folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy

Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerçekten maç çok zevkliydi , özellikle ilk yarı bayağı çekişmeliydi ,

dünyahali , böyle tatlı dokundurmalar olacak ki bir dahaki maç dört gözle beklensin ,

sonuçta zevk için oynuyoruz , haftaya da siz yenersiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------

hala konuşuyolar yyaaa :|

yediğin bacak arası yediğin orta sahadan gol

llaaa bi susun kaybolun yyaaa :F

şebo konuşşş :B

-----------------------------
    konuşurum tabi hayatında kimseye bacak arası atmadınmı ayrıca bacak arası attıktan sonra topu sen almadın o yüzden bi önemi yok orta sahadan attığına gelelim geçen maçta ben attım senin ortasaha dediğinden daha uzaktı hiç konuşma ama sebo konuşsun:)

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    resimleri yarın atıcam 400 MB tuttu yaa :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

geçen sefer ki o kaleciyle juba bir mi :|

her vurduğunuzu yemişti :|

ama bu sefer student abi harikaydı özellikle

iki serdarı da ayrıca öpüyorum biri özel istekle izlemeye geldi diğeri de süper oynadı :)

llaaa olum 3. maçta da dağıtırız yeter ki siz isteyin :B

şebo ve student bizde olduğu sürece korkum yok :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek

edit büdüt

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    @ Maçın yıldızları tyler_dayı / Student'dı @ İlk yarım saatde bjk formalı elemanla reflex sağdan soldan yardırdılar ama sonra kesildiler. @ Sanırsam 6 gol farkla maç sona erdi. @ Galip gelen takımın kalecisi sağa sola laf yetiştirmekte sarfettiği enerjinin yüzde 12'sini kurtarışlarına yansıtsaydı maçı sıfıra karşı alırlardı:) Şaka yapıyorum kaleci panter gibiydi.Panter değilse bile kedi gibiydi @ seboist kardeşimi hem attığı 2 golden dolayı tebrik etmek istiyorum.Fakat o saatlerde dışarıda olmasını da tasvip etmiyorum. @ Ayrıca tüm ekibin; maç esnasında çekim yapan elemanın hem çekim yapmasından hemde 4,5 oyuncunun su ihtiyacını kendi cebinden karşılaması yüzünden teşekküre layık olduğunu söylemek isterim. @ top berbattı.yamuk ve balon gibiydi. @ maç esnasında tesislerin tuvaletine girmek için gelen çingene kızlardan biriyle yanımda oturan arkadaş arasında sanırsam bir elektriklenme oldu.sürekli gözü onlardan birindeydı:) @ mağlup takımın 2 sağ kanat oyuncusunun(kocaeli formalı ve dar şortlu) topa hakimiyetleri,topla koşmaları vs..futbola aşina olmadıklarını bariz şekilde ortaya koyuyordu fakat etkisiz oynadılar. @ mağlup takımın kalecisi ölümüne kurtarışlar yaptı.Fakat yapttığı her degaj üst ağlara çarpıp rakibin önüne düşüyordu:) @ bide şeboist kardeşime kuru fasulye muamelesi yapılmasını şiddetle kınıyorum:P sahi neden 15. dakkadan sonra takım değiştirdi? @ maç sonrasında gerek tesisleri basan yunuslarla gerekse mecidiyeköyün ortasında yapılan kargaşayı görup -noluyor gençler!diye soran polislerle dialoğundan dolayı reflex'in polis fetişisti olduğunu düşünüyorum:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    @Triumph, seboist'e kurufasulye muamelesi yapılmadı, iki takım oyuncu konusunda eşit değildi, ilk yarı karşı tarafdan ikinci yarı bizden oynadı :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    seboist en küçük yegenimdir artık. gerek yaş gerekse ebat olarak :D seviyorum lan seni :D

all this pain is an illusion...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

bizim açımızdan maç iyi başlamıştı . defans biraz ileri açılmaya başlayınca tarrağı yan bastık . şimdi bahane göstermek gibi olmasın ama kalenin önü sik gibiydi buz pateni yapılır derece kaygandı , buna rağmen tellerden gelip kafama çarpıp gol olması, yakın direkteki arkadaşın topu uzaklaştırmak için vurup bana çarpıp gol olması, sebo nun ters pasını biraz dalgınlığıma gelerekten yemek (canı sağolsun kardeşimin) + enis ipnesinin ballı golleri maçı bitirdi bizim için.

Ayrıca reflexxe burdan 3. maçın bu maç gibi olmayacağını iletiyorum .

son olarak daha önce görmediğim bir çok müridle tanışma fırsatı buldum hepinizi sevdim :) . Dayıyla tanışma fırsatını bulduğum içinde ayrıca müteşekkirim  :) .

not : 3. maç bu sahada olmasın a.k

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 27297 Toplam Mesaj: 244