Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
kalecilerde para ödesin kardeşim. insanı zora sokmayın. 2 golde bir kaleden çıkalım. eğlencesine yapıyoruz bunu. o kadar ciddiye almanın gereği yok.
-
Gençler büyük maça sadece 2 gün kaldı herkesi bekleriz sahaya... kamera olayınada gelince NTVSPOR la anlaştık :p Tüm TBT ekbini bu maça davet ediyoruz....
-
Beyler Gerçekten böyle kamerası olan warsa getirebilir.Geçen maçı ex mikmiş bırakmıştı bu maçın çeikimi güzel olsada millet futbolcu görsün :F
-
Beyler DjBarky gelemiomuş işi çıkmış anlıyıcağıız ir kişi eksiğiz.
-
yaw ben onla tanışmak istiyodumm olucak işmi şimdi bu
-
Gelen yok mu hea 1 kişi eksik kadroda yer bulmak isteyenler adını dunyahaline yazdırsın :e
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
kalecilerde para ödesin kardeşim. insanı zora sokmayın. 2 golde bir kaleden çıkalım. eğlencesine yapıyoruz bunu. o kadar ciddiye almanın gereği yok.
eet ya madiid sıkıntısı olanlar nasıl ödeyecek 9.5 ytl yi geliş gidiş parasıda var bunun kaça tuttun hocam biraz nidirin ben zor para bulurum bu ne yaw :S:Z:D:( -
seboist bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
eet ya madiid sıkıntısı olanlar nasıl ödeyecek 9.5 ytl yi geliş gidiş parasıda var bunun kaça tuttun hocam biraz nidirin ben zor para bulurum bu ne yaw :S:Z:D:(
-----------------------------kalecilerde oynamıyor mu halisahada , halıya onlarda basıyorlar :))
-
Enis bunu yazdı:
maç parasını biri çeksin geliyim yoksa gelemem örenci adam her hafta buluşmayı kaldıramıyo canlarım
eet ya ben iki kişi adına 17 getirebilirim anca olur dimi :D:S:Z -
yaa tmm bi zamansehri sürekli kaleci olcak bizim takımda sürekli kaleci yok dewirli geçicez onun parasınıda ben öderim ;)
Toplam Hit: 27333 Toplam Mesaj: 244