Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------Enis bunu yazdı:
-----------------------------
lan o kadar organize ettik takımı goller attık pres yaptık bizi konuşan yok :|
la enis sen ilk yarıda iyi oynadın sonra içtiğin sigara ve biralardan dolayı tıkandın fazla övünme :Dedit:bide triump beni nasıl bi otbüse koydun yaa
önümde 3 tane fıstık gibi karı göğüs şov yapıo zor dayanadım walla
dedim dayiyim şunu cama yada elleyem D:
--------------------------ahaha olum bu yaşta pezemenklik yakışmıo şebo sana aq dayıcakmış müee :D aq anlaşılmazsın lan dayasanda :)
-
seboist bunu yazdı:
la enis sen ilk yarıda iyi oynadın sonra içtiğin sigara ve biralardan dolayı tıkandın fazla övünme :Dedit:bide triump beni nasıl bi otbüse koydun yaa
--------------------------ahaha olum bu yaşta pezemenklik yakışmıo şebo sana aq dayıcakmış müee :D aq anlaşılmazsın lan dayasanda :)
-
Dreamtn bunu yazdı:
seboist bunu yazdı:
şaka maka o kadarda deil ama kadın ikide bir diğer kadının ağzına eğiliyo gel sende bakma göğüslerine -
süt yoktur orda , sulanma boşuna :))))
şaka , şaka :))
buarad dediğin gibi sen bize geçtikten sonra rakip takımın defansı çöktü :)) , sen varken farketmiyorlardı ama sen çıkınca dolduramdılar senin alanı ,
-
student bunu yazdı:
-----------------------------süt yoktur orda , sulanma boşuna :))))
şaka , şaka :))
buarad dediğin gibi sen bize geçtikten sonra rakip takımın defansı çöktü :)) , sen varken farketmiyorlardı ama sen çıkınca dolduramdılar senin alanı ,
değerimi fark ettiğin için saol hoca :Dhadi haftaya bi daha maç yapak a.q. bu süperdi
-
dünya upload et lan resimleri felan aq !
-
Dreamtn bunu yazdı:
dünya upload et lan resimleri felan aq !
harbiden ya resimler fln videolar herkz çektiğini koysun lütfen yaanerde kaldı videolar ve resimler
pit10 sendede resim vardı koysana onları
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
seboist en küçük yegenimdir artık. gerek yaş gerekse ebat olarak :D seviyorum lan seni :D
-----------------------------Güzel maç olmuş güzle muhabbet dönmüş anlaşılan oda süper Allah azınızın tadını bozmasın beyler. 3. maça mümkün olursa bende gelicem sırf makara kukara için oynamayı düşünmüyorum bünye oldu 130 kg anasını satayım ezer geçer parlatır modu var hız aldımı :)
Dayıya ve tüm ahaliye selam kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
seboist en küçük yegenimdir artık. gerek yaş gerekse ebat olarak :D seviyorum lan seni :D
-----------------------------Güzel maç olmuş güzle muhabbet dönmüş anlaşılan oda süper Allah azınızın tadını bozmasın beyler. 3. maça mümkün olursa bende gelicem sırf makara kukara için oynamayı düşünmüyorum bünye oldu 130 kg anasını satayım ezer geçer parlatır modu var hız aldımı :)
Dayıya ve tüm ahaliye selam kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle
bide videoları ve resimler koysalar ortamın ne kadar süper olduğunu göreceksin ama hala kymadılar deli oldum -
Şimdi beyler. bizim takımda istediğimiz bir takım ruhu yoktu. yenmek yenilmek bahane maç şahane misali.
ilk yarı neyse öyle böyle idare edildi. ama ikinci yarı bizdeki adamların hepsi forvete uçunca defans bomboş kaldığından ötürü gelen gol giden gol oldu. 5 fark falan vardı fazla değil. ilk maçta 10 fark atmıştık heralde :) jubaya sorsun herkes bağıra bağıra sesim kısıldı. defansa gelin diyorum bok varmış gibi ileride forvette gol atacam amacında herkes. hele dünyahali dremtn abi 90 kilosun yorulmuşsun boy bakımından defansa geçki adamlara top gelmesin bunu yap bari. dikkatinizi çekerim son 15 dakika defansta oynadım. sadece saçları kıvırcıklı kardeş vardı herkes forverçi kesilmiş. ayrıca aldığım ayakkabının içine tükiriyim getirdiğim ayakkabıyı giyseydim daha iyi koşardım. ayakkabı ayağımı sıkıyor topa vuramıyorum vurduklarımda dışarı gidiyor. ve sürekli yerlerdeyim kaydığı için. bir daha o halısahada maç olmasın.
yine maç olsun studend hoca yine olsun biz bu takımı yeneriz...sonuçta 1-1 durum :) defansta adam akıllı birisi yoktu. ha birde ertesi gün yani bugün işte çalışırken bacak kaslarım ağrıyacağı için pek koşmadım diyorum. otobüste uyumasaydım bugün çalışamazdım. selametle :)