Sabah Sabah Tayyip££.
-
PlatypuS bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Tayyibin icraatlarına laf yok lan (tipine, kişiliğine edilecek lafa sözüm yok o başka )
Helal olsun adam türk telekomu sattı 3 kuruşa, bugüne kadar hiçbir hükümetten bir fayda görmedim ama tayyip telekomu satınca azcıkda olsa hizli internetle tanıştım.
sat Tayyipcim köprüyü de sat belki sattığın firma yanına bir şerit daha ekler köprününde trafikte küfretmeden karşıya geçeriz arada bir.
-----------------------------Doğru söze ne hacet. Ama sonuçda gavura satıyoruz ben gene de karşıyım. Bugün cebim rahat ama yarın bir gün muhtaç olmak var.
-----------------------------ben gavura satılmasına da karşı değilim hizmet alabiliyorsam varsın gavur versin
adamlar (gavurlar) kötü de yapmıyo işe yaramayan adamların telekomda kalabalık yapmasına da gerek yoktu adamlar kadroyu bir dünya eksilttiler hizmet aksine eskisinden daha iyi
telekom da bir ay çalışsaydınız satılmasına çok büyük hak verirdiniz adamlar zamanında doldurmuş davarları kimse bi işe yaramıyo hala bilgisayarı açıp kapamayı bilmeyip bilgisayar başında oturan memurlar var
8 ay okul stajı yaptım telekomda staj dönemi boyunca benim kadar kimse çalışmamıştır adamlar hiç iş yapmak istemiyo bedavadan maaş alıyolar bunu telekomla ilgili gördüğüm her konu da belirtmeye çalıştım
şimdi özelleştirmelere karşı çıkanların ortak zihniyeti adamlar çok kar etti oluyo bu şirketlerin devlete oldum olası hiç bir yararı yoktu en azından çalıştıranlardan vergilerini alıyolar şimdi...
-----------------------------aslında artık şirketler için ulusalcılık kavramı gerilerde kaldı.adam çalıştığı ülkenin kimler olduğuna değil getirisine bakıyor ama sonuçta gevur hocam adı üstünde gevur yani. güzelim türk şirketleri adam gibi işletseydi ne olurdu sanki. işte böyle oluyor sayın doğan gibileri ortalığiın mına koyuyor sçp batırıyor dedikodudan geçilmiyor etraf. kalkıyorlar başbakanla kavga ediyolar yok o yok bu rte de cevap veriyor napsın. bak yabancların işlettiklerine adamlar işlerinden başka şeylerle uraşmıyolar. bizimkiler hala yok danonede zararlı madde var yok doğan gazeteleri kaçak kağıtla basılıyor yok şu dernek yolsuzluk yapıyor yok o yok bu.
-
İyi hizmet verseler götünüzü bile satarsınız demek .
-
yorumsuz g*te giren Semsiye açılmaz
-
#######################################
AKP"nin kapatılmasına engel olan RED oyunu veren zihniyetin ve yandaşlarının ve/veya AKP destekçilerinin "mantığını, varlığını, amacını" sorgulamayanı aptal sayarım...
"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır.Yine düşünecek; “Demek adliyeyi ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım.” Diyecek.
Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!
Bu konuşmanın kime ait olduğunu da siz tahmin edin lütfen.
Tahmin edemeyen bağnaz "Ergenekon karşıtı" insan kisvesi altında nefes almaya devam edenler için:
Mustafa Kemal Atatürk !#######################################
Kendi profilimden alıntıdır.
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Tayyibin icraatlarına laf yok lan (tipine, kişiliğine edilecek lafa sözüm yok o başka )
Helal olsun adam türk telekomu sattı 3 kuruşa, bugüne kadar hiçbir hükümetten bir fayda görmedim ama tayyip telekomu satınca azcıkda olsa hizli internetle tanıştım.
sat Tayyipcim köprüyü de sat belki sattığın firma yanına bir şerit daha ekler köprününde trafikte küfretmeden karşıya geçeriz arada bir.
-----------------------------
Satsın abi, bana soruyorsan herşey özelleşsin,
Ama bu işin bir edebi var bir adabı var.
Bir Ülke den bahsediyorsun sen?
Yani şahsi kısa vadeli çıkarlar olarak bakıyorsan,
Bayrağımıza Google.com reklamı alalım...
Dünyanın parasını kazanırız?
SEO ile de uğraşmamıza daha az gerek kalır,
Google amca bize kıyak geçer aramalarda karşılığında...
