Sabah Sabah Tayyip££.
-
Uyandim evde bi ses var yuzukoyun yattigim sekildeyken sesin geldigi yere kulagimi verdim sabah sabah tayyip Tv de bagiriyo Tv geceden acik kalmis NTV fismekan hemen bi kufur salladim yeter artik piskolojik olarak gina geldi aksam bu lavuk satilik sabah bu satilik lam dana daha neyine bagiriyon arabaya benzin koyamiyorum a.q. cocugu hesap kitap sasiyo insanlarin umutsuz kosusturmalarini goruyorum nereye niye sattin ulkeyi vatani nereye kadar kimse namina 1 kurus kazanabiliyosa namerdim sabah sabah travma ettirecek onun bunun cocugu.
-
ahaha hoca koptum =)
belki silerler konuyu ama ne güzel dedin, tv açmaya gelmiyor illa bu :|
bir de durmuyor yerinde bağırıyor sadece :|
biz de insanız =)
-
Hocam nie bu kadar kızdın hayu :)))))
-
Dus aldimda toparladim biraz ya herif basimiza hitler kesildi serefsizim tek kisilik demokrasi tek elden cakma demokrasi anca bu kadar olur valla bu ulke ucurumun kenarinda dolaniyo.mal verdigim bi otel vardi İtalyanlar almis arkadas telefon etti fatura adreslerin vs kontrol et diye canim sikildi.simdi muhatap arayacaz.gel sen sabah sabah cildirma.
-
Ulan Tayyib Türk Telekomu Sattı...
Yabancı ortaklar babamda dahil olmak üzere 300 teknikeri işten çıkardı. [tazminatlar ödedndi ama bana yararı yok]
olan benim harclıklara oldu azina yanim yari yariya düştü. Ekonomik durumum bozuldu bu tayyip yüzünden onun bunun ço.. töbe töbeee....
-
Cok saygideger basbakanimiz ne yapiyorsa bizim gelecegimiz icin yapiyor.Lutfen biraz daha anlayisli olalim.Tamam bazi hatali uygulamalar olabilir ancak bunlarda uzun vadede bize faide saglayacaktir. (!?¿)
Durmak yok duzmeye devam :|
-
kankasıyla arası bozuk bu ara tayyeap in. alttan alın :)
-
%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...
Hortumları kesiyo o şu an :)
5 yıldır tahmin ediyorum bu doğan'larda bişey var diye... Dur bakalım hayırlısı.
Ayrıca Başbakanımızı çok seviyorum.
-
Doğan'ında ipini çekecek!
Baksanıza Cem Uzan bir kuru soğan diye sokaklarda parklarda yatmıyor mu?
Kim yaptı peki ?
Ulu Os büyücüsü: ))
Arada bize de kayıyo ama vatandaşlarına bu kadar da nazı geçsin artık.O kadar bağırıyor,gırtlak hakkı...: ))
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...
5 yıldır tahmin ediyorum bu doğan'larda bişey var diye... Dur bakalım hayırlısı.
-----------------------------
hortumları kesmiyor a.q sadece değiştiriyor.dün aydın dogan bu gün başkası
hep calınan bizim para.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------%50 ye yakın bir oy aldıysa bu insana saygı duyacaksın...
-----------------------------
Eminim Başbakanınında (!) Seni çok Seviyordur :)