Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
gerçekten maç çok zevkliydi , özellikle ilk yarı bayağı çekişmeliydi ,
dünyahali , böyle tatlı dokundurmalar olacak ki bir dahaki maç dört gözle beklensin ,
sonuçta zevk için oynuyoruz , haftaya da siz yenersiniz
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------hala konuşuyolar yyaaa :|
yediğin bacak arası yediğin orta sahadan gol
llaaa bi susun kaybolun yyaaa :F
şebo konuşşş :B
-----------------------------
konuşurum tabi hayatında kimseye bacak arası atmadınmı ayrıca bacak arası attıktan sonra topu sen almadın o yüzden bi önemi yok orta sahadan attığına gelelim geçen maçta ben attım senin ortasaha dediğinden daha uzaktı hiç konuşma ama sebo konuşsun:) -
resimleri yarın atıcam 400 MB tuttu yaa :D
-
geçen sefer ki o kaleciyle juba bir mi :|
her vurduğunuzu yemişti :|
ama bu sefer student abi harikaydı özellikle
iki serdarı da ayrıca öpüyorum biri özel istekle izlemeye geldi diğeri de süper oynadı :)
llaaa olum 3. maçta da dağıtırız yeter ki siz isteyin :B
şebo ve student bizde olduğu sürece korkum yok :)
-
edit büdüt
-
...
-
@ Maçın yıldızları tyler_dayı / Student'dı @ İlk yarım saatde bjk formalı elemanla reflex sağdan soldan yardırdılar ama sonra kesildiler. @ Sanırsam 6 gol farkla maç sona erdi. @ Galip gelen takımın kalecisi sağa sola laf yetiştirmekte sarfettiği enerjinin yüzde 12'sini kurtarışlarına yansıtsaydı maçı sıfıra karşı alırlardı:) Şaka yapıyorum kaleci panter gibiydi.Panter değilse bile kedi gibiydi @ seboist kardeşimi hem attığı 2 golden dolayı tebrik etmek istiyorum.Fakat o saatlerde dışarıda olmasını da tasvip etmiyorum. @ Ayrıca tüm ekibin; maç esnasında çekim yapan elemanın hem çekim yapmasından hemde 4,5 oyuncunun su ihtiyacını kendi cebinden karşılaması yüzünden teşekküre layık olduğunu söylemek isterim. @ top berbattı.yamuk ve balon gibiydi. @ maç esnasında tesislerin tuvaletine girmek için gelen çingene kızlardan biriyle yanımda oturan arkadaş arasında sanırsam bir elektriklenme oldu.sürekli gözü onlardan birindeydı:) @ mağlup takımın 2 sağ kanat oyuncusunun(kocaeli formalı ve dar şortlu) topa hakimiyetleri,topla koşmaları vs..futbola aşina olmadıklarını bariz şekilde ortaya koyuyordu fakat etkisiz oynadılar. @ mağlup takımın kalecisi ölümüne kurtarışlar yaptı.Fakat yapttığı her degaj üst ağlara çarpıp rakibin önüne düşüyordu:) @ bide şeboist kardeşime kuru fasulye muamelesi yapılmasını şiddetle kınıyorum:P sahi neden 15. dakkadan sonra takım değiştirdi? @ maç sonrasında gerek tesisleri basan yunuslarla gerekse mecidiyeköyün ortasında yapılan kargaşayı görup -noluyor gençler!diye soran polislerle dialoğundan dolayı reflex'in polis fetişisti olduğunu düşünüyorum:)
-
@Triumph, seboist'e kurufasulye muamelesi yapılmadı, iki takım oyuncu konusunda eşit değildi, ilk yarı karşı tarafdan ikinci yarı bizden oynadı :)
-
seboist en küçük yegenimdir artık. gerek yaş gerekse ebat olarak :D seviyorum lan seni :D
-
bizim açımızdan maç iyi başlamıştı . defans biraz ileri açılmaya başlayınca tarrağı yan bastık . şimdi bahane göstermek gibi olmasın ama kalenin önü sik gibiydi buz pateni yapılır derece kaygandı , buna rağmen tellerden gelip kafama çarpıp gol olması, yakın direkteki arkadaşın topu uzaklaştırmak için vurup bana çarpıp gol olması, sebo nun ters pasını biraz dalgınlığıma gelerekten yemek (canı sağolsun kardeşimin) + enis ipnesinin ballı golleri maçı bitirdi bizim için.
Ayrıca reflexxe burdan 3. maçın bu maç gibi olmayacağını iletiyorum .
son olarak daha önce görmediğim bir çok müridle tanışma fırsatı buldum hepinizi sevdim :) . Dayıyla tanışma fırsatını bulduğum içinde ayrıca müteşekkirim :) .
not : 3. maç bu sahada olmasın a.k
