Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)
-
Liquid bunu yazdı
Timingleri girip yeniden baslatincami donuyor yoksa normal biosa girince mi
açılışta deleteye basınca siyah ekran geliyor ve kalıyor hocam
-
dostum sen nerdesin istanbuldamısın
-
archair23 bunu yazdı
dostum sen nerdesin istanbuldamısın
ankara hocam
-
Diger herseyi sok. Mousecda dahil varsa baska klavye tak
Tek parca rami sirayla takarak her seferinde slotlari degistir. Slot bitince rami degistir onuda butun slotlarda dene oyle girmeye calis.
Yigene toplamistim bi pc salak salak hatalar veriyodu. Sistem kuruluyodu oyunda takiliyodu sonra baska zaman kurulum bile yapilmiyodu.. Anakarti degistik uyusmazlik vardi. Simdi sikinti yok iki sene format atmadan kullandi.
Yatmam lazim sonra bakariz. İyi geceler
Donanimhaber de sor hocam bak ordakiler cozer
Liquid tarafından 07/Tem/14 02:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdı
Tek parca rami sirayla takarak her seferinde slotlari degistir. Slot bitince rami degistir onuda butun slotlarda dene oyle girmeye calis.
Yigene toplamistim bi pc salak salak hatalar veriyodu. Sistem kuruluyodu oyunda takiliyodu sonra baska zaman kurulum bile yapilmiyodu.. Anakarti degistik uyusmazlik vardi. Simdi sikinti yok iki sene format atmadan kullandi.
sağolasın hocam teşekkür ederim dh biraz karışık bakalım buradan birilerinin yardımını bekleyeceğiz
-
yalnizturk bunu yazdıLiquid bunu yazdı
sağolasın hocam teşekkür ederim dh biraz karışık bakalım buradan birilerinin yardımını bekleyeceğiz
Dh neden karisik olsun? Dogru yere konuyu ac guzelce anlat derdini orda kisi sayisi daha fazla ondan sansin da daha fazla...
Ne yaptin ramleri denedin mi
-
Madem Ankara dasın o zaman seni işi bilen birine yönlendireyim.
http://www.tahribat.com/Murit-baristbt/
Eğer sana uzak ise,mutlaka sana yakın Müridler vardır. -
dostum birde birlgisayara taktığın klavye maus usb coklayıcı ıvır zırları dene bir müşterimin başına gelmişti bize getirdiğinde bilgisayarı sorunsuz çalışıyordu evine gittiğinde sorun yaşıyordu deneme yanılma yöntemleri ile sorunun mausta olduğunu tespit ettik ve yeni bir mausla mutlu oldu.
-
Liquid bunu yazdıyalnizturk bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Dh neden karisik olsun? Dogru yere konuyu ac guzelce anlat derdini orda kisi sayisi daha fazla ondan sansin da daha fazla...
Ne yaptin ramleri denedin mi
ramleri denesim hocam bi değişiklik yok artık sonuç çıkmazsa orayada açacaz
-
Jubei bunu yazdı
Madem Ankara dasın o zaman seni işi bilen birine yönlendireyim.
http://www.tahribat.com/Murit-baristbt/
Eğer sana uzak ise,mutlaka sana yakın Müridler vardır.hocam malesef yarın samsuna geçiyorum memlekete