Sabah Sabah Tayyip££.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hayvan sen sadece , dune kadar kolkola olan bu iki memleket dusmaninin bugun neden ayri dustuklerinin aciklamasini yap.Baska bir aciklama istemiyorum.
Dune kadar dogan medyasi akp yanindayken sesi cikmayan basbakan bugun neden efelendi.
-----------------------------
Hocam ben 1 sene öncede haberlere M.Ali Birand çıktı mı tamam derdim.Tayyip'e sövecek derdim :) Harbiden de olayın akışı öyle olurdu. Show TV kimin elinde tam olarak bilmiyorum ama o da Tayyip'e manyak atıyor...
Yani dünü ya ben görmedim ya da dünde bu adam durmadan Tayyip'e atıyordu...
Ergenekon bi patlak verdi abi o hürriyet nasıl yazılar yazmaya başladı? Demek ki bişey var Doğan'da...
Yani ben doğan medyasının akp nin yanında olduğunu hiç görmedim...
Hani olmuşsada yaranmak için olmuştur :) Hani yeni gelen muhtara hürmet gösterilir hesabı bişey. Sonra muhtar ona arısa filanv erir.
-
COMPUTERWOLF güzel sormuş ama cevabın yanlış ;)
ne zaman ki tayyip ihaleleri yandaşlara vermeye başladı araları bozuldu,ergenekonla alakası yok. ergenekon kapsamında doğana dokunan birşey de yok zaten :)
doğan-tayyip-karen fogg 3lüsünün sarmaş dolaş olduğu toplantıları, öpüşüp koklaşmalarını ne çabuk unutunuz?
cumhuriyet mitinglerine adam gibi yer ayırmayan doğan medyasını?
bırakın bu işleri. tayyip hortumcunun babası. tayyip çıksın cevap versin. İşin içinde putin,berlusconi var diyor adalete bak :) kendi ülkesinin sermayesine izin yok işin içinde putin berlusconi :)
çıksın "oraya çalık talip" lafının cevabını versin :)
hayvan ve hayvan gibiler cumhuriyetin ve devrimlerin önündeki en büyük engel. -
insan hatalarını açığa çıkaranları sevmiyor ;) hata demek bile hafif geliyor aslında. hele hele türkiye cumhuriyetinin başına halkının desteğiyle gelmiş bir başbakansa kirli çamaşırları açığa çıkaran gerçekten de normaldir sataşması
-
Aslında bişey yazmıyacaktım ama dayanamadım.Şimdi çok sevgili sayın arkadaşlar ortada bir kavga falan yok önce bunu kafanıza sokun.Bunun adı çıkar çatışmasıdır.Aydın Bey'i eskiden beri herkes bilir.Liboşun ta önde gidenidir.O ne demek hemen açıklıyayım.
Liboş denen çevre duruma göre kişilik,tarz,üslub değiştiren,her zaman güçlünün yanında güçsüzün karşısında olan,haklı-haksız düşüncesi olmayandır.
Şimdi düne kadar Akp ile Aydoş gayet güzel anlaşıyorlardı.Kanal D Haberleri ayen beyan tayyep taraftarlığı yapıyordu.Ergenekon ilk çıktığından beri suçlanan kişiler yargı karar vermeden hain ilan edildiler...
Her ne olduysa,orasını bilmiyorum 2 si arasında bir çıkar çatışması oldu.Ama tayyep doğana şunu yapcan dedi olmaz dedi ama başka bişey.
Daha sonra bir sıcaklaşma yaşandı,her zamanki gibi sayın başbakan tarzını konuşturdu.Aydın Doğan'ı bitim kadar sevmem ama ilk konuşmasında doğru bişey söyledi.Hangi ülke başbakanı ülkesindeki bir iş adamı ile laf yarışına girer?Hem AB için yalvarıyorsun hem yaptığın işe bak.Hadi bunu es geçelim başbakanın konuşma tarzına,saygı anlayışına alışmaya bşladık diyelim...
Bugün ortaya çıkarılan,belgelenen yanii resmi olarak kanıtlanmış dünya kadar yolsuzluk var.Deniz Feneri diyerek 41 milyar $ toplanmış bunun 12 milyar $ ı zaten kayıp.Sözde dağıtılan köy kasabalar araştırılıyor,öyle köy,kasaba yok.Alman savcısı Türkiye'ye kaçırılan paralarda kurye görevi yapanların Zahit Akman gibi üst düzey devlet kadrısu görevlisi şahısların,bi de birinin oğlu (gül,tayyep neyse.) olduğunu söylüyor.Elinde belge de var...Ama gereken bizim ülkemizde yapılmıyor.
Under çok güzel demiş Şaban Dişli olayını.Madem bu kadar yolsuzluğa karşı olay neden derinlemesine araştırılmıyor.Çünkü yandaşı olmayanların hortumları ile uğraşıyor Akp.Bazı hortumlar kesiliyor evet bu konuda Hayvan haklı ama daha geniş çapta olanları başkalarına takılıyor.
