Halısaha Maçı Rövanş|Mecidiyeköy
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
Yendik gururumuzla alnımız daha da ak artık Dayı Pit10 swool enis emeği geçen her takım arkadaşımı gönülden tebrik ediyorum :D
-----------------------------lan aq 10 kilosun koşamıyosun aq :) 90 kiloyum maçın yarısından sonrasını oynamadım
SwettyVolty : Amq giymiş haci formasını zayıf ama harbiden ayağına top sürmemiş koşmuyoda aq . Ben şey düşündüm aq sigara versek maçta daha pis koşardık deli aq biri bitmeden birini yakıyo aq :) ciğer diye bişi yok.
Tyler_Dayi : Muhabbeti özellikle otobüste ettiğimiz muhabbetler hoş güzeldi :) Maç esnasında ilk dakkalar ayağının ayarını yapmak için çok uraştı dağa taşa çok attı . Sonrasında açıldı Dayının içinde çok büyük bir hırs var zaten o hırs adam etti o takımı yoksam bi bok olmazdı :)
Zamanşehri : Senin ben aq Gol yicem diyosun aq yavaş isabetli vuruyoz yemiosun sen ne dönmesin aq gol yicem dedin devleştin aq . fotolarda haraket yapmamışsındır umarım aq .
Seboist : Aq Konsere götürelesi çocuk aq . Bi baktım ezilcek mezilcek diye fırlama çıktı 14 yaşında aq ama 8 yaşında gösteriyo boy olarak ondan ama aferin sana iyi oynadın.
Swoll : Akıllı oynadı nede olsa karadenizli uşak :) pas yaptı iyiydi.
pit10din : Fazla yeteneği yok ama pas yaptı felan . Çok bişi konuşulmaz . :)
Student : Ben bişi diyimmi bu maçı onlarda student olmasa alamazdık adam yaş itibariyle tecrübeli oynuyor . Defansta çok açımı kapattı gıcık oldum . Ama bi o kadarda iyi tatlı bir abimiz :) Not : Sahaya geldi dio hangi grupsunuz dedi swolldu heralde abi sen yanlış geldin heralde bizim 8-9 adam başını kaşıdı biri çıktı tahribat heh tahribatmı dedi tmm ben student diyince tabi :) ...
Enis : Değişik oynuyo aq ama fena oynamadı :) helal olsun . Yalnız aq adamın binbir derdi var aq . Dahada iyi oynardı.
Bizim Takım ;
Recoba_20 : bence bizim takımın en iyi oynuyanı oydu fakat benim oyundan düşmem nedeniyle(tabi düşerim aq bütün gün istiklal mistiklal yap sonra gel bida maç yap eve gittim ayağımda karasullar aq :) yine reflexle iyi işler yaptılar başta . :)
Mayrip : Mayrip çok koşuo boş koşuyo diyebilirim bencil hiç pas atmıyor aq :) He karıştırmayın aq normalde dünya tatlısı bi adam aq :) ama maçta gıcık oldum çok boşta pozisyonda hep çaktı aq .
Dünyahali : Defanstı aq yeniyoduk forvete geçti zıçtık aq tek başına kaldı bizim bi arkadaş adını hatırlamıom şişman olan(madrew) olabilir ,ayak tekniği yok ama koşuo mücadele ediyo helal olsun :)
Madrew : (Bizim defansta şişman olan çocuğun nickiydi heralde) : Top sürmemiş çocukken ayağına ama aq helal olsun çocuğa hatasız oynadı çok topa ayağını soktu. Helal olsun kutluyorum kardeşim .
Juba : Maçın yıldızı aq . :) ya aq avuta çıkan topa zıplıyo aq topu içeri alıyo aq bi kaleci ama aq topu ele almadı bi kere aq full yumrukluyo ve zıplamaktan başka bi kaleciliği yok iyi zıplıyo ama bazı toplara boy nedeniyle kısa kaldı :) Ama helal olsun elinden geleni yaptı.
