Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)
-
kurtcobani bunu yazdı
dostum birde birlgisayara taktığın klavye maus usb coklayıcı ıvır zırları dene bir müşterimin başına gelmişti bize getirdiğinde bilgisayarı sorunsuz çalışıyordu evine gittiğinde sorun yaşıyordu deneme yanılma yöntemleri ile sorunun mausta olduğunu tespit ettik ve yeni bir mausla mutlu oldu.
hocam bilgisayarda donma yapar mıki o internetten kopma felan oluyor benimde aklıma geldi ama bu kadar büyük çaplı bişey yapamaz diye düşündüm samsuna geçince deneyeyim orada fazlalık klavye var
-
konu güncel
-
Herkes aynı şeyden sorun söylemiş hdd'den buyuk ıhtımalle hddnı kontrol et sata 3mu sata 6mı dıye bide son olarak anakart bios update attınmı? attı isen anakarttan dolayıda yapar Tabi bu benim duşuncem
-
arkadaş sen nerede oturuyorsun?
-
HOCAM PRİZİ TAKTIĞININ TAM TERSİNE BAAĞLA
-
@moustache
hocam dediğini anlamadım
@Noyan
hocam ankaradayım fakat yarın samsuna gidiyorum
@serseri_1453
hocam ikisinide test ettim harddiskte değiller anakartıda çizgiye gönderdim arıza bulamadılar fakat serviste bios güncellenmeden öncede böyleydi
-
yalnizturk bunu yazdı
@moustache
hocam dediğini anlamadım
@Noyan
@serseri_1453
hocam ikisinide test ettim harddiskte değiller anakartıda çizgiye gönderdim arıza bulamadılar fakat serviste bios güncellenmeden öncede böyleydi
hocam fiş varya fiş sokuyorsun prize. işte o fişi ters sokacaksın. AC farketmez falan demeyim bizim kombi çalışmıyordu ters takınca çalışmıştı.
-
tustanbakanadam bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
@moustache
hocam dediğini anlamadım
@Noyan
@serseri_1453
hocam fiş varya fiş sokuyorsun prize. işte o fişi ters sokacaksın. AC farketmez falan demeyim bizim kombi çalışmıyordu ters takınca çalışmıştı.
prizi aşağıya doğru değil yukarıya dönük takacam yani hocam ?
-
tustanbakanadam bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
@moustache
hocam dediğini anlamadım
@Noyan
@serseri_1453
Senin o soledigin hocam kombi faza ihtiyac duydugundan yada noture ihtiyac duydugundan calismistir. Bunca elektrik kanuna gore AC sinus dalga oldugu kanitlanmis sizde dunyanin duz oldugunu ispatlamaya calisan adam gibi fark edio diosunuz ya tebrik ediyorum))))
-
Hicbirsey yokken bi aksam kapattin sonra sabah sorun mu cikarmaya basladi ?