Ya da ne biliyim fiberoptik altyapı falan döşer?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Bayrağımıza Google.com reklamı alalım...
tarajikomik :)(
-
bir kere arkadaşlar türktelekomun satılması saten olayı patlatan yer bir ülkenin en önemli organı olan iletişim organın nasıl satarsın sen ya bu resmen bütün ülkeyi onların eline bırakmak ve gelmek istediklerinde tek düğmeyle bütün bağlantıyı kopartıp istediklerini kimseye duyurmadan yapmaları demektir ne demek ya iletişim organının satılması böyle aptalca bşy olabilirmi böle bşy olabilirmi ha soruyorum sayın başbakanımızı çok seviyorum diyenlere
-
eselcuker bunu yazdı:
bir kere arkadaşlar türktelekomun satılması saten olayı patlatan yer bir ülkenin en önemli organı olan iletişim organın nasıl satarsın sen ya bu resmen bütün ülkeyi onların eline bırakmak ve gelmek istediklerinde tek düğmeyle bütün bağlantıyı kopartıp istediklerini kimseye duyurmadan yapmaları demektir ne demek ya iletişim organının satılması böyle aptalca bşy olabilirmi böle bşy olabilirmi ha soruyorum sayın başbakanımızı çok seviyorum diyenlere
-----------------------------hoca onlar için önemli olan akpartinin müslüman(sözde müslüman) olması gerisi mühim degil.birde şu var ülkenin durumunu sadece kendi ve yakınlarının durumuna göre degerlendiren insanlardır. yani kendi ve yakınları iyimi? tamam ülke güzel yolda.
-
Avrupada hiç bir ülkede bu kadar büyük yüzdeyle özelleştirme yapılmadı. Oranlar hep %20 ve alt civarı ve onlardaki özelleştirme de halka arz şeklinde oldu. Üstüne rusya ve avrupa ülkeleri stratejik kurumların satışına karşı yasalar çıkardı, hala basit tatminlerle gitsin halk. hala müslüman bunlar desin. hala kendi çıkarını ülke çıkarı olarak görsün ahmaklar, aptallar.
-
konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.
-
neftera bunu yazdı:
konuyu açan arkdaşımın az saygılı edepli olmasını beklerdim.nolursa olsun o bir başbakan gereken saygıyı göstermen gerekir.sövmene gerek yok.tayyipde tayyip ne alıp veremedğiniz var ya.sadee türban kesime hitap ettiği düşüncesimi size onu düşman kılan(ülkeyi satmış vs vs bu gibi polemikler girmenizi anlamsız buluyorumn) sevmeyebilirsiniz.küfr hakaretlere gerek yok.
-----------------------------Konuda sorunmu var benim gibi dolmuslarda sokaklarda evlerde maclarda neler konusulmuyorki ozur dilerim galeyana geldim kusuruma bakmayin soyle baslayayaim.1999 yilinda Amerika Birlesik Devletlerinde Senato da konusma yapan Demokrat partili Colorado senatoru Birlesik devletleri kalkindirmaya geciren efsane baskanlari Abraham Lilcoln (1809-1865)e kursuden kufrederek siyahlara verilen tavizlerin oldugunu belirten kuzey guney savasini bitiren bildirge metni ornegini de yirtmistir.2001 yilinda Savas karsitlarinin sokaklarda ellerinde tasidigi dovizlerde alenen baskan bush a kufredilmistir.Ki amerika veya gelismis bati ulkelerinde halkin sokaga inmesi demek onlar icin en korkunc gelismedir cunku iktidarlari tehlikeye girmis demektir.konuyu suraya getiriyor ve duzeltiyorum.Turkiye gibi 3.dunya klasmani olan bir ulke icin yukardakileri bir olcut gostermiyorum sizde anlarsiniz eminim amerika yada bati kim filan diye.bizim tek elden pohpohlanan cakma demokrasilerde olaylar son derece makyajli boyali cilali olarak bize sunulurki tepki verme gucunuz elinizden alinir.2001 yilinda turkiye ucurumun kenarindan dondu ama serefiyle borc aldi memleketinin ruhunu satmadi.Ama simdi satilmadik ferdi kalmadi.kaldiki elinde egitimli veya egitilmis potansiyelin,yani en buyuk erk olan halkin yok.o yuzden o saf ve temiz olan ruhun simdi kasarlanmis olarak bugunku seklini aldi.Su an tepkisiz saf koyun halk satilmislar ne derse boynunu kirmaya razi.O acidandirki ben bu ulkede bu halktan umudumu kestim.Ekonomiye tepkisiz yildirmalara tekpisiz zamlara tepkisiz.Sadece ortaya birinin cikipta ne duruyorsun bak neler yapiyorlar bunu engellemeliyiz cocuklarimiza neler verecegiz gibilerinden bizi durtmesini bekleme modunu almisiz o kadar.Sadece olaya turbanla yaklasacak kadar aptal olmamali.tek bakis degil cok yonlu olmak bize verimlilik saglar.kisa kesmek istiyorum.ben geleceginden endise eden bi vatanseverim cunku gelecegim vatanim.