim...Reflex sanda gelice bi dahaki maç olursa senden de kolay kolay gol yemicem avans verdim ilk 5 golu toplamda 8 golunuz var :e neyse yine çok konustum ::) see you

dün, bugün, iki gün önce ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

videolarla resimler nerde kaldı ?  Baştan söyleseydiniz  Yenerseniz  koymayız videolarla resimleri , biz de yenmezdik , berabere ayarlardık maçı ,

zemahşeriye bi dahaki maçta gol atıcam , bu maçta atamadım :))    kale boşken önümden geçen topa dokunamadım :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:

videolarla resimler nerde kaldı ?  Baştan söyleseydiniz  Yenerseniz  koymayız videolarla resimleri , biz de yenmezdik , berabere ayarlardık maçı ,

zemahşeriye bi dahaki maçta gol atıcam , bu maçta atamadım :))    kale boşken önümden geçen topa dokunamadım :))

üzme canını ya önümüzdeki maçta sen rovaşataya galk bende gelişine vole vururum golu atarız :D

dün, bugün, iki gün önce ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hala resimler ve videolar konulmamaış be neiş a.q. dünya abi koysana videoları ve resimleri

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

zamansehri bunu yazdı:
    beyler hala konusyormusunuz yaa siz hee gol yemek için elimden geleni yaptım hatta student le kalemize şut çekerken ayaklarımız takıldı tok kornere çıktı daha ne yapalım...Andy e dedim ki bak 2 gol yersem yemege goturcem cepte para yok:) dedim yemesem sen beni götürcen oda yok dedi son 15 dakka hiç gol yemedim...Reflex sanda gelice bi dahaki maç olursa senden de kolay kolay gol yemicem avans verdim ilk 5 golu toplamda 8 golunuz var :e neyse yine çok konustum ::) see you

aq 2 tane attım sana :) aq sonra tıkandım koşamadık aq :) yalnız hopp goll nasıldı :) yalnız yalan aq köşelere felan atlıyo diyoki gol yicem devleştin aq :)= 

Toplam Hit: 27294 Toplam Mesaj: 244