BUgün medyada deniz feneri gündemde idi.Dünkü Kombassan,yimpaş olaylarını bi hatırlayın.Kanal 7 kurulması için Tayyep in ne kadar uğraştığını hatırlayın.Bunlar hükümetin ya da hükümeti elinde taşıyanların içinde bulunduğu olaylar.
Hayvan ve bazı Akp yi düzgün hükümet gibi görenler Akp savunmasını chp ye baykala saldırarak yapıyorlar.Bana boşuna bunu yapmayın baştan söyliim.Akp bugün bu noktadaysa burada Chp nin(her milletvekilini katmıyorum,çoğunluk,Baycallcılar) ve Deniz Baykal'ın büyük payı var.
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------Ulan Tayyib Türk Telekomu Sattı...
Yabancı ortaklar babamda dahil olmak üzere 300 teknikeri işten çıkardı. [tazminatlar ödedndi ama bana yararı yok]
olan benim harclıklara oldu azina yanim yari yariya düştü. Ekonomik durumum bozuldu bu tayyip yüzünden onun bunun ço.. töbe töbeee....
-----------------------------la çocuk sana t.telekomun satışıyla ilgili tek bişi soracam.
sor bakalım babana türk telekom bundan yıllar önce eceviz zamanında satılmaya kalkışılmış kaç paraya satılmaya kalkışılmış? ve satılan parayla türkiyenin dış borcu ödendikten sonra geriye kaç para kalırmış? ve bunun satılmasına o zaman engel olup şimdi engel olmayan kimmiş? ve amacısı neymiş? derler ya tereciye tere satılmaz diye devir değişti olm öyle bi satarlarki...
bu arada tayyip dediğin adama saygılı ol fikirlerine ne kadar ters düşerse düşsün. -
Allahtan yanında değillerdi tayiibin hee onun için bir taraflarının korkusuna Cumhuriyet mitinlerini bile yayınlamadılar tvlerde gazetelerde tayyibin kankası diye yayaınlayan tvler ulusalkanal art tv8 cem tv kanaltürk emin çölaşan hangi sebebten atıldı gazeteden?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben okumaya başlayınca öncelikle her zaman hürriyet'i okuyorum. Milliyet'i okuyorum.
Ondan sonra diğer gazetelere geçiyorum... Bu böyle..
Ama sana bişey diyim mi?
TSK'ya sarıldınız olmadı :)
Yargı'ya sarıldınız olmadı :)
Basın'a sarılıyonuz o da olmayacak rahat olun... Uyandı millet. Cumhuriyetten beri böyle oldu ama artık böyle olmayacak.
-----------------------------sana tapıyorum :|
-
konpicyus bunu yazdı:
insan hatalarını açığa çıkaranları sevmiyor ;) hata demek bile hafif geliyor aslında. hele hele türkiye cumhuriyetinin başına halkının desteğiyle gelmiş bir başbakansa kirli çamaşırları açığa çıkaran gerçekten de normaldir sataşması
-----------------------------hocam başbakanın görevi ağız dalaşı yapmak değildir.kirli çamaşırları belgeleriyle çıkarsın konuşsun başbakan.Aydın Doğan da mazot gibi kalsın.Lakin başbakan böyle yapmıyor ki.Yok 2 gün sonra bir haftaya açıklıcam.Açıklarsam şöyle olur böyle olur.Sen şunların hesabını ver bunu yap ot kök.Sen bana bi örnek versene hangi başbakan böyle birşey yapmış daha önce.Bu ülkenin başında %58 ile gelenler de oldu yine de böyle bişey yapmadı.Protokole uyacaksın ve herşeyden önce bir başbakan konuşmalarında saygılı olmalıdır.
-
biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar
ülkede işsiz dolu aq
Tayyıp ne yapmıs hangı fabrıkları acmıs hangı fabrıka acacak ısadamlarına destek olmus
cok degıl 2 sene sonra bende işsizler ordusuna katılcam Aydın doğanında Tayyıpınde taa aq
biri şerefsız diğeri ondan daha serefsız
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hocam ben okumaya başlayınca öncelikle her zaman hürriyet'i okuyorum. Milliyet'i okuyorum.
Ondan sonra diğer gazetelere geçiyorum... Bu böyle..
Ama sana bişey diyim mi?
TSK'ya sarıldınız olmadı :)
Yargı'ya sarıldınız olmadı :)
Basın'a sarılıyonuz o da olmayacak rahat olun... Uyandı millet. Cumhuriyetten beri böyle oldu ama artık böyle olmayacak.
-----------------------------bunları yazdıgına göre demek uyanan kimse yokmuş daha:)
ve ogünü(millet uyanıpta adam akıllı birini başa getirecegi günü) 4 gözle bekliyorum çünkü bu gidişat Türkiyenin b** yoluna gittiginin göstergesi..