Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)
-
yalnizturk bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
son olarak 180 liraya bir cami hocası bulup evi bir okut hocam :D
bugünde buz dolabı bozuldu hocam ramazanın ortasında dolapaız kaldım olabilir :D
hocam elektrık dagıtıcısı firmayla bir görüş istersen elektirikde olmasın bir problem ?
-
asiri isinma olabilir. ya kran kartin yada islamcin asiri isiniyordur.
-
Aynı sorunla bende karşılaştım 1 ay önce pc durmadan donuyodu , bana w8 kur dediler yeni sisteme eski işletim sistemini kurarsan çakışma olucağını söylemişlerdi ama ben kurmadım : ) 2 kere format attım birde sana da anlattıgım gibi kasayı bi açtım power dan çıkan kablonun bir ucu ssd ye diğer ucuda cd sürücüye takılıydı cd sürücüden çıkardım power sup dan gelen farklı bi güç kablosunu taktım sorun çözüldü .
Tıkla bak : http://hizliresim.com/38yXN9 -
ersn bunu yazdı
Aynı sorunla bende karşılaştım 1 ay önce pc durmadan donuyodu , bana w8 kur dediler yeni sisteme eski işletim sistemini kurarsan çakışma olucağını söylemişlerdi ama ben kurmadım : ) 2 kere format attım birde sana da anlattıgım gibi kasayı bi açtım power dan çıkan kablonun bir ucu ssd ye diğer ucuda cd sürücüye takılıydı cd sürücüden çıkardım power sup dan gelen farklı bi güç kablosunu taktım sorun çözüldü .
Tıkla bak : http://hizliresim.com/38yXN9hocam peki başta normal çalışıyordu da birden mi oldu şuan hdd yi çıkarttım sorun hdd deyse dediğin gibi deneyecem öyle olmazsa hdd bozuk olacak yada power supply sağolasın ilgilendiğin için formatla çözebileceğim bişeymisir peki
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
asiri isinma olabilir. ya kran kartin yada islamcin asiri isiniyordur.
hocam ekran kartı 39 derecede işlemciyise vatandakiler ve nisan bilgisayar normal dedi gerçi nisan bilgisayarda bilgisayar 3 gün kaldı aralıkaız kalmıi testler yapılmış 10 q12 saat aralıksız oynamışlar hiç takılma olmamış bende denerken olmadı
-
hoca ben sorun hdd dendır demiyorum ama olabilirde : ) Ben mantıgımla hareket ettim , düşünüyorum şimdi 2 tane ana parçaya tek kablodan elektrik güç gidiyor biri çalışırken diğeri zayıflıcaktır he belkide öyle değildir elektrikden pek anlamam ama benim sorunumu çözdü . Elimde 2000 tlik makina var bendede w7 64 kurulu pc kasıyor kitleniyor ya reset atıcan yada beklicen ama arka planda dosyalar çalışıyor deli oluyodum.
-
nevorapat bunu yazdıyalnizturk bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
son olarak 180 liraya bir cami hocası bulup evi bir okut hocam :D
bugünde buz dolabı bozuldu hocam ramazanın ortasında dolapaız kaldım olabilir :D
hocam elektrık dagıtıcısı firmayla bir görüş istersen elektirikde olmasın bir problem ?
hocam enerjisadan geldiler baktılar şuan sorun yok dediler topraklamada yaptırdık sizce olabilir mi
-
ersn bunu yazdı
hoca ben sorun hdd dendır demiyorum ama olabilirde : ) Ben mantıgımla hareket ettim , düşünüyorum şimdi 2 tane ana parçaya tek kablodan elektrik güç gidiyor biri çalışırken diğeri zayıflıcaktır he belkide öyle değildir elektrikden pek anlamam ama benim sorunumu çözdü . Elimde 2000 tlik makina var bendede w7 64 kurulu pc kasıyor kitleniyor ya reset atıcan yada beklicen ama arka planda dosyalar çalışıyor deli oluyodum.
sağolasın hocam deneyecem fakat dvd sürücüyü kullanmayalı 1 yıl oluyordur ondan sordum iki kere keşke öyle olsada masraf çıkmasa
-
sorun harddisklerde gibi geldi bana.
http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_550_trial.exe
Bunu indirip önce ssdyi sonra diğer hddyi bi testten geçir. (yazma okuma hızı testi değil, diğer test quick mod açık olmasın) eğer test esnasında donma veya yavaşlama takılma yaparsa sorun harddiskte demektir. SSD bence sorun çıkarıyor sana.
Ayrıca not: umarım sen seçmedin o ssdyi ve hddyi. ikisi de tırt çünkü.
pesimistzombie tarafından 28/Haz/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kusura bakmada şurda bi gülme aldı :D "evinde topraklama yoksa yapıyordur dedi eve topraklama hattı çektirdim 200 de oraya gitti"
hocam format filan atmışsındır heralde sormama gerek yok, ama sen bi işletim sistemi düşür. win 7 64 bit ise 32 bit 32 bit ise xp filan bi sistem değiştir. linux filan kullan diğer sistemlerde de yapiyormu bi bak. kurduğun windowsda sıkıntı olabilirmi acaba netten indirip yüklediysek içinde değişik şeyler olabilir.