Dreamtn : Maçın ilk 10 dakkası oynadım aq . Sonra çok pis kesildim 90 kiloyum aq taşımak basit değil bide bütün gün yürüdüm çok yorulmuştum geldim aq zıçtım bu maçta aq. oynamayı unutmuşuz aq . Her hafta olursa kondisyon yaparsam aqrum ortalığın :)
Reflex : Helal olsun yi forvetti bişi demiyorum. Fakat maçın yarısından sonra pas gelmedi boş koştu yoruldu bitti. Neyse güzeldin hacı . :) Senle ilerde iyi anlaşırsak çok pis oynarız. :)
Herkezi yazdım heralde maç böyleydi işte aq :) -
gelen herkeze tşk ederim güzel maçtı.ilk dakikalar biz öndeydik saolsun bizim takım arkadaşımız sebo kendi kalesine topu yuvarladı.zaten kendi kalemize atııgımız gol 2 veya 3 tane bide kalecinin boy hiç yok köşelere topu koy içerde top ısınma şutlarını çektigimde görmüşsünüzdür. bana burdan zamanşehrini övenler oluyo ya :D sadece gülüyorum üstüne gelen topu bizim kalecide tuttu önemli olan köşelerden topu çıkarmak :P neyse sende güzeldin janım.azrail baba geldigin için tşk ederim özlemiştik sen bence hala yoldasındır :D edit:recoba senden istedigim perfonmansı alamadım :|
-
reflex senin senin o volenin gol olmasını engelledi diye çamur atıyon kaleciye :)) ( vole güzeldi )
bizim kalaciye laf yok , dışarı giden toplara bile uçtu ve tuttu , muhabbeti de iyiydi ,
son 15 dakka fark açıldıktan sonra özellikle gol yemek için uğraştı ama siz atamadınız , eğer üzerine gelen topu tuttu diyorsanız o sizin beceriniz
-
hocalar şuda bi gerçek ben reflexlerin takımındayken yeninyoduk sonra dayının takımına geçtik bu sefer dayılar golleri saıralamaya başaladı anlatın artık değerimi :D
-
tyler dayı gibi bi adam zor bulunur kendisine burdan çok saol dayı
swool yani serdar abi de baya karizmatikmiş sizce kime benzettim kendisini siz değerli müridlere soruyorum?
-
Enis bunu yazdı:
-----------------------------la dayıda dayı
bizi ne çabuh unuttun :|
la zaten seni hep görüyo birazda bana yorum yaptı die üzülme tmm hadi enise yorum yapak :D -
Triumph bunu yazdı:
@ Maçın yıldızları tyler_dayı / Student'dı @ İlk yarım saatde bjk formalı elemanla reflex sağdan soldan yardırdılar ama sonra kesildiler. @ Sanırsam 6 gol farkla maç sona erdi. @ Galip gelen takımın kalecisi sağa sola laf yetiştirmekte sarfettiği enerjinin yüzde 12'sini kurtarışlarına yansıtsaydı maçı sıfıra karşı alırlardı:) Şaka yapıyorum kaleci panter gibiydi.Panter değilse bile kedi gibiydi @ seboist kardeşimi hem attığı 2 golden dolayı tebrik etmek istiyorum.Fakat o saatlerde dışarıda olmasını da tasvip etmiyorum. @ Ayrıca tüm ekibin; maç esnasında çekim yapan elemanın hem çekim yapmasından hemde 4,5 oyuncunun su ihtiyacını kendi cebinden karşılaması yüzünden teşekküre layık olduğunu söylemek isterim. @ top berbattı.yamuk ve balon gibiydi. @ maç esnasında tesislerin tuvaletine girmek için gelen çingene kızlardan biriyle yanımda oturan arkadaş arasında sanırsam bir elektriklenme oldu.sürekli gözü onlardan birindeydı:) @ mağlup takımın 2 sağ kanat oyuncusunun(kocaeli formalı ve dar şortlu) topa hakimiyetleri,topla koşmaları vs..futbola aşina olmadıklarını bariz şekilde ortaya koyuyordu fakat etkisiz oynadılar. @ mağlup takımın kalecisi ölümüne kurtarışlar yaptı.Fakat yapttığı her degaj üst ağlara çarpıp rakibin önüne düşüyordu:) @ bide şeboist kardeşime kuru fasulye muamelesi yapılmasını şiddetle kınıyorum:P sahi neden 15. dakkadan sonra takım değiştirdi? @ maç sonrasında gerek tesisleri basan yunuslarla gerekse mecidiyeköyün ortasında yapılan kargaşayı görup -noluyor gençler!diye soran polislerle dialoğundan dolayı reflex'in polis fetişisti olduğunu düşünüyorum:)
bi an bende öle düşündüm ama..sonra ortamı görünce önemiyoq dedimdersem yalan olur
nie bana kurufasulye muamelersi yapıonuz zaten sitede kurufasulye var
wayy a.q. ilk buluşmamda düştüğümüz duruma bak a.q. D:
-
çok güzel maçtı eklem yerlerim hala ağrıo :D
-
dunyahali bunu yazdı:
çok güzel maçtı eklem yerlerim hala ağrıo :D
benimde sol yanım acıyosol ayağım ile sol bacağım
bu arada diğer maç ne zaman :D
-
Enis bunu yazdı:
lan o kadar organize ettik takımı goller attık pres yaptık bizi konuşan yok :|
la enis sen ilk yarıda iyi oynadın sonra içtiğin sigara ve biralardan dolayı tıkandın fazla övünme :Dedit:bide triump beni nasıl bi otbüse koydun yaa
önümde 3 tane fıstık gibi karı göğüs şov yapıo zor dayanadım walla
dedim dayiyim şunu cama yada elleyem D: