Kimsenin Çözemediği Bilgisayar Arızası (Allah Rızası İçin Yardım)
-
ayhun bunu yazdıtustanbakanadam bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
@moustache
hocam dediğini anlamadım
@Noyan
hocam ankaradayım fakat yarın samsuna gidiyorum
@serseri_1453
hocam ikisinide test ettim harddiskte değiller anakartıda çizgiye gönderdim arıza bulamadılar fakat serviste bios güncellenmeden öncede böyleydi
hocam fiş varya fiş sokuyorsun prize. işte o fişi ters sokacaksın. AC farketmez falan demeyim bizim kombi çalışmıyordu ters takınca çalışmıştı.
Senin o soledigin hocam kombi faza ihtiyac duydugundan yada noture ihtiyac duydugundan calismistir. Bunca elektrik kanuna gore AC sinus dalga oldugu kanitlanmis sizde dunyanin duz oldugunu ispatlamaya calisan adam gibi fark edio diosunuz ya tebrik ediyorum))))
hocam faz falan deme tecrübe konuşuyor :P elektrikçinin yanında çalıştım hocam , cahil muamelesi yapma :(
neyse işin şakası bu fakat , kombi çalışıyordu. diyordum babama AC bu farketmez diye , ters taktı çalıştı. ondan dolayı yazdım
-
Hacı klavye mouse değiştir birde mümkünse hub kullanma..
-
Liquid bunu yazdı
Hicbirsey yokken bi aksam kapattin sonra sabah sorun mu cikarmaya basladi ?
aynen hocam
-
watervay bunu yazdı
Hacı klavye mouse değiştir birde mümkünse hub kullanma..
yarın memlekete gidiyoruö farklı bie klavye ve mausu deneyecem hocam
-
işlemci hiç denemedin bak işlemci bul geçici olarak birde işlemci ile test et.
-
zalimadam bunu yazdı
işlemci hiç denemedin bak işlemci bul geçici olarak birde işlemci ile test et.
ankarada öyle bir imkanım olmadı hocam samsunda işlemciyi alıp test etmeye götütecem bir bilgisayarcıya 1155 sokette kolay bulunamıyorçbakacam bakalım
-
yalnizturk bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Hicbirsey yokken bi aksam kapattin sonra sabah sorun mu cikarmaya basladi ?
aynen hocam
psu değiştirmiş miydin?
-
Kardeşim senin sorunun ozmnn %100 powerdan dolayı baska acıklama yok
bak bende her format atmamda hdd bozluyor sorun ya anakarta ya powerda baska acıklaması yok dıyeceksın bıde ben ustelık guc kaynagıda kullanmama ragmen baktın yıne olmuyor o pcyı at cope gıtsın bosuna masraf yapma powerı denerken watı yuksek dene ekran kartın ekstra guc gırısı yoktur dıye varsayıyorum anakartan ceker power yetmez sıkıntı powerı suankı mısal 450lık ıse sen 600luk yada 750lık dene